Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απο θέμα ασφάλειας τι γίνετε ξέρεις μήπως ή κάποιος άλλος? Χωρις να σε βάζω να πατήσεις τη σφραγίδα. Αυτό που πιστεύεις-ετε.
Μιχαλη...σου λεει οτι δεν θα μπαινει το φυσιγγι στην θαλαμη απο τα εξογκωματα...δεν νομιζω οτι ενα φυσιγγι που δεν μπαινει στην θαλαμη ειναι ασφαλες!

Μιχαλη...σου λεει οτι δεν θα μπαινει το φυσιγγι στην θαλαμη απο τα εξογκωματα...δεν νομιζω οτι ενα φυσιγγι που δεν μπαινει στην θαλαμη ειναι ασφαλες!
Ούτε εγω το νομίζω, απλώς ετσι ρώτησα για να πάρω καμια γνώμη απο εσάς τους πιο έμπειρους.

Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα 12/0 (#000) σε διάταξη και να τα προφυλάξουμε από τα τοιχώματα της κάνης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φύλλο teflon κόβοντάς το σε αυτές τις διαστάσεις.
Οποιαδήποτε διάμετρος μέχρι 18.7χιλ. περίπου δεν έχει πρόβλημα στον 12άρη κάλυκα.
https://www.ballisticproducts.com/Teflon-Wraps-10-to-12ga-50_pak/productinfo/TEFLON/

Απο θέμα ασφάλειας τι γίνετε ξέρεις μήπως ή κάποιος άλλος? Χωρις να σε βάζω να πατήσεις τη σφραγίδα. Αυτό που πιστεύεις-ετε.
Η αληθεια ειναι οτι εχω ριξει μερικα τετοια προβλημα δεν ειχα μπορει με την εκηνηση τους να αλαζουν θεσεις

Νομίζω δραμια που σε δυάδα δέν χωράνε στον αυλό, δηλαδή πάνω από 18,2 χιλιοστά, καλό είναι να αποφεύγονται. Φανταστείτε να τύχει να φρακαρουν στιγμιαία στον κώνο, καταστροφή.
Εφοσον ειναι σκετο μολυβι εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει προβλημα εφοσον ειναι πολυ πιο μαλακα απο το ατσαλι και μπορουν να παραμορφοθουν

Μιάς και το αναφέρατε για τα δράμια 12/0 μεσα σε συγκεντρωτήρα. Σε θώδη που ειχα δοκιμάσει με λίγο πάτημα με τη μεζούρα έμπαιναν σχετικα εύκολα. Βεβαια δεν το εκλεισα το φυσιγγι, λογω απειριας. Δεν ειμαστε για πειράματα. Η ερώτηση μου ειναι αν κλείσουμε ενα τετοιο φυσιγγιο θα υπάρχει πρόβλημα αν το ρίξουμε? Δηλαδη μηπως στιμωχτουν πολυ τα βολια με το συγκεντρωτηρα και σκασει καμια κάννη. Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω.....ετσι κι αλλιως δεν προκειται να φτιαξω κατι τετοιο.
Πρέπει όταν τα ρελιαζεις να έχεις μεταλλικό κυλινδρακι για να μην σου πετάει βυζια ο κάλυκας αν τα ρελιασεις έτσι δεν έχεις κανένα θέμα!!

Τα 12/0 θελουν το φυσιγγιο την ωρα του ρελιασματος να ειναι μεσα σε ''καλιμπρα'' ( σωληνα ) αλλιως
πεταει εξογκωματα και δεν μπαινει στην θαλαμη !!!
εγώ το έχω πάθει και με 11/0 Φ8,65
δυάδα σε συγκεντρωτήρα και από τα εξογκώματα δεν έμπαινε εύκολα στην θαλάμη!!!!!!.hair.

εγώ το έχω πάθει και με 11/0 Φ8,65
δυάδα σε συγκεντρωτήρα και από τα εξογκώματα δεν έμπαινε εύκολα στην θαλάμη!!!!!!.hair.

Το εχω κάνει και αυτο Μαριε !!! Σκεφτηκα...τι θα παθει το οπλο....Το εβαλα ''νταηλικι'' στην θαλαμη του οπλου...
και το εριξα....
Αποτελεσμα...Ειχε λιγο ''κλωτσο'' μεγαλυτερο απο το ιδιο που μπηκε ευκολα....Η ταχυτητες ηταν ιδιες
και η συγκεντρωση.....Αλλαζε λιγο η κατανομη που ειχαν τα βολια....αλλα αυτο μπορει να ειναι απο χιλιους δυο
αλλους παραγοντες....και οχι το που μπηκε νταηλικι στην θαλαμη !!!

ΥΓ. Αυτο δεν σημαινει οτι συνιστω στους φιλους και συναδελφους να κανουν οτι και ,εγω.

εμ κι εγώ το έκανα, αλλά καλό είναι να μην γράφουμε τα καουμποιλίκια που κάνουμε κατά καιρούς .terror.

Εαν ειχαμε μωρα....με μπιμπερο στο στομα οκ το καταλαβαινω....
Παραλληλα εγραψα δεν το συνιστω....
Τωρα ο καθε ενας αναλαμβανει τις ευθυνες των πραξεων του φιλε !!! ;) :)

ΑΟ 688 1.80 Χ33.30 Ν.7 Ζ2Μ 18 6* 57.50 για έναρξη καλοκαίρι φάσσα - τρυγόνι (8) πάρα πολύ
καλή ντουφεκιά με πολύ καλή συγκέντρωση ΑΛΛΑ καί διάτρηση πολύ καλή .
Θα έβαζα την ντουφεκιά σε Α4 αλλά επειδή θα με κράξετε o_O γιά την ...αντισυμβατικότητα της μεθόδου
Α4 ανέκρουσα πρύμναν ...my man.

ΑΟ 688 1.80 Χ33.30 Ν.7 Ζ2Μ 18 6* 57.50 για έναρξη καλοκαίρι φάσσα - τρυγόνι (8) πάρα πολύ
καλή ντουφεκιά με πολύ καλή συγκέντρωση ΑΛΛΑ καί διάτρηση πολύ καλή .
Θα έβαζα την ντουφεκιά σε Α4 αλλά επειδή θα με κράξετε o_O γιά την ...αντισυμβατικότητα της μεθόδου
Α4 ανέκρουσα πρύμναν ...my man.
Μη μασάς Λάμπη. Βάλε. Και να λέγεται τίποτα, δεν υπάρχει κακία.

Βαλε πραμααα.1,80 παιδικο .very funny.
Μούλεγε ένας φίλος σήμερα φετεινό περιστατικό πούριξε φυσίγγι με PSB2 νέα καθιστός στο καρεκλάκι σε φάσσα .
Εκτός του ότι τον πήγε πίσω ανάσκελα τούφυγε κι'η πάπια απο το Baykal ...sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back