Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν "παιζει" αυτό, την ψωφισαν τη psb1..;;;
Δεν μου κολλαει το cx2000 1.80×35 με s.g κιολας, που θα επρεπε να εχεις τουλαχιστο 415m/s
Στα 57.5 είναι φυσιολογικό.
Το 1.77x35 με jiovanni 20 στα 57 από 68.7 δίνει 395 μ.ο με 2+ χιλ ρελι από 9-18 βαθμούς θερμοκρασία.
Θέλει το στρίμωγματακι της η psb1

@Στράτος155 κούμπωσε της ενα Diamante 21 να δεις πότε θα 400ρίσει η ρημάδα....big smile.
Στρατο οοοτι και να φτιαξεις για την μπαικαλα φτιαξτο και με z2m τα δικα μου τον " λατρευουν" φιλε και μην τους κοβεις και τα πεταλα

Βρε καπετανιε το καλοκαιρι και πετρες με το χερι να πετας σκοτωνεις !!! Τι γινεται τον χειμωνα στα υδροβια ας πουμε η πηγενε στο νευρωκοπι με -15-20 βαθμους να δεις οτι τα 850 ,900 μπαρακια τα θελεις !!! Απο ενα σφυνακη να πιεις για να ζεστενεσαι !!και εσυ και τα μεταλα του τουφεκιου !!!
Τα 700 μπαρ ξεχνατα στην παγωνια γινανε 500 ,και τα 395 μ/δ γινανε 290 ,αμεσως αμεσως τι φυσιγγι εγινε ?
Αυτο για να γινει δεν πρεπει να ειναι σε νορμαλ καιρο το φυσιγγι 900 μπαρ !! ;) αρα στα λογια των υπολοιπων ερχομαστε ! Δεν μπορω οταν ακουω αυτο το χρρρρααατς επανω στα πουλια, ενω δεν μπορεις να μιλησεις απο το μουδιασμενο σαγονι απο το κρυο ,για να κατεβασεις ολλες τις βρησιες που ξερεις !!!! .yel..yel..yel.
Φίλε Δημήτρη μόνος σου το απάντησες
στην παγωνια τα 900 μπαρ θα γίνουν 700 και θα σκοτώνουν
αν βάλεις όμως 900 μπαρ αυγουστο μήνα την έκατσες την βάρκα.......

Ωραίος Ηλία!
1,65 Χ 33 την βάζεις;
170*33 diamanté 21 με 616 η cx2000. Και 1,75*32 με ηλιοπουλο22..θανατος αλλά με κρύο και υγρασια..το δεύτερο μου το έδωσε φίλος πέρσι το βρηκα υπερβολικό το 1,75 αλλά δούλεψε πολύ ωραία δεν το περίμενα

170*33 diamanté 21 με 616 η cx2000. Και 1,75*32 με ηλιοπουλο22..θανατος αλλά με κρύο και υγρασια
Με τον Ηλιοπουλο 22 δεν ανεβαζουμε πυριτιδα, αντιθετος κοβουμε 0.5 λογο εμφραξης....αν το αφησεις 1.70 κ το κανεις ξανα ×33 παλι τουρμπατο θα'ναι...ισα ισα που θα φτιαξεις κ την κατανομή.

Με τον Ηλιοπουλο 22 δεν ανεβαζουμε πυριτιδα, αντιθετος κοβουμε 0.5 λογο εμφραξης....αν το αφησεις 1.70 κ το κανεις ξανα ×33 παλι τουρμπατο θα'ναι...ισα ισα που θα φτιαξεις κ την κατανομή.
Το ξέρω Κώστα…. Για αυτό έγραψα υπερβολικό αλλά μου δούλεψε πολύ καλά με υγρασία 100% και θερμοκρασία 11/12 βαφμους.. με την μαξους τα έριχνα αύτα

Σε ότι αφορά τη βλητική υπάρχουν δύο ειδών ειδικοί, αυτοί που έχουν πειραματιστεί και υποστηρίζουν τη γνώμη τους με στοιχεία και οι παπαρολόγοι που αντικαθιστούν τα στοιχεία με το στόμφο και την πομπώδη ανακοίνωση της γνώμης τους.
μεγάλε Δάσκαλε Κυπρίδημε, έγραψες!!!!!!!!!!

Μιάς και το αναφέρατε για τα δράμια 12/0 μεσα σε συγκεντρωτήρα. Σε θώδη που ειχα δοκιμάσει με λίγο πάτημα με τη μεζούρα έμπαιναν σχετικα εύκολα. Βεβαια δεν το εκλεισα το φυσιγγι, λογω απειριας. Δεν ειμαστε για πειράματα. Η ερώτηση μου ειναι αν κλείσουμε ενα τετοιο φυσιγγιο θα υπάρχει πρόβλημα αν το ρίξουμε? Δηλαδη μηπως στιμωχτουν πολυ τα βολια με το συγκεντρωτηρα και σκασει καμια κάννη. Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω.....ετσι κι αλλιως δεν προκειται να φτιαξω κατι τετοιο.

Μιάς και το αναφέρατε για τα δράμια 12/0 μεσα σε συγκεντρωτήρα. Σε θώδη που ειχα δοκιμάσει με λίγο πάτημα με τη μεζούρα έμπαιναν σχετικα εύκολα. Βεβαια δεν το εκλεισα το φυσιγγι, λογω απειριας. Δεν ειμαστε για πειράματα. Η ερώτηση μου ειναι αν κλείσουμε ενα τετοιο φυσιγγιο θα υπάρχει πρόβλημα αν το ρίξουμε? Δηλαδη μηπως στιμωχτουν πολυ τα βολια με το συγκεντρωτηρα και σκασει καμια κάννη. Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω.....ετσι κι αλλιως δεν προκειται να φτιαξω κατι τετοιο.
αν τα στριμωξεις θα πεταξουν τετοια βουζουνια που δεν θα μπαινουν μεσα στην θαλαμη του οπλου σου θα θελει να το σπρωξεις το φυσιγγι με το δαχτυλο και μετα μπορει να μην μπορεις να το βγαλεις !!

αν τα στριμωξεις θα πεταξουν τετοια βουζουνια που δεν θα μπαινουν μεσα στην θαλαμη του οπλου σου θα θελει να το σπρωξεις το φυσιγγι με το δαχτυλο και μετα μπορει να μην μπορεις να το βγαλεις !!
Απο θέμα ασφάλειας τι γίνετε ξέρεις μήπως ή κάποιος άλλος? Χωρις να σε βάζω να πατήσεις τη σφραγίδα. Αυτό που πιστεύεις-ετε.

Status
Not open for further replies.
Back