Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το site είναι ιταλικό. Αν βάλεις στην αναζήτηση, την μάρκα που θες, σου βγάζει προτεινόμενες συνταγές. Την ιδέα για το ψάξιμο, την πήρα από τον Γιάννη tratsis.
https://www.angoloarmi.it/reload_table/cal-12/
Καλησπέρα. Στο site δίνει την f2x24 σε 67 κάλυκα 0.85 gr για 28 gr σκάγια και 0.95 για 32. Οι συνταγές μπορούν να δουλέψουν όπως δίνονται ή υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω. Ευχαριστώ.

ΑΟ 688 1.80 Χ33.30 Ν.7 Ζ2Μ 18 6* 57.50 για έναρξη καλοκαίρι φάσσα - τρυγόνι (8) πάρα πολύ
καλή ντουφεκιά με πολύ καλή συγκέντρωση ΑΛΛΑ καί διάτρηση πολύ καλή .
Θα έβαζα την ντουφεκιά σε Α4 αλλά επειδή θα με κράξετε o_O γιά την ...αντισυμβατικότητα της μεθόδου
Α4 ανέκρουσα πρύμναν ...my man.
Ρ
ΑΟ 688 1.80 Χ33.30 Ν.7 Ζ2Μ 18 6* 57.50 για έναρξη καλοκαίρι φάσσα - τρυγόνι (8) πάρα πολύ
Θα έβαζα την ντουφεκιά σε Α4 αλλά επειδή θα με κράξετε o_O γιά την ...αντισυμβατικότητα της μεθόδου

Καλησπέρα
Λάμπη το δοκίμασες με Drago και κάψουλι 688 έβαλες τρίτο στάδιο;;;
Έχω λίγη και θέλω να την κάψω στα 34 για δικανακι

Ρ

Καλησπέρα
Λάμπη το δοκίμασες με Drago και κάψουλι 688 έβαλες τρίτο στάδιο;;;
Έχω λίγη και θέλω να την κάψω στα 34 για δικανακι
Nαί με 3ο στάδιο .Τα σηκώνει τα 34 + άνετα στο 1.85 με cx2000 .Όχι δέν την δοκίμασα με drago

Καλησπέρα παίδες........ Είχα βραδυνές ανησυχίες και έφτιαξα το εξής σεταπ
Κάλυκας Τ3
Κάψουλι cx 2000
Πυρίτιδα sipe 1,75x 6 σφαιρίδια 12/0
Βυσματωση Κουβέτ+ φέλος 3mm +μάλλινη 14mm+ φελος 3mm
Αλεύρι βρώμης 2gr
Κλείσιμο 68,40 στα 63,00 mm
Έχει στήσει κάνεις κάτι παρόμοιο??? Θα δουλέψει????? Που το υπολογίζεται σε ταχύτητα????
Διευκρινίζω ότι έχω γνωστά καλά σεταπ με 11/0 με mb 32 & mb36 και sipe σε 8βολο και 9βολο ,αλλά σκέφτομαι το συγκεκριμένο γιατί.θα το χρησιμοποιήσω με το ελαφρύ δίκανο που κυνηγάω μπεκάτσα σε κάποια τυχαία συνάντηση με γουρούνια επειδή το βάρος της γόμωσης αυτής είναι 28,50 gr μαζί με το αλεύρι και η απόσταση βολής κοντινή........

Κάλυκας Τ3
Κάψουλι cx 2000
Αλεύρι βρώμης 2gr
Έχει στήσει κάνεις κάτι παρόμοιο??? Θα δουλέψει????? Που το υπολογίζεται σε ταχύτητα????
Διευκρινίζω ότι έχω γνωστά καλά σεταπ με 11/0 με mb 32 & mb36 και sipe σε 8βολο και 9βολο ,αλλά σκέφτομαι το συγκεκριμένο γιατί.θα το χρησιμοποιήσω με το ελαφρύ δίκανο που κυνηγάω μπεκάτσα σε κάποια τυχαία συνάντηση με γουρούνια επειδή το βάρος της γόμωσης αυτής είναι 28,50 gr μαζί με το αλεύρι και η απόσταση βολής κοντινή........
Εμενα παντος μου μοιαζει με S400....αν κρινω ενα δικο μου μαλλινο με Sipe σε 68.5 καλυκα κ Νο6×34 αλλα σε αστερι, το setup στο V0 εδωσε 457m/s & στο V1.5 440m/s....ολα αυτα με 615 καψουλι.

Στο ρελιαστο με cx2000 κ 1.75 η Sipe στα 28.5gr σύνολο....τότε μου φενεται πως θα'χει ταχύτητα φωτός... .big smile.

Κάλυκας Τ3
Κάψουλι cx 2000
Αλεύρι βρώμης 2gr
Εγώ Βαγγέλη θα έβαζα 1,70 με 615 ή 686.
Για 28,5 γραμμάρια μιλάμε πάντα.

Βάλε ρε φίλε μη μασάς‼️
Δε θα σε κραξουμε πολύ‼️

Τιιιι;;;;
Είδη κατωχείρωσα setup, πριν τη ληξη του κυνηγίου, στα 26gr για τσιχλα με τη Sipe....big smile.
Πάρε καμία 28άρα πυρίτιδα ρε Κώστα μα θα βρεις σεταπ εσυ......μην ξοδεύεις τη σιπε στην τσίχλα...δεν την υποτιμώ σαν θήραμα απλά εκεί που πήγε η τιμή της σιπε....

Status
Not open for further replies.
Back