Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολεμικό υλικό που λέει κάποιος όνομα και μη χωριο
καλες η παλιές πυριτηδες αλλά για την εποχή τους, έχουν το άρωμα τον παιδικών χρόνων που μέσα στο μυαλό μας τότε μας φερνότανε ότι κάνουν μαγικά πράγματα σε συνδιασμο με της ανάμνησης παράμένη αυτή η μαγια και σήμερα.
Οι σημερινές πυριτηδες είναι ανυπέρβλητες, αν γεμίσουν σωστά κάνουν άψογα και καλύτερα αυτό που υπόσχονται.
Πολεμικο υλικό η granoular από 26 γραμμάρια έως 34 γραμμάρια, και στα μονοβολα χαμηλού βάρους είναι εξερετικη
και στα μονοβολα του cal 20 δεν τολμώ να πω τι κάνει. Θα την δουλεύα και σε κυνηγετικά σετ απ με σκάγια στο εικοσαρι αλλά έχει πολλά νεύρα για αυτό διαμετριμα.
Νίκο σε Cal.16 θα την δούλευες?

Είχα στείλει μήνυμα στην Cheddite κάποτε και μου απάντησαν οτι δεν κάνει ούτε για αυτό...

Να φανταστείς ότι την έχω γέμιση για ένα μήνα περίπου σε απογευματινό τσίχλας σε ανοιχτό πεδίο με νο 9 στα 26 γραμμαρια στο cal 12 .
Τώρα θα μου πεις, γιατί κυνηγάς με το εικοσαρι και όχι με το δωδεκαρι. Γιατί φίλε μου το εικοσαρι είναι ιδέα και πας στο κυνήγι με άλλη σκέψει που όταν είσαι στη αρχή η σκεψει αυτή λέει, που πάω τώρα με το μικρό. Αυτή σκεψει σε βάζει στην διαδικασία να είσαι ποιο προσεκτικός και ποιοτικός και το φενομενικο μειονέκτημα γίνεται πλεωνεκτηκα

Η granular με τι καλυκες-καψύλια-συγκεντρωτηρες δουλευει ρε παιδιά για να μη φορτώνουμε αχρείαστα υλικα; Για 28-30γρ.

Με οτι βυσμα γουσταρεις και αγαπας δουλευει Γιαννη!!!
Απο τα 26 γραμμαρια στο 1,40 χ26 με πιστον 25 - spark - rex - και αναλογα τον τροπο που κλεινεις.
Στο 1,45χ28 - v-zero23- aquilla 22 - z2m24 Παντα αναλογα τον κενο χωρο και τροπο κλεισιματος...
Στο 1,45χ30 -v-zero23 -giovanni 24...gt24 -sg22..
Στο 1,50χ32 -Ηλιοπουλο 22 -GT21...και άλλα...
Και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις,,,,,Δουλευει πολυ καλα τις μισοταπες διαμαντε για κοντινες
αποστασεις.....για μακρια και κοντα γνησια μαλλινη και ντιανα...και τον Αδη με τα λειψανα φιλε !!!!

Σου ανεβαζω 2 δοκιμες.....Ειναι πολυ καλη πυριτιδα ευκολοδουλευτη....ΔΕΝ θελει ''στριμωγμα'' Γιαννη !!!
Εαν την ''στριμωξεις''......βγαζει δοντια φιλε !! ;)

εικόνα_Viber_2021-03-31_07-07-48.jpgεικόνα_Viber_2021-03-31_07-08-02.jpg

εικόνα_Viber_2021-03-31_07-08-20.jpg
εικόνα_Viber_2021-03-31_07-08-26.jpg

Επισεις δουλευει πολυ καλα και ρελιαστο 65,4 - 60 με τζαμακι....!!!!!:)

Με οτι βυσμα γουσταρεις και αγαπας δουλευει Γιαννη!!!
Απο τα 26 γραμμαρια στο 1,40 χ26 με πιστον 25 - spark - rex - και αναλογα τον τροπο που κλεινεις.
Στο 1,45χ28 - v-zero23- aquilla 22 - z2m24 Παντα αναλογα τον κενο χωρο και τροπο κλεισιματος...
Στο 1,45χ30 -v-zero23 -giovanni 24...gt24 -sg22..
Στο 1,50χ32 -Ηλιοπουλο 22 -GT21...και άλλα...
Και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις,,,,,Δουλευει πολυ καλα τις μισοταπες διαμαντε για κοντινες
αποστασεις.....για μακρια και κοντα γνησια μαλλινη και ντιανα...και τον Αδη με τα λειψανα φιλε !!!!

Σου ανεβαζω 2 δοκιμες.....Ειναι πολυ καλη πυριτιδα ευκολοδουλευτη....ΔΕΝ θελει ''στριμωγμα'' Γιαννη !!!
Εαν την ''στριμωξεις''......βγαζει δοντια φιλε !! ;)

View attachment 47808View attachment 47809

View attachment 47810
View attachment 47811

Επισεις δουλευει πολυ καλα και ρελιαστο 65,4 - 60 με τζαμακι....!!!!!:)
Ευχαριστώ για τις πληροφοριες! Στην υγρασία πως τα πάει; Την θελω την κυρία granoular αλλα σκεφτομαι μηπως κρεμαει στην υγρασια.

Ευχαριστώ για τις πληροφοριες! Στην υγρασία πως τα πάει; Την θελω την κυρία granoular αλλα σκεφτομαι μηπως κρεμαει στην υγρασια.

Για να το λεει ο φιλος μου ο κουζουλος....σιγουρα την εχει δουλεψει !!!
Εγω εδω στο νησι στην φουλ υγρασια παω με SIPE και δεν ξερω τι συμπεριφορα εχει Γιαννη!!!
Πιστευω τα γραφομενα του κουζουλου.....Μεγαλη ''πτανα''......... !!!! :)

Για να το λεει ο φιλος μου ο κουζουλος....σιγουρα την εχει δουλεψει !!!
Εγω εδω στο νησι στην φουλ υγρασια παω με SIPE και δεν ξερω τι συμπεριφορα εχει Γιαννη!!!
Πιστευω τα γραφομενα του κουζουλου.....Μεγαλη ''πτανα''......... !!!! :)
2 μηστικα εχει αυτη. Απο τα 26 μεχρει τα 32 γρ που θελη cx2000. στον παγο και φουλ υγρασεια αλαζης απλος καψηλη και πας σε 688. με 686 που θελη απο τα 33 και 34 γρ.στον παγο και φουλ υγρασεια θες cx2000
Και το δευτερο μηστικο μην την στριμοξης ΠΟΤΕ εχασες το παιχνηδι,θα βγαλης κατη διασπορες και κλοτσισματα αλο πραμα

2 μηστικα εχει αυτη. Απο τα 26 μεχρει τα 32 γρ που θελη cx2000. στον παγο και φουλ υγρασεια αλαζης απλος καψηλη και πας σε 688. με 686 που θελη απο τα 33 και 34 γρ.στον παγο και φουλ υγρασεια θες cx2000
Και το δευτερο μηστικο μην την στριμοξης ΠΟΤΕ εχασες το παιχνηδι,θα βγαλης κατη διασπορες και κλοτσισματα αλο πραμα

Το στριμωγμα το ξερω το εγραψα ποιο πανω....33-34 γραμμαρια δεν την εχω παει ποτε...
Το 688 δουλευει πολυ καλα και στο 1,40Χ28 σε νορμαλ καιρο !!!

Μια φορα βγηκα στον εβρο.υγρασεια και κρυο γ@μισετα.ολη ερηχναν νιτρο ρεμ και κουτουμανου 38γρ.σε νορμαλ αποστασης ολα καλα.ελασου που τα μακρινα ειχαν πουπουλα σηνεφο και τηποταλο.ειχα σεταπ με αυτην στα 34γρ νο 4 φουσκομενα λιγο .big smile. οπου εβλεπα τα πρασινα πευτανε πατσαβουρια,με ροτουσαν ρεεεε τη ρηχνης????34 γρ νο4 λεο.τη στο διαολο εχεις μεσα και πευτουν ξερα???λανεητ κρητης.very funny..terror..sex hard.

Το στριμωγμα το ξερω το εγραψα ποιο πανω....33-34 γραμμαρια δεν την εχω παει ποτε...
Το 688 δουλευει πολυ καλα και στο 1,40Χ28 σε νορμαλ καιρο !!!
Με πολη υγρασεια πας 1,45χ28 1,50χ30,1,55χ32. 1,60χ33,1,65χ34 με 688
Για το σεταπ που δουλεψα στον εβρο θελη καιρο τρελο με φουλ υγρασια και θερμοκρασιες μιον 10+.δημοσια καλητερα να ληπη.εχει 1000 μπαρ στο τσεπακι,αλα μαυτες της θερμοκρασιες κατεβενη 800 περιπου

Status
Not open for further replies.
Back