Γιάννη, με 684 έχεις καμία συνταγή με sipe στα 36 γραμμάρια και βύσμα steel ;Ααα ακρηβινε και η πυριτηδακαλα εγω τα τσιμπαο και ληγο
![]()
Γιάννη, με 684 έχεις καμία συνταγή με sipe στα 36 γραμμάρια και βύσμα steel ;Ααα ακρηβινε και η πυριτηδακαλα εγω τα τσιμπαο και ληγο
![]()
Ωραιο ακουγεται....μπραβο...View attachment 48383
Έκλεισα 2 φυσίγγια για δοκιμή με mb36 1,85*35 20 gr n6 + 15 gr n5 (τα n6 κάτω και το n5 πάνω) σε nobel κάλυκα 68,7 στα 57,7 με biorimentabile 18 και 688 καψούλι και στροφείο bn2 special. Το υπολογίζω γύρω στα 410 αρχική. Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι παρόμοιο;
Με σιπε δεν τον εχω δουλεψη ακομαΓιάννη, με 684 έχεις καμία συνταγή με sipe στα 36 γραμμάρια και βύσμα steel ;
Μου είχαν στείλει φωτογραφία έναν steel συγκεντρωτηρα από μια δοκιμή αν θυμάμαι καλά με τέκνα....αν δε μου έλεγαν τι ήταν δεν θα καταλάβαινα από μόνος μου...διαλυμένος ο steel....ένα ποτηράκι που δεν είχε πάτο και από τη φούστα είχαν μείνει κάτι "λιωμένα" πλαστικά...Με σιπε δεν τον εχω δουλεψη ακομα
Δούλεψες τις fsf ρε Κωστή; Τι λένε σε σχέση με τις μάλλινες- κετσε;Ωραιο ακουγεται....μπραβο...
Ετοιμαζω ενα ψιλοφορτωμενο στα 37gr με FSF και Νο5...ειδωμεν με την 1η ευκερια.
Για τον κετσε δεν εχω ιδεα...Δούλεψες τις fsf ρε Κωστή; Τι λένε σε σχέση με τις μάλλινες- κετσε;
Φανταζωμε φορτομαΜου είχαν στείλει φωτογραφία έναν steel συγκεντρωτηρα από μια δοκιμή αν θυμάμαι καλά με τέκνα....αν δε μου έλεγαν τι ήταν δεν θα καταλάβαινα από μόνος μου...διαλυμένος ο steel....ένα ποτηράκι που δεν είχε πάτο και από τη φούστα είχαν μείνει κάτι "λιωμένα" πλαστικά...
Δεν ρώτησα σετ απ' Γιάννη. Αλλά φαντάζομαι τι έγινε εκεί μέσα....Φανταζωμε φορτομα![]()
Οπότε θα ταιριάζει με τις mb πιστεύω...όταν είναι ανέβασε φωτό να δούμε.Για τον κετσε δεν εχω ιδεα...
Η fsf ειναι πιο σκληρη λογο του φελλου ενδιαμεσα...δεν περνει τη συμπιεση της μαλλινης...
Αυτα ως τωρα...ειμαι ακομη στη "γνωρημια" μαζι τους...
Εννοείται θα ποσταρω...Οπότε θα ταιριάζει με τις mb πιστεύω...όταν είναι ανέβασε φωτό να δούμε.
Μπορει να ηταν περασμενος απο κανενα τσοκ φρενου και να τον στραπατσαρισε !!! Αν ειναι και λιγο φορτωμενο του γ@@@μει τη μαναΦανταζωμε φορτομα![]()
Αυτός που το έριξε είναι καλά στην υγεία του;Μου είχαν στείλει φωτογραφία έναν steel συγκεντρωτηρα από μια δοκιμή αν θυμάμαι καλά με τέκνα....αν δε μου έλεγαν τι ήταν δεν θα καταλάβαινα από μόνος μου...διαλυμένος ο steel....ένα ποτηράκι που δεν είχε πάτο και από τη φούστα είχαν μείνει κάτι "λιωμένα" πλαστικά...
Μια χαρά είναι Λευτέρη δεν έπαθε κάτι...Αυτός που το έριξε είναι καλά στην υγεία του;
Στα μονόβολα να προσέχεις το μεσαίο το αγγουράκι, να μην χτυπήσει το καψουλάκι από το μπροστά το φυσιγγάκι, μέσα στο αποθηκάκι, όταν θα ρίξεις στο γουρουνάκι.Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Πείρα στρογγυλά βόλια για μονόβολο όχι δραμια από κένταυρο καθώς επίσης και τα μονοβολα του gualandi στα 32,5γρ και τα άλλα με το κόκκινο ποτηράκι στα 28,5 γρ.. τα Βόλια για μονόβολο δεν το ζυγισα να δω πόσο είναι αλλά μάλλον η 32 η 28 γρ θα είναι. Από πυρίτιδες έχω mb32 ,mb36, s4n και csb5. Μπορείτε να μου πείτε μερικά setup?
Έκλεισα ένα μόνο με βάση τους πίνακες του gualandi για να δοκιμάσω το καινούριο στροφείο του Κενταύρου για μονόβολο στο εξής setup
T5 cheddite 12/70 68,5mm cx2000 mb32 2,00x32,5 palla gualandi στροφείο Κένταυρος palla ρελιασμα στα 57,5mm. Είναι οκ η να το σφάξω;View attachment 48488View attachment 48489View attachment 48490
Εκει εισε καλα στην βολιδα.η μπαλα που πηρες μπενη μεσα σε κιαθιο η ειναι ελεφτερη????Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Πείρα στρογγυλά βόλια για μονόβολο όχι δραμια από κένταυρο καθώς επίσης και τα μονοβολα του gualandi στα 32,5γρ και τα άλλα με το κόκκινο ποτηράκι στα 28,5 γρ.. τα Βόλια για μονόβολο δεν το ζυγισα να δω πόσο είναι αλλά μάλλον η 32 η 28 γρ θα είναι. Από πυρίτιδες έχω mb32 ,mb36, s4n και csb5. Μπορείτε να μου πείτε μερικά setup?
Έκλεισα ένα μόνο με βάση τους πίνακες του gualandi για να δοκιμάσω το καινούριο στροφείο του Κενταύρου για μονόβολο στο εξής setup
T5 cheddite 12/70 68,5mm cx2000 mb32 2,00x32,5 palla gualandi στροφείο Κένταυρος palla ρελιασμα στα 57,5mm. Είναι οκ η να το σφάξω;View attachment 48488View attachment 48489View attachment 48490