Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι αναγκαστικά γιατί είναι μπάλα 28 γρ με διάμετρο 17mm οπότε θα πλέει στον κάλυκα. Η μπάλα των 32 γρ νομίζω ταιριάζει χωρίς συγκεντρωτηρα.

Αυτό φοβάμαι και εγώ. Σε αυτά τα γραμμάρια η s4 μου φαίνεται υπερβολικά πολύ. Αποκλείεται να το φτιάξω. Θα το στήσω στα 1.55-1.60γρ θα το μετρήσω και βλέπουμε.
μαξιμουμ 1,7 ς4 και αυτο υπο προυποθεσεις !!!

μαξιμουμ 1,7 ς4 και αυτο υπο προυποθεσεις !!!

Μητσαρα να σου πω την γνωμη μου !!
Εχει φτιαξει μια ΚΟΝΤΡΑ ΔΟΔΗ στα 28 και 32 γραμμαρια....Τραβηγμενη λιγο απο τα μαλλια...
αλλα οπλο δεν σπαει !!!
Και δεν σπαει γιατι ειναι το κλεισιμο του φυσιγγιου τετοιο και τα γραμμαρια του βληματος ''λιγα''...
Η αντισταση ξερελιασματος σε μισο αστερι η σε ρελι δεν εναι μεγαλη...
Εαν ηταν σε αστεροειδες κανονικο κλεισιμο και 40 γραμμαρια το βολι...τοτε θα ηταν επικινδυνο
φιλε.
Τωρα να πας την ς4 στο 1,90 οκ....τραβηγμενο απο τα μαλλια ειναι....χαθηκαν οι αλλες πυριτιδες ???
Αυτο πιστευω εγω....

Μητσαρα να σου πω την γνωμη μου !!
Εχει φτιαξει μια ΚΟΝΤΡΑ ΔΟΔΗ στα 28 και 32 γραμμαρια....Τραβηγμενη λιγο απο τα μαλλια...
αλλα οπλο δεν σπαει !!!
Και δεν σπαει γιατι ειναι το κλεισιμο του φυσιγγιου τετοιο και τα γραμμαρια του βληματος ''λιγα''...
Η αντισταση ξερελιασματος σε μισο αστερι η σε ρελι δεν εναι μεγαλη...
Εαν ηταν σε αστεροειδες κανονικο κλεισιμο και 40 γραμμαρια το βολι...τοτε θα ηταν επικινδυνο
φιλε.
Τωρα να πας την ς4 στο 1,90 οκ....τραβηγμενο απο τα μαλλια ειναι....χαθηκαν οι αλλες πυριτιδες ???
Αυτο πιστευω εγω....
Νικο εγω εχω φτιαξει πολλα με την ς4 γιατι ειναι η αγαπημενη μου αλλα δεν παει να πει οτι θα τα πρωτηνω και αλλου ,οτι φωτοβοληδα εχω φτιαξει την κραταω για την παρτη μου !! Ας μας πουν και οι αλλοι συναδελφοι την γνωμη τους και προπαντως ο πλερονοΓιαννης που ξερει απο ατομικες βομβες !!!

Νικο εγω εχω φτιαξει πολλα με την ς4 γιατι ειναι η αγαπημενη μου αλλα δεν παει να πει οτι θα τα πρωτηνω και αλλου ,οτι φωτοβοληδα εχω φτιαξει την κραταω για την παρτη μου !! Ας μας πουν και οι αλλοι συναδελφοι την γνωμη τους και προπαντως ο πλερονοΓιαννης που ξερει απο ατομικες βομβες !!!

Αυτο ειναι αλλο πραγμα Μητσαρα μου !!!
Και εγω καποια πραγματα τα κρατω για παρτη μου και για λιγους φιλους...
Δεν εχει κανει με την επικινδυνοτητα του σεταπ ομως !!

Νίκο, το μισό αστέρι που αναφέρεις, ποιό κλείσιμο είναι;
Το μισό αστέρι αν καταλαβαίνω καλά είναι αυτό που βάζεις φελλό η χαρτάκι και από πάνω κλείνεις με μισό αστέρι. Δηλαδή το αστέρι να μην κλείνει εντελώς τον κάλυκα αλλά κατά το ήμισυ. Έχω κάτι δραμια από τον κένταυρο με τέτοιο κλεισιμο αλλά δεν ξέρω πως γίνεται.

Το μισό αστέρι αν καταλαβαίνω καλά είναι αυτό που βάζεις φελλό η χαρτάκι και από πάνω κλείνεις με μισό αστέρι. Δηλαδή το αστέρι να μην κλείνει εντελώς τον κάλυκα αλλά κατά το ήμισυ. Έχω κάτι δραμια από τον κένταυρο με τέτοιο κλεισιμο αλλά δεν ξέρω πως γίνεται.
2022-05-1520.24.051637580451445430015.jpg

Με σιπε 1,90χ28 ειναι καλα,αλα σκληρο ληγο.στηστο με ΜΒ36 2,15χ28 με 616 πιο γρηγορο και πιο μαλακο

Εκει που λεει ο κουζουλος εισαι...Περιπου στα 400μ/δ .
Αυτο ''παιζει'' αναλογα το υψος ρελιασματος του φυσιγγιου !!!
Το set up Νίκο είναι 686 1,55 Χ 33 Aquila 24 57,00 νούμερο 7,5 . Το θέλω γύρο στο 400άρι όχι παραπάνω για τρυγόνι δεύτερη τρίτη τουφεκιά.

Status
Not open for further replies.
Back