Η δική σου (lot) θάναι πιό γρήγορη οπόταν 1.50Χ 31 με 25άρι βύσμα είσαι κομπλέ .Σε κάλυκα Cheddite Cx 2000 μου έβγαλε στο 1,50 Χ 31 με Καρδαρά 25 11 χιλιοστά ελεύθερο χώρο. Εδώ ρέλιασμα στα 57,5....
View attachment 51920
Γι'αυτό τον λόγο σταμάτησα την GM3 .Ναι έχω την εντύπωση ότι υπάρχει διαφορά στον όγκο!
Το εριξες κ σου αρεσε;;View attachment 51911καλησπέρα σε όλους τους φίλους
Γνωρίζει κάποιος το σεταπ
ενώ οι άλλες 'σταθερότατες" από Λοτ σε ΛοτΓι'αυτό τον λόγο σταμάτησα την GM3 .
Αυτές οι αποκλίσεις στα lot .
Το set up που θέριζε όταν γεμίστηκε με το νέο lot ήταν φουρνέλο ....![]()
έχει γουστο να παρατησες την gm3 για την granoular!Γι'αυτό τον λόγο σταμάτησα την GM3 .
Αυτές οι αποκλίσεις στα lot .
Το set up που θέριζε όταν γεμίστηκε με το νέο lot ήταν φουρνέλο ....![]()
Δυστυχώς έχει αστάθεια για αυτό την σταματησα…Ναι έχω την εντύπωση ότι υπάρχει διαφορά στον όγκο!
Ενα θα σου πω....οταν φερει ο Κενταυρος GM3 θα την πρωτημισω....έχει γουστο να παρατησες την gm3 για την granoular!![]()
Και η granular το ίδιο.Ενα θα σου πω....οταν φερει ο Κενταυρος GM3 θα την πρωτημισω....
500gr μου χαρισε ενας φιλος προπερσυ, κ την εκαψα ΟΛΗ στο 1.50×28 Nο:9,5.....για κηδειες λεμε...κ δεν πανα εχει ασταθεια απο Lot σε Lot όσο θελει......
Οπως σωστα λεει κ ενας καλος φιλος: Η Gm3 είναι πολεμικό υλικό..!!
Οι ισπανικέςενώ οι άλλες 'σταθερότατες" από Λοτ σε Λοτ
![]()
1.50 X 28 GM3 είναι υπερβολή .Μόνο υπό κάποιες προυποθέσεις δέν θα σου σκορπίσει .Καί το 1.50 Χ29 ακόμη είναι υπερβολή .Ενα θα σου πω....οταν φερει ο Κενταυρος GM3 θα την πρωτημισω....
500gr μου χαρισε ενας φιλος προπερσυ, κ την εκαψα ΟΛΗ στο 1.50×28 Nο:9,5.....για κηδειες λεμε...κ δεν πανα εχει ασταθεια απο Lot σε Lot όσο θελει......
Οπως σωστα λεει κ ενας καλος φιλος: Η Gm3 είναι πολεμικό υλικό..!!
οι ποιέεεεεςςςςςς;;;;;Οι ισπανικές
έχει γουστο να παρατησες την gm3 για την granoular!![]()
μπρε καλά παιδιά δεν το ξερετε ότι Gm3 και Granoular είναι Η ΙΔΙΑ ΜΠΑΡΟΥΤΗ;;;;;Και η granular το ίδιο.
Αυτό νομίζω το είχε πει ο Γιάννης για την Granular ... πάλι στραβά το πήρα το χαμπέρι ;Οπως σωστα λεει κ ενας καλος φιλος: Η Gm3 είναι πολεμικό υλικό..!!
Οκ έτσι εξηγείται το παραπάνω.μπρε καλά παιδιά δεν το ξερετε ότι Gm3 και Granoular είναι Η ΙΔΙΑ ΜΠΑΡΟΥΤΗ;;;;;
μονο το χρωμα αλλάζει
Οχι μονο ο Γιάνναρος....κι αλλο ενα παλικαρι που δεν γραφει πλεον...Αυτό νομίζω το είχε πει ο Γιάννης για την Granular ... πάλι στραβά το πήρα το χαμπέρι ;
Υπερβολη ξε υπερβολη, στις υγρασιες (90%+) τις πρωινες των μπασιματων, εκαιγα τα τσιχλακια με Νο 9,5 μακριάααα...με (1*)...και ισα που ματωνε το πουπουλό τους σε μερικές...Οι ισπανικές
1.50 X 28 GM3 είναι υπερβολή .Μόνο υπό κάποιες προυποθέσεις δέν θα σου σκορπίσει .Καί το 1.50 Χ29 ακόμη είναι υπερβολή .
Στο 1.50 ξεκινάς απο 30+
Την GM3 την δούλεψα χρόνια .
Μόνο με spark ή V ZERO 25 θα κρατήσεις ντουφεκιά στα 28 γρ καί πολύ ξέβαθο - ελαφρύ ρέλι .
Η αρέλιαστες ,μόνο με το πάτημα της ΜΕC
Οκ...δεν μπορω να εκφαιρω γνωμη, γιατι δεν την εχω δουλεψει...Και η granular το ίδιο.