Ποιο απ όλα λες γιατί έχω μπερδευτείΜην αλλαζεις τιποτα.Εχεις φτιαξει φυσιγγιο που αγγιζει την τελειοτητα.![]()
Αυτο με τα 4mm ελευθερου χωρου μαζι με το διαφανο.Γραψτο σε τευτερι να μην ξεχασεις το στησιμο.Εδω εγω μπερδεύτηκα![]()
Στα 3mmΣτο 4 καχ, πόσο βαθύ είναι το ρελι ;;;
Αυτο με τα 4mm ελευθερου χωρου μαζι με το διαφανο.Γραψτο σε τευτερι να μην ξεχασεις το στησιμο.
Για διασπορας παει Νικολα......ετσι τουλαχιστον εχω καταλαβει .....Γιωργαρε δεν παρακολουθησα ολο το θεμα....αλλα εαν ειναι για
φυσιγγιο διασπορας οκ.
Εαν ειναι για ''κανονικο'' φυσιγγιο...σκορποχωρι θα βγει φιλε !!
Στείλε σε pdf τα τεφτέρια σου γιατί θα σε προτείνω για banΓια διασπορας παει Νικολα......ετσι τουλαχιστον εχω καταλαβει .....
ΜΒ36-1.90 χ 36 -Θωδη 20 ελικας 65 -60-ρελι με διαφανο.
Δεν το εχω στησει το συγκεκριμενο αλλα ρε φιλε την ξερεις την αγαπη μου για αυτες τις πυριτιδες.....τις μυριζω και ξερω να σου πω ημερομηνια κατασκευης![]()
Ιδιως αυτα τα λοτ που μυριζουν σαν βρεμενος σκυλος σιγουρα θα τις μυριζεις απο μακρια !!!Για διασπορας παει Νικολα......ετσι τουλαχιστον εχω καταλαβει .....
Δεν το εχω στησει το συγκεκριμενο αλλα ρε φιλε την ξερεις την αγαπη μου για αυτες τις πυριτιδες.....τις μυριζω και ξερω να σου πω ημερομηνια κατασκευης![]()
Σκορπάει πολύ δες τον ντενεκέΓια διασπορας παει Νικολα......ετσι τουλαχιστον εχω καταλαβει .....
Μια χαρά είναι, φρόντισε να αρχίσουν να στραβοπατανε τα πόδια του Θώδη για να είσαι οκΣτο MB36 1.90X36 αστέρι με 10mm είναι οκ το σετ απ η είναι φορτωμένο; ;;; για διασποράς;
Να την δοκιμάσω και στο 1.95χ36 αστέρι; ;;;Το λες και ελαφρύ, η mbx36 είναι κανονικά για 38 με 42 γραμμάρια.
Όχι, δεν υπάρχει λόγος σε τόσο ψηλά σκάγια, θα στα λιώσει... Μια χαρά είσαι εκεί... Αν κάτι δεν σου αρέσει κράτα όλα τα άλλα ίδια κ βάλε 616Να την δοκιμάσω και στο 1.95χ36 αστέρι; ;;;