Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.

Για να πατήσει σωστά ο θωδη θελει 4 κενο για να μην έχει πολύ βάθος το ρέλι και σε κετσε το ίδιο έκανα... τα άλλα που έχουν βάθος ρελιού να τα κόψω είναι πολύ το βάθος; ;; και δεν έχει πατήσει ο Θώδη.
Μην αλλαζεις τιποτα.Εχεις φτιαξει φυσιγγιο που αγγιζει την τελειοτητα.😀

Αυτο με τα 4mm ελευθερου χωρου μαζι με το διαφανο.Γραψτο σε τευτερι να μην ξεχασεις το στησιμο.

Γιωργαρε δεν παρακολουθησα ολο το θεμα....αλλα εαν ειναι για
φυσιγγιο διασπορας οκ.
Εαν ειναι για ''κανονικο'' φυσιγγιο...σκορποχωρι θα βγει φιλε !!

Γιωργαρε δεν παρακολουθησα ολο το θεμα....αλλα εαν ειναι για
φυσιγγιο διασπορας οκ.
Εαν ειναι για ''κανονικο'' φυσιγγιο...σκορποχωρι θα βγει φιλε !!
Για διασπορας παει Νικολα......ετσι τουλαχιστον εχω καταλαβει .....
ΜΒ36-1.90 χ 36 -Θωδη 20 ελικας 65 -60-ρελι με διαφανο.😀
Δεν το εχω στησει το συγκεκριμενο αλλα ρε φιλε την ξερεις την αγαπη μου για αυτες τις πυριτιδες.....τις μυριζω και ξερω να σου πω ημερομηνια κατασκευης🤣

Δεν το εχω στησει το συγκεκριμενο αλλα ρε φιλε την ξερεις την αγαπη μου για αυτες τις πυριτιδες.....τις μυριζω και ξερω να σου πω ημερομηνια κατασκευης🤣
Στείλε σε pdf τα τεφτέρια σου γιατί θα σε προτείνω για ban .my man.

Ιδιως αυτα τα λοτ που μυριζουν σαν βρεμενος σκυλος σιγουρα θα τις μυριζεις απο μακρια !!!

Σκορπάει πολύ δες τον ντενεκέ

Και 5 γρ να την πας την ωρα που θα εχει μπεκατσες θα σε πουλήσει ,στο ενα και μοναδικο μισοκιλο που πηρα στο 2 με 2,05 και 38 ειχε λιγο αξιοπρεπεια πολλοι πίνουν νερο στο ονομα της εγω δεν την εμπιστεύομαι ουτε στα σκοτωμενα.

Status
Not open for further replies.
Back