Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ισως δεν το διατιποσα σωστα τι σε κανει να πιστεύεις πως ενω τωρα που δοκιμάζεις βλέπεις ταχύτητες και σωστη καυση θα συνεχίσει να αποδίδει το ιδιο σε δύσκολες καιρικες συνθηκες.
Τώρα μόνο μετράω.Παλια μόνο το κυνηγούσα...

Ενα σεταπ 420 m/s σε καλυπτει στο βαλτο...και οταν στηνω νεα σεταπ για βαλτο, θελω στο
V 1.5 να εχω 420 το πολυ....επειτα βοηθαει το στενοτερο τσοκ κ το μηκος καννης που κερδιζεις Μ.Ο άλλα 7-10m/s επιπλεον...οπότε...φτανουμε τα 430 σχεδον.. ;)
Συνονόματε το 420 πιάνεται με πολλές πιριτηδες δεν διατηρούν ομως ολα τα σετ υπ την ιδια καυση σε δυσκολες συνθηκες

Και εαν κανεις λαθος και το ριξεις με +20 βαθμους ψαχνεις το κλειστρο
στα χορταρια Παρη μου??
Το εχω ριξει με 15 - 20°C κ δεν εψαχνα τιποτα...(πρόπερσυ)...αλλα ταρακουνηθηκε η παλέτα με Νο4...:p...

Συνονόματε το 420 πιάνεται με πολλές πιριτηδες δεν διατηρούν ομως ολα τα σετ υπ την ιδια καυση σε δυσκολες συνθηκες
Συμφωνώ Κωστή...
Η G3000 π.χ στο 418m/s μου δουλευει ως τους 0°C....(βαση κινητου τηλ. παντα).

Το εχω ριξει με 15 - 20°C κ δεν εψαχνα τιποτα...(πρόπερσυ)...αλλα ταρακουνηθηκε η παλέτα με Νο4...:p...

Δεν γραφω κινεζικα Κωστη μου.
Ειπα εαν γινει λαθος και το ριξεις στοτς +20 κινδινευεις...
Υπαρχουν πυριτιδες για τα δυσκολα...Δεν τραβαμε απο τα μαλλια
τις απλες...
Αυτο κανω εγω ωστε να μην ρισκαρω φιλε!!

τις απλες...
Συμφωνω κ καταλαβαινω τη λες...

τις απλες...
Μια κυριακη που θα ειμαι σπιτι, θα ξανα ριξω παλι ενα σεταπ τροποποιημενο αυτη τη φορα, με τη ΜΒ32 στα ορια της σε Νο4...την πρωτη φορα με 3*
( με το s/p) δεν πηρα αυτο που ηθελα....θα το ριξω, αφου εχω θερμοκρασια 5°C.....τοτε θα σας πω τη εδωσε.

Αυτο ποσο βγαζει στο 2.15 σε V 1.5 Πάρη;;;
Κωστή ,δεν τα έχω μετρήσει,ούτε ρίξει σε εδω συνθήκες..Στον Έβρο και σε πολλά μείον.Αν κρυώσει ο καιρός,θα φτιάξω να μετρήσω ενα.Ενα s4 που έριχνα πάνω και το μέτρησα από περιεργεια

Attachments

• IMG_20221208_155145.jpg
    IMG_20221208_155145.jpg
    175 KB · Προβολές: 1
Κωστή ,δεν τα έχω μετρήσει,ούτε ρίξει σε εδω συνθήκες..Στον Έβρο και σε πολλά μείον.Αν κρυώσει ο καιρός,θα φτιάξω να μετρήσω ενα.Ενα s4 που έριχνα πάνω και το μέτρησα από περιεργεια
Φιλε...αν παρω ταχογραφο δικο μου, την γ@μ...σ@...θα πουληθω σε υλικα κ παπαριές...

Status
Not open for further replies.
Back