Τότε είσαι εντάξει.........Z2m21 έχω 10 κενό
Τότε είσαι εντάξει.........Z2m21 έχω 10 κενό
μια χαρά μου φαίνεται από διάτρηση για #8 στα 20m
Ρελι με 4.5 κενο 1.90X36
1.85Χ36 αστέρι
1.90X36 αστέρι
upload img
Και ένα τεστ στο ντενεκι 8νουμερο διασποράς ελικοιδες 20μετρα
Καλό ήταν... τωρα έχει 7αρια 6άρια πόσα μέτρα λες και τι τσόκ; ;μια χαρά μου φαίνεται από διάτρηση για #8 στα 20m
Που θες να ξέρω ... όσο θες να τα χρησιμοποιήσεις ... στα 6άρια έχουμε δεδομένα από τα 30μ.Καλό ήταν... τωρα έχει 7αρια 6άρια πόσα μέτρα λες και τι τσόκ; ;
Θα πάει το ντενεκιδι φουλΠου θες να ξέρω ... όσο θες να τα χρησιμοποιήσεις ... στα 6άρια έχουμε δεδομένα από τα 30μ.
Προσωπικά δεν έχει πειστεί ακόμα για την αναλογικότητα της διάτρησης σε τενεκέ ... τέλος πάντων ... την πλάκα μας κάνουμε.
Βρήκα άλλον έναν τενεκέ στην αποθήκη![]()
αντι να παρεις κανα ψητο,τενεκεδες παιρνεις!Αντε σε κάνα ψητοπωλείο θα βρεις 3 πειρα σήμερα![]()
Με αυτήν την ντουφέκια ούτε γάιδαρο δεμένο δεν βαράει…. Λέω εγώ τώρα!!!!μια χαρά μου φαίνεται από διάτρηση για #8 στα 20m
Χωρίς σκληρά σκάγια ή buffer δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ τίποτα.
Δούλευα 3 χρόνια διανομή σε ψητοπωλεία αντί μπουρμπουαρ κερναγαν Πίτεςαντι να παρεις κανα ψητο,τενεκεδες παιρνεις!
Χωρίς σκληρά σκάγια ή buffer δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ τίποτα.
Αυτές είναι οι τουφεκιές που θα βγάζεις πάντα.
Πόσα μέτρα ;
Γιατί; ;;Με αυτήν την ντουφέκια ούτε γάιδαρο δεμένο δεν βαράει…. Λέω εγώ τώρα!!!!
Αυτά είναι αγγλικά νούμερα σκαγιων30μ τα σκάγια που πειρα από αλλού είναι 2.40 το 7αρι και 2.60 το 6αρι είναι εισαγωγής.
Αρα 7½ 6½Αυτά είναι αγγλικά νούμερα σκαγιων
ΣωστόΑρα 7½ 6½
Άσε με να λεο αν κανης την δουλειά σου με αυτό το στήσιμο..απλος για ν8 36 γραμμαρια ακόμα και διασποράς έπρεπε να Κάνει σουροτιρη την πετρολατα στα 20 μετραΓιατί; ;;
Δεν πιστεύω το 8αρι να τρυπάει το ντενεκε με διασποράς ελικοιδες στα 20μ με 5τσοκ εριξα και εργοστασιακάΆσε με να λεο αν κανης την δουλειά σου με αυτό το στήσιμο..απλος για ν8 36 γραμμαρια ακόμα και διασποράς έπρεπε να Κάνει σουροτιρη την πετρολατα στα 20 μετρα
Προσωπικά,δεν έχω κλείσει ποτέ τόσο χαμηλά. Θεωρητικά η γόμωση στο 1.50x33 με cx2000,μιας και έχεις 67.4-55.8-56,σωστή φαίνεται.Γιατι δεν έκανες αποσπώμενο πάτο,κρατώντας το ποτήρι του gualandi βάζοντας άλλο αμορτισέρ ή couvette diana ποτήρι,ώστε να έρθεις πιο ψηλά;Καλησπέρα.
Είμαι νέος στην ιδιογομωση με το τρίτο στάδιο και έφτιαξα ένα σετ με διάφορα πειραματα.
Mε το απλό 3 στάδιο δεν μου έβγαζε ογκομετρια και έτσι αναγκαστικά και έβαλα το 3 που μαγκώνει το σετ είναι:
N.Sport T2 67.4 Cx2000
Sipe 1.50 x33 Dispenzer Gualandi Light N7(2.4) 55.8
Το θέλω για ελαφρύ δικανακι