Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλό ήταν... τωρα έχει 7αρια 6άρια πόσα μέτρα λες και τι τσόκ; ;
Που θες να ξέρω ... όσο θες να τα χρησιμοποιήσεις ... στα 6άρια έχουμε δεδομένα από τα 30μ.

Προσωπικά δεν έχω πειστεί ακόμα για την αναλογικότητα της διάτρησης σε τενεκέ ... τέλος πάντων ... την πλάκα μας κάνουμε.
Βρήκα άλλον έναν τενεκέ στην αποθήκη :)

Last edited:
Που θες να ξέρω ... όσο θες να τα χρησιμοποιήσεις ... στα 6άρια έχουμε δεδομένα από τα 30μ.

Προσωπικά δεν έχει πειστεί ακόμα για την αναλογικότητα της διάτρησης σε τενεκέ ... τέλος πάντων ... την πλάκα μας κάνουμε.
Βρήκα άλλον έναν τενεκέ στην αποθήκη :)
Θα πάει το ντενεκιδι φουλ 🤣🤣🤣
Αντε σε κάνα ψητοπωλείο θα βρεις 3 πειρα σήμερα 😅😅😅

Χωρίς σκληρά σκάγια ή buffer δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ τίποτα.
Αυτές είναι οι τουφεκιές που θα βγάζεις πάντα.

Πόσα μέτρα ;

30μ τα σκάγια που πειρα από αλλού είναι 2.40 το 7αρι και 2.60 το 6αρι είναι εισαγωγής.

Άσε με να λεο αν κανης την δουλειά σου με αυτό το στήσιμο..απλος για ν8 36 γραμμαρια ακόμα και διασποράς έπρεπε να Κάνει σουροτιρη την πετρολατα στα 20 μετρα
Δεν πιστεύω το 8αρι να τρυπάει το ντενεκε με διασποράς ελικοιδες στα 20μ με 5τσοκ εριξα και εργοστασιακά

Last edited:
Καλησπέρα.
Είμαι νέος στην ιδιογομωση με το τρίτο στάδιο και έφτιαξα ένα σετ με διάφορα πειραματα.
Mε το απλό 3 στάδιο δεν μου έβγαζε ογκομετρια και έτσι αναγκαστικά και έβαλα το 3 που μαγκώνει το σετ είναι:
N.Sport T2 67.4 Cx2000
Sipe 1.50 x33 Dispenzer Gualandi Light N7(2.4) 55.8
Το θέλω για ελαφρύ δικανακι

Καλησπέρα.
Είμαι νέος στην ιδιογομωση με το τρίτο στάδιο και έφτιαξα ένα σετ με διάφορα πειραματα.
Mε το απλό 3 στάδιο δεν μου έβγαζε ογκομετρια και έτσι αναγκαστικά και έβαλα το 3 που μαγκώνει το σετ είναι:
N.Sport T2 67.4 Cx2000
Sipe 1.50 x33 Dispenzer Gualandi Light N7(2.4) 55.8
Το θέλω για ελαφρύ δικανακι
Προσωπικά,δεν έχω κλείσει ποτέ τόσο χαμηλά. Θεωρητικά η γόμωση στο 1.50x33 με cx2000,μιας και έχεις 67.4-55.8-56,σωστή φαίνεται.Γιατι δεν έκανες αποσπώμενο πάτο,κρατώντας το ποτήρι του gualandi βάζοντας άλλο αμορτισέρ ή couvette diana ποτήρι,ώστε να έρθεις πιο ψηλά;

Status
Not open for further replies.
Back