Λευτέρη Καλημέρα!...Σε κάποιες περιπτώσεις ναι, σε άλλες χειροτερεύει τα πράγματα ανοίγοντας πρόωρα το κλείσιμο και κάνοντας ασταθή την καύση. Απο την φύση τους τα ισχυρά καψύλια έχουν και μεγαλύτερο πρόβλημα αστάθειας, γιατί το μέγεθος όλων των καψυλιων είναι ίδιο, αλλά στα ισχυρά πρέπει να χωρέσει πολύ μεγαλύτερη ποσότητα, και έτσι έχουν στατιστικά περισσότερες αστοχίες στην παρασκευή τους. Πάρη τέτοιες δοκιμές είναι αξιέπαινες και σου αξίζουν συγχαρητήρια, τα ισπανικά g1000 νομίζω τελευταία έχουν αλλάξει και είναι μεσο-υψηλης ισχύος. αυτός ο πίνακας είναι η πιο άρτια δοκιμή που έχω βρει και είναι με 10 δείγματα από κάθε καψυλιο, δεν είναι πλήρης γιατί μετράει μόνο πιέσεις και χρόνους, η άλλη μεγάλη παράμετρος είναι η θερμοκρασία, που εδώ συμβάλλει έμμεσα, καθώς και η σύσταση που παραμένει μυστικό της κάθε εταιρείας.

Είναι πολύ καλός ο Πίνακας...

Υ.Γ... βλέπω ότι το 615 δείχνει γενικά ισχυρότερο του 686-684 ... και αυτά τα δυο (684-686) είναι πολύ κοντά στις τιμές τους, μόνο το 688 ξεφεύγει...
...στην S4n δούλευα το 615 μόνο, αλλά νομίζω ότι στο 16αρι το 686 η ακόμα και το 684(…ειδικά στην έναρξη με τις ζέστες!) θα κάνουν δουλεία, ίσως και καλυτέρα...θα τα δοκιμάσω στη νέα σεζόν...