Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ευχαριστώ για την απάντηση!
Την έχεις δουλέψει; Είναι δύσκολη;
Ρωτάω επειδή είναι τροποποιημένη μονοβασική και φοβάμαι μην έχω τα προβλήματα που είχα με τη sipe. Δηλαδή είναι σταθερή η δοσομετρία ή σε κάθε φυσίγγι θα θέλει μέτρημα και διόρθωση; Διαβρώνει τα εργαλεία;

Ρωτάω επειδή είναι τροποποιημένη μονοβασική και φοβάμαι μην έχω τα προβλήματα που είχα με τη sipe. Δηλαδή είναι σταθερή η δοσομετρία ή σε κάθε φυσίγγι θα θέλει μέτρημα και διόρθωση; Διαβρώνει τα εργαλεία;
οπως τα ειπες φιλε,ποτε δεν πεφτη στανταρ στα ογκομετρικα,για να εισαι σιγουρος θα πρεπη να ζυγιζεις σε καθε φυσιγγι

Είναι εξερετικη πυρίτιδα και εύκολη

οπως τα ειπες φιλε,ποτε δεν πεφτη στανταρ στα ογκομετρικα,για να εισαι σιγουρος θα πρεπη να ζυγιζεις σε καθε φυσιγγι
Είναι εξερετικη πυρίτιδα και εύκολη
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Όμως είναι εκ διαμέτρου αντίθετες οι εμπειρίες σας βλέπω με τη συγκεκριμένη πυρίτιδα.

Ποια μονοβασική πυρίτιδα θα προτιμούσατε για συνθήκες υψηλής υγρασίας για γομώσεις 32γρ;
Είπα Μονοβασική.
Αν υπηρχε στο εμποριο, θα σου πρώτεινα με κλειστα ματια τη GP...ανωτερη σε διατρησεις στην παρα πολυ υγρασια...any way!!
Πουλάκι ήταν κ πέταξε...

Οπως σου ειπαν τα παιδια για τη ΜΒ32 βέβαια εννοειται οτι ισχύει....επειτα θα σου πρωτεινα και τη G3000....
Η G3000 είναι πολυ πιο συνεπείς στην υγρασία απο τη ΜΒ32 συμφωνα με αυτα που εχω δει εγω προσωπικα....σκύλα & οργιάρα στην υγρασία η " G "...!!

...επειτα θα σου πρωτεινα και τη G3000....
Η G3000 είναι πολυ πιο συνεπείς στην υγρασία απο τη ΜΒ32 συμφωνα με αυτα που εχω δει εγω προσωπικα....σκύλα & οργιάρα στην υγρασία η " G "...!!
Ευχαριστώ Κώστα. Και αυτή τροποποιημένη μονοβασική. Δεν τη γλυτώνουμε τη νιτρογλυκερίνη αν θέλουμε σταθερότητα στην υγρασία βλέπω.
Από κάποιον που έχει δουλέψει και sipe, και MB32 και G3000, ποια ήταν η πιο ευκολοδούλευτη ;;;

Την έχω δουλέψει και είναι εξαιρετική!
Από ογκομετρικά όμως δεν έχω εμπειρία.
Εγώ θέλω να ζω την διαδικασία και μετράω ένα ένα τα φυσίγγια με ηλεκτρονική ζυγαριά.

η πιο ευκολοδούλευτη ;;;
ΜΒ 32....
G3000...
SIPE....

Αλλο να γεμιζεις 1.70×32 τη ΜΒ32....
Και αλλο 1.60×32 τη G3000...κατι σημαινει...;)

Υ.Γ. Η GP γεμιζόταν 1.55×32 και εδινε 400m/s σε απλο setup...φαντάσου τούρμπισμα η ξανθιά...

Ποια μονοβασική πυρίτιδα θα προτιμούσατε για συνθήκες υψηλής υγρασίας για γομώσεις 32γρ;
Είπα Μονοβασική.
206S . Μονοβασικη....Για μενα πολυ καλυτερη απο Α1 στην υγρασια....Και ευκολοδουλευτη!!!

εικόνα_Viber_2020-10-16_17-10-08.jpg
εικόνα_Viber_2020-10-16_17-10-44.jpg
εικόνα_Viber_2020-10-16_17-11-14.jpg

εικόνα_Viber_2020-10-16_17-12-51.jpg
εικόνα_Viber_2020-10-16_17-13-27.jpg

Ενα ακομα σεταπ..CX2000 - 1,60X32 - DR.17 - N8,5- 68,5 -56,5
30 μετρα 3* αστρα ( μαμα ) 480 -402 = 84% V1,5 -381m/s στους +9 βαθμους με 84% υγρασια !!

Παιδια θα ηθελα την συμβουλη σας οσον αφορα την ιδιογομωση..θα ηθελα να ξεκινησω να γεμιζω κανενα φυσιγγι σαν αρχαριος φυσικα και θα ηθελα να μου πειτε καποιες γνωμες αν γινεται οσον αφορα για καποια μηχανη και γενικοτερα καποιες σημαντικες γνωσεις γυρω απο το θεμα ξερω κατι ψιλα αλλα καλο θα ηταν να τα ξεκινησω ολα απο την αρχη με τον σωστο τροπο να κανω λιγα φυσιγγακια για εμενα για το κυνηγι..η αγορα μηχανης για ρελιασμα με το χερι που ειναι μονο για κλεισιμο και ακομα μιας για καψουλια βαλε βγαλε τελειως απλες συν τι αλλο θα χρειαστω αξιζει;

Παιδια θα ηθελα την συμβουλη σας οσον αφορα την ιδιογομωση..θα ηθελα να ξεκινησω να γεμιζω κανενα φυσιγγι σαν αρχαριος φυσικα και θα ηθελα να μου πειτε καποιες γνωμες αν γινεται οσον αφορα για καποια μηχανη και γενικοτερα καποιες σημαντικες γνωσεις γυρω απο το θεμα ξερω κατι ψιλα αλλα καλο θα ηταν να τα ξεκινησω ολα απο την αρχη με τον σωστο τροπο να κανω λιγα φυσιγγακια για εμενα για το κυνηγι..η αγορα μηχανης για ρελιασμα με το χερι που ειναι μονο για κλεισιμο και ακομα μιας για καψουλια βαλε βγαλε τελειως απλες συν τι αλλο θα χρειαστω αξιζει;
Γνώμη μου είναι να ξεκινήσεις με ένα δράπανο πάγκου και ρελιαστά φυσίγγια και στην πορεία αν σου αρέσει να πας σε μια μηχανή για αστεροειδές κλείσιμο.

Status
Not open for further replies.
Back