Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ποιά καινούργια? Ίδια είναι. Πάρε.

Εχω καποιες δοκιμες με πυριτιδα απο σφαγμενα φυσιγγια....
Προσφατα φυσιγγια εννοω δυετιας....
Μου εδωσε ενας φιλος περιπου 1 κιλο απο την παλια τουλαχιστον
20ετιας...Θα κανω δοκιμες συγκρισης και θα γραψω αποτελεσματα.

Νίκο νομίζω ο Κώστας έχει δίκιο, ίσως δεν είναι τόσο έκκεντρα η βάση με το στροφειο, αλλά και ελάχιστα να χάνεται η ευθυγράμμιση ή και να κάθεται στραβά το στροφειο, χαλάει το αποτέλεσμα.

Δεν αντιλεγω Λευτερη μου!!!
Οταν εχεις τετοια ''προβληματα'' κοιτας να λυσεις το προβλημα....
αλλιως οπως εγραψα και πριν....εχετε γεια βρυσουλες......φιλε !!!

Την καινούργια psb1 την έχει δοκημαση κανενας σκαιφτομαι να Πάρο λιγη για δοκιμες
Στο 1,70χ31 με βυσμα τασκωφ πεντασταδιακο μου δίνει μέσο όρο ταχύτητα V1,5 με καψουλι UEE 412 m/s και με cx2000 406m/s. Αυτές είναι οι δοκιμές που έχω κάνει μέχρι τώρα με την καινούρια psb1 από nobel sport αν σε βοηθάει κάπου.

Στο 1,70χ31 με βυσμα τασκωφ πεντασταδιακο μου δίνει μέσο όρο ταχύτητα V1,5 με καψουλι UEE 412 m/s και με cx2000 406m/s. Αυτές είναι οι δοκιμές που έχω κάνει μέχρι τώρα με την καινούρια psb1 από nobel sport αν σε βοηθάει κάπου.
Την δούλευα πολύ παλιά 1,70*33 και 1,80*34 και έλεγα μηπος έχει αλαξη δραματικά αλλά οκ θα Πάρο λίγη

Την δούλευα πολύ παλιά 1,70*33 και 1,80*34 και έλεγα μηπος έχει αλαξη δραματικά αλλά οκ θα Πάρο λίγη
Πάρε να υπάρχει Ηλία πριν γίνει κ αυτή απλησίαστη.
Για νορμάλ καταστάσεις είναι πολύ καλό υλικό

Αυτα τα διασποράς με τον έλικα δεν καλιαζουν πουθενά σωστά κομμένο κάλυκα 68.50 ΠΆΤΗΜΑ 57 και δεν είναι σταθερά στο κλείσιμο
Είναι ότι νανε οι ελικοιδες.
Εντάξει είναι.......τι εννοείς δεν είναι σταθερά στο κλείσιμο?

Εντάξει είναι.......τι εννοείς δεν είναι σταθερά στο κλείσιμο?
Στα 57 είναι, αλλά ποιο μέσα το αστέρι με λίγο τρύπα το βύσμα δεν είναι πατημένο σε όλα το ίδιο και όταν τα κουνάω όλα κροταλιζουν τα σκάγια.

Στα 57 είναι, αλλά ποιο μέσα το αστέρι με λίγο τρύπα το βύσμα δεν είναι πατημένο σε όλα το ίδιο και όταν τα κουνάω όλα κροταλιζουν τα σκάγια.
Για την τρύπα κατέβασε λίγο χαμηλότερα το μαχαίρι.....τώρα για τα υπόλοιπα,αν έχεις πάντα το ίδιο ύψος κενού χώρου δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν .

Για την τρύπα κατέβασε λίγο χαμηλότερα το μαχαίρι.....τώρα για τα υπόλοιπα,αν έχεις πάντα το ίδιο ύψος κενού χώρου δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν .
Όταν βάζω το ξύλο και μετράω και βάζω μια Α δύναμη και το μέτρημα είναι σε όλα ίδια αλλά στο κλείσιμο το αμορτισερ δεν πατάει το ίδιο...
Και αν το σφιξω με το χέρι κοντά στο άστερι ξερελιαζει. Με τους πορτοκαλί κάλυκες με της αίσθηση η γραμμές ήταν καλύτερα.

Status
Not open for further replies.
Back