Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Όταν βάζω το ξύλο και μετράω και βάζω μια Α δύναμη και το μέτρημα είναι σε όλα ίδια αλλά στο κλείσιμο το αμορτισερ δεν πατάει το ίδιο...
Αυτό δεν γίνεται...εκτός και έχεις πρόβλημα με το στοπ στο δραπανο και δεν είναι όλα τα φυσίγγια στο ίδιο ύψος πχ 57 mm.
Και αν το σφιξω με το χέρι κοντά στο άστερι ξερελιαζει. Με τους πορτοκαλί κάλυκες με της αίσθηση η γραμμές ήταν καλύτερα.
Δοκίμασε να τους διπλορελιαζεις.

Αυτό δεν γίνεται...εκτός και έχεις πρόβλημα με το στοπ στο δραπανο και δεν είναι όλα τα φυσίγγια στο ίδιο ύψος πχ 57 mm.

Δοκίμασε να τους διπλορελιαζεις.
Τα διπλορελιασα τα βύσματα έχουν διαφορά όταν δεν τα πιέσω με το ξύλο και τα βάλω χαλαρά έχει διαφορά στο κενό.. όταν τα πιέσω κάθονται λίγο και μετά από ώρα ανεβαίνουν

Τα διπλορελιασα τα βύσματα έχουν διαφορά όταν δεν τα πιέσω με το ξύλο και τα βάλω χαλαρά έχει διαφορά στο κενό.. όταν τα πιέσω κάθονται λίγο και μετά από ώρα ανεβαίνουν
Λιπαινεις καλα το στροφειο;;

Αφού λες ότι έχεις πάντα τον ίδιο κενό χώρο τα βύσματα δεν έχουν διαφορά.
Αν βάλω πυρίτιδα βάλω το διασπορέα και ρίξω τα σκάγια χωρίς να σπρωξω με μια Α δύναμη και μετρήσω ετσι έχουν διαφορά στον κενό χώρο... και στο παχυμετρο έχουν διαφορά οι ελικοιδες.. όταν βάλω την δύναμη και σπρωξω κάθονται στα 11.5 και τα πατάω με την ΜΕΚ και αλλα πέφτει μέσα το αστέρι αλλά κάθονται ίσια

O Pουμελιώτης πόσο βάζει στο 32άρι ;
Τόχουν γράψει αλλά το ξέχασα
Η maxam την δίνει στο 1.75χ32 με 405 m/s και 550 bar. Στο 1.65 ίσως είναι λίγο . Εγώ στο 1.70χ31 πεντασταδιακο με cx2000 μου δίνει 405 m/s. Το ίδιο setup με uee μου δίνει πάνω από 410 m/s στο 1.5 μέτρο από το στόμιο της κάννης σε 72 εκ κάννη.

Αν βάλω πυρίτιδα βάλω το διασπορέα και ρίξω τα σκάγια χωρίς να σπρωξω με μια Α δύναμη και μετρήσω ετσι έχουν διαφορά στον κενό χώρο... και στο παχυμετρο έχουν διαφορά οι ελικοιδες.. όταν βάλω την δύναμη και σπρωξω κάθονται στα 11.5 και τα πατάω με την ΜΕΚ και αλλα πέφτει μέσα το αστέρι αλλά κάθονται ίσια
Τότε έχεις διαφορά στα βύσματα στην ίδια σακούλα.......αν έχεις όρεξη τα ξεχωρίζεις η τα πετάς...δεν γίνεται αλλιώς.

Όταν βάζω το ξύλο και μετράω και βάζω μια Α δύναμη και το μέτρημα είναι σε όλα ίδια αλλά στο κλείσιμο το αμορτισερ δεν πατάει το ίδιο...
Και αν το σφιξω με το χέρι κοντά στο άστερι ξερελιαζει. Με τους πορτοκαλί κάλυκες με της αίσθηση η γραμμές ήταν καλύτερα.
Βρε άλλαξε διασπορέα ... μην νομίζεις ότι ο ελικοειδής περιστρέφει τα σκάγια ... αφού είναι για τον γάιδαρο καβάλα σε μήκη :)

Βρε άλλαξε διασπορέα ... μην νομίζεις ότι ο ελικοειδής περιστρέφει τα σκάγια ... αφού είναι για τον γάιδαρο καβάλα σε μήκη :)
Ρε συ στο άνοιγμα μου αρέσει και έχω συνηθίσει τις αποστάσεις στο βουνό και έχω πάρει αρκετά πουλια με αυτόν τον συνδυασμό..
Με του κουαλαντι παπαρια παει σαν μάλλινοταπο δεν ανοίγει.

Ρε συ στο άνοιγμα μου αρέσει και έχω συνηθίσει τις αποστάσεις στο βουνό και έχω πάρει αρκετά πουλια με αυτόν τον συνδυασμό..
Με του κουαλαντι παπαρια παει σαν μάλλινοταπο δεν ανοίγει.
Δοκιμασε και αυτον αν θες....
Screenshot_20230120-183642_Chrome.jpg

Δοκιμασε και αυτον αν θες....
View attachment 65305
Μην έχω παραπάνω με τους πορτοκαλί κάλυκες έκανα καλά σκοτωματα με την mb36 στο 1.90X36 αστέρι... αλλα γ@μιουντ@ μια το ύψος τους και εκνευρίζομαι τους βρήκα και ξερελιαστους

Status
Not open for further replies.
Back