δεν ξερω τι μπαρ βγαζει, αν σου φαίνεται τραβηγμένο μην το φτιάξεις.το δουλεύω χρόνια δεν ειχα ποτε πρόβλημα μην σου πω πως ειναι απο τα ποιο αθώα που εχω.Το ζητούμενο είναι να είναι σε
δεν ξερω τι μπαρ βγαζει, αν σου φαίνεται τραβηγμένο μην το φτιάξεις.το δουλεύω χρόνια δεν ειχα ποτε πρόβλημα μην σου πω πως ειναι απο τα ποιο αθώα που εχω.Το ζητούμενο είναι να είναι σε
Σε καταλαβαίνω. Τα άλλα που έχω και 'γω, έτσι είναι, τα ρίχνω όμως με την 1187. Ετούτη, λέω να μην την ταλαιπωρήσω πολύ.δεν ξερω τι μπαρ βγαζει, αν σου φαίνεται τραβηγμένο μην το φτιάξεις.το δουλεύω χρόνια δεν ειχα ποτε πρόβλημα μην σου πω πως ειναι απο τα ποιο αθώα που εχω.
Το Ak- boom από κει βγαίνει?.... μην σου πω πως ειναι απο τα ποιο αθώα που εχω.
Ανευθηνος κατασκευαστηςΤο Ak- boom από κει βγαίνει?![]()
Σου προτείνω αυτό με TECNA 688 1.95 X36 N.5 57.8 6* χωρίς αλεύρι .Το υδρόβιο κοντεύει να τελειώσει και λέω τα τελευταία κυνήγια, να τα κάνω με την Auto 5. Στο νο6 φτιάχνω sipe 1.65×34+1,2 αλεύρι και είμαι εντάξει. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια συνταγή για 36 γραμμάρια νο5 με λίγο αλευράκι, χωρίς πολλές πιέσεις, αλλά να μην είναι και ψόφιο. Θερμοκρασίες στο κυνήγι από 0 έως 8 βαθμούς. Πυρίτιδες υπάρχουν αρκετές, sipe, tecna, m92s, MG2, mb36, PSB2 special. Συγκεντρωτήρες επίσης υπάρχουν αρκετοί. Επίσης αν γίνεται, ο κενός χώρος να είναι τουλάχιστον 12 χιλιοστά. Ευχαριστώ.
Δυο χαρτάκια cal20 χαραγμένα σταυροτα μέσα σε ποτυρακι από cσυγκτροτυρα cal12… εύκολο διασποραςΑν γεμίσεις μ'αυτον,κόψε με φαλτσέτα ακριβώς εκεί που αρχίζει ο κύλινδρος με τον σταυρό.
Κάνε το δύο κομμάτια.
Ξαναβαλε τα κομμάτια όπως πριν και γέμισε τα σκάγια.
Πολύ καλή πατέντα που δεν αδειάζει το κέντρο!
Χώρισε τον όμως...
Φαινομενικά είναι αυτό πού λές .Λάμπη,
Γιατί μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία με "κόψιμο και ράψιμο" του συγκεντρωτήρα;
Διότι από τον συνδυασμο κομμάτι κομμάτι ξεχωριστά κάνει καλύτερη δουλειά από τον έναν από τους δύο ολόκληροΛάμπη,
Γιατί μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία με "κόψιμο και ράψιμο" του συγκεντρωτήρα;
Με Ισπανικο καψουλιΣε καταλαβαίνω. Τα άλλα που έχω και 'γω, έτσι είναι, τα ρίχνω όμως με την 1187. Ετούτη, λέω να μην την ταλαιπωρήσω πολύ.
Λάμπη, τα υλικά τα έχω όλα. Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω.
Σε ρέλι πως στήνεται Λάμπη;
68.5 CX200 MG2 2.05*36 No 5 DRAGO 17 6αστερο πολυσταδιακο στα 57.Το υδρόβιο κοντεύει να τελειώσει και λέω τα τελευταία κυνήγια, να τα κάνω με την Auto 5. Στο νο6 φτιάχνω sipe 1.65×34+1,2 αλεύρι και είμαι εντάξει. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια συνταγή για 36 γραμμάρια νο5 με λίγο αλευράκι, χωρίς πολλές πιέσεις, αλλά να μην είναι και ψόφιο. Θερμοκρασίες στο κυνήγι από 0 έως 8 βαθμούς. Πυρίτιδες υπάρχουν αρκετές, sipe, tecna, m92s, MG2, mb36, PSB2 special. Συγκεντρωτήρες επίσης υπάρχουν αρκετοί. Επίσης αν γίνεται, ο κενός χώρος να είναι τουλάχιστον 12 χιλιοστά. Ευχαριστώ.
Ωραίος, ευχαριστώ.68.5 CX200 MG2 2.05*36 No 5 DRAGO 17 6αστερο πολυσταδιακο στα 57.
68,5 688 PSB2 SPECIAL 2*38 No 5 SUPER ΘΩΔΗ 16 6αστερο πολυσταδιακο στα 57.
68,5 CX2000 MB36 1.85*35 No 5 DRAGO 20 6αστερο πολυσταδιακο στα 57.
Αν θελεις να βαλεις αλευρι θα το αφαιρεσεις απο το βαρος γομωσης.
Προσωπικα θα το εκανα MG2 2,05*34,5 + 1,5 αλευρι.
PSB2 SPECIAL 2*36 + 2 αλευρι και
MB36 1.85*33,8 + 1.2 αλευρι.
Φίλε δέν έχω εμπειρίες μεταφοράς απο αστέρι σε ρέλι .Σε ρέλι πως στήνεται Λάμπη;
Σε ρέλι πως στήνεται Λάμπη;