Ελικας δεν ειναι αλλα κανει δουλεια και αυτος.Αυτος για τα 15m δεν κανει...παει μπάλα...ειναι για 20m κ μετα.
Ελικας δεν ειναι αλλα κανει δουλεια και αυτος.Αυτος για τα 15m δεν κανει...παει μπάλα...ειναι για 20m κ μετα.
Με τίποτα, λάθος κάνεις, ανοίγει πολύ και έχει και κέντρα. Δοκίμασε τον είναι πολύ καλός.Αυτος για τα 15m δεν κανει...παει μπάλα...ειναι για 20m κ μετα.
Επειδη τον εχω δοκιμασει το ειπα...ΑΛΛΑ κρατω την επιφυλαξη μου διοτι δεν εχω ασχοληθει κ πολυ...με τη ΜΒ32 οτι κι αν εκανα, μπαλα πηγαινε...Με τίποτα, λάθος κάνεις, ανοίγει πολύ και έχει και κέντρα. Δοκίμασε τον είναι πολύ καλός.
Ωρεα τουφεκιαΑυτόν φίλε μου τον διασπορεα της BP τον αγόρασα προχτές και τον ερειξα με 3* και πάει πολύ καλά View attachment 65315
Αυτό το άνοιγμα το θελω στα 15μετρα...Αυτόν φίλε μου τον διασπορεα της BP τον αγόρασα προχτές και τον ερειξα με 3* και πάει πολύ καλά View attachment 65315
Αν γεμίσεις μ'αυτον,κόψε με φαλτσέτα ακριβώς εκεί που αρχίζει ο κύλινδρος με τον σταυρό.Δοκιμασε και αυτον αν θες....
View attachment 65305
.........χαραζεις τις εγκοπες του σωλινα και στις 4 πλευρες, να ανοιγουν σα βενταλια....ετσι ανοιγει ακομη πιο γρηγορα...Αν γεμίσεις μ'αυτον,κόψε με φαλτσέτα ακριβώς εκεί που αρχίζει ο κύλινδρος με τον σταυρό.
Κάνε το δύο κομμάτια.
Ξαναβαλε τα κομμάτια όπως πριν και γέμισε τα σκάγια.
Πολύ καλή πατέντα που δεν αδειάζει το κέντρο!
Χώρισε τον όμως...
5 * δεν έχω μόνο 4 αλλά ποιο πολύ το έφτιαξα για 3* για το δικανο στην πέρδικαΑυτό το άνοιγμα το θελω στα 15μετρα...
Για ρίξε με 5τσοκ να δω..
Για περδικα καλό είναι για πρώτο.
Το εαυτό μου κορόϊδευα......sipe, tecna, m92s, MG2, mb36, PSB2 special. Συγκεντρωτήρες επίσης υπάρχουν αρκετοί.
Αν εχει παπιά συνταγές υπάρχουν εδώ μέσα..Το υδρόβιο κοντεύει να τελειώσει και λέω τα τελευταία κυνήγια, να τα κάνω με την Auto 5. Στο νο6 φτιάχνω sipe 1.65×34+1,2 αλεύρι και είμαι εντάξει. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια συνταγή για 36 γραμμάρια νο5 με λίγο αλευράκι, χωρίς πολλές πιέσεις, αλλά να μην είναι και ψόφιο. Θερμοκρασίες στο κυνήγι από 0 έως 8 βαθμούς. Πυρίτιδες υπάρχουν αρκετές, sipe, tecna, m92s, MG2, mb36, PSB2 special. Συγκεντρωτήρες επίσης υπάρχουν αρκετοί. Επίσης αν γίνεται, ο κενός χώρος να είναι τουλάχιστον 12 χιλιοστά. Ευχαριστώ.
Έχει δεν έχει Νικόλα, τελευταίες μέρες είναι.Αν εχει παπιά συνταγές υπάρχουν εδώ μέσα..
Τα παπιά ψάχνουν όλοι![]()
Αν δεν βρεις ξέρεις εμείς εδώ τι κάνουμε οοοεεοοο; ;;Έχει δεν έχει Νικόλα, τελευταίες μέρες είναι.
Γουστάρω!!!Αν δεν βρεις ξέρεις εμείς εδώ τι κάνουμε οοοεεοοο; ;;
ΝΤΕΝΕΚΕ ΛΑΔΙΟΎ![]()
68.5-616-MB36 1.90X36+1.5-DRAGO14-56.5-πεντασταδιακοΤο υδρόβιο κοντεύει να τελειώσει και λέω τα τελευταία κυνήγια, να τα κάνω με την Auto 5. Στο νο6 φτιάχνω sipe 1.65×34+1,2 αλεύρι και είμαι εντάξει. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια συνταγή για 36 γραμμάρια νο5 με λίγο αλευράκι, χωρίς πολλές πιέσεις, αλλά να μην είναι και ψόφιο. Θερμοκρασίες στο κυνήγι από 0 έως 8 βαθμούς. Πυρίτιδες υπάρχουν αρκετές, sipe, tecna, m92s, MG2, mb36, PSB2 special. Συγκεντρωτήρες επίσης υπάρχουν αρκετοί. Επίσης αν γίνεται, ο κενός χώρος να είναι τουλάχιστον 12 χιλιοστά. Ευχαριστώ.
Θα το δοκιμασω....συνηθως απλα κοβω τις εγκοπες που λεει και ο ΚωσταςΑν γεμίσεις μ'αυτον,κόψε με φαλτσέτα ακριβώς εκεί που αρχίζει ο κύλινδρος με τον σταυρό.
Κάνε το δύο κομμάτια.
Ξαναβαλε τα κομμάτια όπως πριν και γέμισε τα σκάγια.
Πολύ καλή πατέντα που δεν αδειάζει το κέντρο!
Χώρισε τον όμως...
το θες για ημερήσιο?για περπατητο με gualandi 21 σιπε 1,70 με 2000 ρελι με πλαστικό 37γρ η 36 και 1,6 αλευρι.εχω και με m92s αλλα θελει ποιο χοντρο σκάγι.Το υδρόβιο κοντεύει να τελειώσει και λέω τα τελευταία κυνήγια, να τα κάνω με την Auto 5. Στο νο6 φτιάχνω sipe 1.65×34+1,2 αλεύρι και είμαι εντάξει. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια συνταγή για 36 γραμμάρια νο5 με λίγο αλευράκι, χωρίς πολλές πιέσεις, αλλά να μην είναι και ψόφιο. Θερμοκρασίες στο κυνήγι από 0 έως 8 βαθμούς. Πυρίτιδες υπάρχουν αρκετές, sipe, tecna, m92s, MG2, mb36, PSB2 special. Συγκεντρωτήρες επίσης υπάρχουν αρκετοί. Επίσης αν γίνεται, ο κενός χώρος να είναι τουλάχιστον 12 χιλιοστά. Ευχαριστώ.
Το ζητούμενο είναι να είναι σε νορμάλ πιέσεις.το θες για ημερήσιο?για περπατητο με gualandi 21 σιπε 1,70 με 2000 ρελι με πλαστικό 37γρ η 36 και 1,6 αλευρι.εχω και με m92s αλλα θελει ποιο χοντρο σκάγι.