Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Να ξεκινάμε σιγά σιγά να γεμίζουμε φυσίγγια για να περνάει ευχάριστα το απόγευμα....
Sipe στα 34 γραμμάρια με piston skeet ρελιαστό.
IMG_20220725_203213.jpg
Την επόμενη φορά psb1 στα 33,5 γραμμάρια για τρίτο φυσιγγι μια και βγαίνει λιγάκι συγκεντρωτικό αυτό.
IMG_20220725_203938.jpg

Να ξεκινάμε σιγά σιγά να γεμίζουμε φυσίγγια για να περνάει ευχάριστα το απόγευμα....
View attachment 52031
Την επόμενη φορά psb1 στα 33,5 γραμμάρια για τρίτο φυσιγγι μια και βγαίνει λιγάκι συγκεντρωτικό αυτό.
View attachment 52032

Θα φάει καλά η 155.......hunter..my man.

Οτι σου ειπαν ολοι οι φιλοι και συναδελφοι εναι σωστα....Κατασταλαξε πρωτα στο τι εργαλεια θα
παρεις.....Απο εκει ξεκινας....
Κανε και μια ερευνα αγορας....ισως τελικα να σε συμφαιρει να παρεις μια 5σταδιακη....και να μπορεις
να κλεινεις τα παντα...και ευκολα..!!!!!

View attachment 52029
Ναι μακαρι απλως ξεφευγουν πολυ στα λεφτα μετα και ειδικα τωρα για αρχη θα ελεγα μια απλη

Εγώ κλείνω όλα μου τα φυσίγγια με μάλλινη τάπα και στρογγυλό ρέλι. Απλά δοκίμασα όλα τα είδη κλεισίματος και κατέλιξα ότι με καλύπτει απόλυτα σε αυτό που θέλω χωρίς να χρείαζομαι όλες τις μηχανές κλείσιματος και τα παρελκόμενά τους, αν και τα απέκτισα.
Εγώ χρησιμοποιώ πυρίτιδες s4 & sipe, δοκίμαδα και τις MB F2 & GP και με αυτές έμεινα ευχαριστιμένος αλλά ποτέ δεν είναι σταθερές στα ράφια των καταστημάτων!
Βρες μία δύο πυρίτιδες που ψυχολογικά σε ικανοποιούν και θα φτιάξεις μια χαρά φυσίγγια. Απλά ο όγκος της πυρίτιδας θα σε οδηγίσει και στο να βρεις και τι ύψος τάπας θα χρησιμοποιείς.
Ναι ωραια θα δω προς τα που θα κλεισω

@Νικος Στο παρακάτω βιντεάκι βλέπεις πως δουλεύει αυτή που σου πρότεινε ο Γιάννης:

Ο τυπος εκει δεν κλεινει σωστα !!! Κατεβαζει το μαχαιρι πολυ και το αστερι κλεινει προς τα μεσα !! Βγαζεις πολυ καλυτερα φυσιγγια απο αυτα που δειχνει !!

Ο τυπος εκει δεν κλεινει σωστα !!! Κατεβαζει το μαχαιρι πολυ και το αστερι κλεινει προς τα μεσα !! Βγαζεις πολυ καλυτερα φυσιγγια απο αυτα που δειχνει !!
Tο κάνει στοχευμένα. Αφήνει 13χιλ κενό και όχι 11χιλ ώστε να κλείσει με αυτό τον τρόπο, όπως κάνει και η federal λέει. Έτσι αυξάνει τις πιέσεις και μπορεί να μειώσει την πυρίτιδα.
Διάβασε τα σχόλια στο βίντεο, το κάνει επίτηδες.

View attachment 52031
View attachment 52032
Ελα παιχταρα μουυυυ......shake hands..love.

View attachment 52031
View attachment 52032
τι να ξεκιναμε ,εδω εχουμε ειδη τελειωση ![πολυ καλη δουλιτσα!]

Για prima lowsonic μου φαίνεται από την φωτογραφία. Ίσως είναι και κάποια άλλη από νέο lot της nsi
Όντως ταιριάζει η εικόνα.
https://www.nobelsport.it/prodotti-it/polveri/polveri-cartucce-pallini
Μου την έδωσε ηλικιωμένο άτομο που σταμάτησε το γέμισμα. Την γέμιζε ρελιαστό αλλά μην ρωτάτε δοσολογίες γιατί δούλευε μεζούρες.

Status
Not open for further replies.
Back