Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
To 688 1.55X32 LB6 +φελλό cal 20 13mm 6* πιάνει ίδιες επιδόσεις -διατρήσεις με NSI classica 32 gr .
Σε νο.7 καί κάτω εννοείται .
Καλησπέρα Λάμπη........ Είσαι σίγουρος για το ύψος του φελλού μέσα στον LB6 ????? Είναι 13 χιλιοστά????? Η μήπως 16????

Οι συνταγές για την granular ειναι για την παλιά κοπή ή για την καινούρια με 2 χρωματα κοκκους; Καποιοι λενε πως η νεα ειναι πιο προοδευτική αρα οι ογκομετριες δεν θα βγαίνουν.

Μου κανει εντυπωση αυτο που λες!!! Εχεις φωτο της παλιας και της νεας ωστε να δουμε τις διαφορές ???

ΥΓ, Για ποσα χρονια πριν λες??

Μου κανει εντυπωση αυτο που λες!!! Εχεις φωτο της παλιας και της νεας ωστε να δουμε τις διαφορές ???

ΥΓ, Για ποσα χρονια πριν λες??
Νίκο η συζήτηση εγινε στις 23-24 /07/2022 αλλα δεν θυμαμαι σε ποιό θέμα. Αριθμός #286 και μετα είναι η συζήτηση. Αν βρω χρόνο θα το ψαξω.

Έτσι για την ...αλητεία ..View attachment 67857
Αλήτη....
Σε αυτο το σημειο, να σε ενημερωσω πως, το 4* σηκωνει bar...
ΚΟΒΕΙΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑ 0.05 σε σχεση με το 6* η 8*...
Ιδανικο, για διασπορας φυσιγγια εννοειται ή να μπορεις να καψεις πυριτιδες πιο ευκολα, σε χαμηλοτερα Range απο το ονομαστικο τους βάρος γόμωσης.
Καλες επιτυχίες...!!

Για τις psb τι αποψη εχετε αξιζει να ασχοληθει κανεις;

Καμια σχεση μαθαινω με αυτες που εφτιαχε η Μαξαμ.
Αυτες που κατασκευαζει η Νομπελ δεν εχω δουλεψει....αλλα δεν ακουω και τα καλυτερα...
Αν δεν την ''πιασω στα χερια μου''....δεν εκφερω γνωμη !!

Ναι η συζητηση εγινε....και η ογκομετρια αλλαζε.....
Αυτο που δεν ειδαμε ποτέ ηταν η κοπή της αλλης πυριτιδας...ωστε να εχουμε εικονα !!
Οπως και ν'αχει σε ευχαριστω που μου το θυμησες !!!

Καμια σχεση μαθαινω με αυτες που εφτιαχε η Μαξαμ.
Αυτες που κατασκευαζει η Νομπελ δεν εχω δουλεψει....αλλα δεν ακουω και τα καλυτερα...
Αν δεν την ''πιασω στα χερια μου''....δεν εκφερω γνωμη !!
Εσυ Νικο, μπορεις να τις ξεβρακωσεις διοτι διαθετεις το χρονο, και καταλληλα εργαλεια...

Εσυ Νικο, μπορεις να τις ξεβρακωσεις διοτι διαθετεις το χρονο, και καταλληλα εργαλεια...

Θεληση να υπαρχει Κωστή μου.....και ολα γινονται φιλε !!
Το σημαντικοτερο ειναι οτι εχω χρονο που δεν εχουν οι εργαζομενοι.... :)

Ναι η συζητηση εγινε....και η ογκομετρια αλλαζε.....
Αυτο που δεν ειδαμε ποτέ ηταν η κοπή της αλλης πυριτιδας...ωστε να εχουμε εικονα !!
Οπως και ν'αχει σε ευχαριστω που μου το θυμησες !!!
Άρα τα σετα που αναφερθηκαν λογικά ειναι για την παλιά; Με τη καινούρια granular εχει καποιος κατι δοκιμασμένο;

Status
Not open for further replies.
Back