Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Με την γκρανουλαρ μπορεις να γεμισεις διασπορας στα 32-34 γραμμαρια; (αναποδο αποκεντρωτηρα, ελικα κτλ)
Πιστεύω στα 32 άνετα. Στα 34 φεύγεις λίγο και αν δεν προσέξεις μπορεί να σου βγει κάνα φουρνελο.

Με την γκρανουλαρ μπορεις να γεμισεις διασπορας στα 32-34 γραμμαρια; (αναποδο αποκεντρωτηρα, ελικα κτλ)
Στα 32 έχω βρει καλό σεταπ.
Cx2000/granullar/1.60/bior20/32gr no 9/αποκεντρωτηρας.

Και 1.55 να το βάλεις μπορεί να είναι καλύτερα. Εγώ το γέμισα για το βουνό για καμιά μακρομυτο αλλά όσα έμειναν τα έφαγαν τα τσιχλονια και δεν είπαν κιχ.

Στα 32 έχω βρει καλό σεταπ.
Cx2000/granullar/1.60/bior20/32gr no 9/αποκεντρωτηρας.

Και 1.55 να το βάλεις μπορεί να είναι καλύτερα. Εγώ το γέμισα για το βουνό για καμιά μακρομυτο αλλά όσα έμειναν τα έφαγαν τα τσιχλονια και δεν είπαν κιχ.
Ωραιος ο μαικκ σε ευχαριστω πολυ.
Στησιμο παρομοιο με ενα που ειχα διαβασει με σκαγια και πανω στον αποκεντρωτηρα για να μην κανει κουλουρι και κλεισμο τζαμακι γινεται;

Ωραιος ο μαικκ σε ευχαριστω πολυ.
Στησιμο παρομοιο με ενα που ειχα διαβασει με σκαγια και πανω στον αποκεντρωτηρα για να μην κανει κουλουρι και κλεισμο τζαμακι γινεται;
Όλα γίνονται αλλά με το υπερδιασπορας μέχρι βαριά 20μετρα θα ρίξεις.....μέχρι εκεί δε γλιτώνει με το συγκεκριμένο σεταπ. Δεν υπάρχει λόγος δηλαδή να μπλέκεις με πολύπλοκα στησίματα.
Ωστόσο μπορεί να βάλεις 22-24 γραμμαρια κάτω από τον αποκεντρωτηρα και από πάνω του τα υπόλοιπα σε νο10 και κλείσιμο με τζαμακι. Απλά εγώ θα άλλαζα και την τάπα και θα έβαζα 18αρα bior.
Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά γιατί να μην δουλέψει. Φτιάξε διαφορα δοκίμασε και ότι σου αρέσει κρατάς.

Όλα γίνονται αλλά με το υπερδιασπορας μέχρι βαριά 20μετρα θα ρίξεις.....μέχρι εκεί δε γλιτώνει με το συγκεκριμένο σεταπ. Δεν υπάρχει λόγος δηλαδή να μπλέκεις με πολύπλοκα στησίματα.
Ωστόσο μπορεί να βάλεις 22-24 γραμμαρια κάτω από τον αποκεντρωτηρα και από πάνω του τα υπόλοιπα σε νο10 και κλείσιμο με τζαμακι. Απλά εγώ θα άλλαζα και την τάπα και θα έβαζα 18αρα bior.
Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά γιατί να μην δουλέψει. Φτιάξε διαφορα δοκίμασε και ότι σου αρέσει κρατάς.

Υ.Γ. Όταν στηνεις αποκεντρωτηρα, καλο θα ειναι, τα ποδαρακια του αποκεντρωτηρα, να μην ερχονται σε επαφή (ακουμπάνε) με τη βυσματωση....Οστοσο, 3gr σκαγια Νο10 ή 5gr No9 ή 8gr No8 (προεραιτικά) ΠΑΝΩ απο τον αποκεντρωτηρα, ειναι αρκετα να κλεινει τελεια ο "λουκουμάς" στο κεντρο, αντοίστηχα με το καθε νουμερο σκαγιου που γραφω πιο πανω....

Υ.Γ. Όταν στηνεις αποκεντρωτηρα, καλο θα ειναι, τα ποδαρακια του αποκεντρωτηρα, να μην ερχονται σε επαφή (ακουμπάνε) με τη βυσματωση....Οστοσο, 3gr σκαγια Νο10 ή 5gr No9 ή 8gr No8 (προεραιτικά) ΠΑΝΩ απο τον αποκεντρωτηρα, ειναι αρκετα να κλεινει τελεια ο "λουκουμάς" στο κεντρο, αντοίστηχα με το καθε νουμερο σκαγιου που γραφω πιο πανω....
Ναι Κώστα καλά έκανες και το επισήμανες. Κάνα 2 σεταπ που είχα στήσει το είχα προσέξει αυτό. Δεν το έχω ψάξει πολυ με τα σκάγια πάνω από τον αποκεντρωτηρα, καθώς δεν μου έχει χρειαστεί αυτή η πατέντα. Άραγε με 22 γραμμαρια νο9 να ακουμπάνε τα πτερύγια του αποκεντρωτηρα με τη βυσμάτωση? Πάει κάνας χρόνος που είχα γεμίσει κάτι ελάχιστα τέτοια και δεν θυμαμαι

Άραγε με 22 γραμμαρια νο9 να ακουμπάνε τα πτερύγια του αποκεντρωτηρα με τη βυσμάτωση?
100% ακουμπάνε με 22gr....απο διαφορες ογκομετριες που εχω ψαξει, ΣΥΝΗΘΩΣ χρειαζεται 28-29gr ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ σε Νο9 για να ΜΗΝ ακουμπαει ο αποκεντρωτηρας...πλιν των περιπτωσεων με Diana με "το τάδε" ύψος...
Φετος στη μπεκατσα ειχα 30gr No10 διασπορας με μισοταπα Θωδη 18 η οποια δεν υπαρχει στο εμποριο πλεον, σε συνδιασμο με αποκεντρωτηρα...ειχα 27gr κατω +3 απο πανω...μια ιδιεταιρα μαλακή κ φονική "μισοριξιά" στις κοντινες βολες ως 15m με το S/P...με αυτο το σεταπ ειχα 3/5 μπεκατσες αλλα δεν εχω βγαλει ασφαλες συμπερασμα λογω λιγων εξόδων κ συναντησεων φετος.

Ξεκινησαμε σιγα - σιγα την παραγωγη για του χρονου να περναει και ωραια η ωρα !!! View attachment 68052View attachment 68053View attachment 68054
ουψ!!! χαρτάκι στον πάφυλα πάνω για να γράφεις; Δεν φοβάσαι αν ξεκολήσει και μείνει μέσα στο όπλο μην σου προκαλέσει ζημιά; Το είχα σκεφτεί και εγώ αυτό όπως να το κολλήσω και πάνω στον κάλυκα αλλά φοβαμαι ότι θα ξεκολάει.

ουψ!!! χαρτάκι στον πάφυλα πάνω για να γράφεις; Δεν φοβάσαι αν ξεκολήσει και μείνει μέσα στο όπλο μην σου προκαλέσει ζημιά; Το είχα σκεφτεί και εγώ αυτό όπως να το κολλήσω και πάνω στον κάλυκα αλλά φοβαμαι ότι θα ξεκολάει.
Εχω ριξει χιλιαδες φυσιγγια ετσι ! δεν παθαινεις τιποτα!! πολυ φοβαστε για το τιποτα ! Στον καλυκα ξεκολανε δεν κανει στον παφυλα βρες 20mm διαμετρο αυτοκολητο και κανε την δουλεια σου

Δέν ξεκολλά Μανώλη καί για μας που δέν έχουμε την πολυτέλεια εκτύπωσης κάλυκα
είναι μια απλή κ γρήγορη λύση για να βρούμε μπούσουλα ανάμεσα σε φδιαφορετικά
set up σε ίδιο χρώμα κάλυκα .
Χρησιμοποιώ μηχανή τιμών εμπορίου και ανάλογα το καψύλι κάνω μια γραμμή με μαρκαδόρο
Στην φώτο S4 688 1.45 X32 .NO.9
screenshot on pc

Δέν ξεκολλά Μανώλη καί για μας που δέν έχουμε την πολυτέλεια εκτύπωσης κάλυκα
είναι μια απλή κ γρήγορη λύση για να βρούμε μπούσουλα ανάμεσα σε φδιαφορετικά
set up σε ίδιο χρώμα κάλυκα .
Χρησιμοποιώ μηχανή τιμών εμπορίου και ανάλογα το καψύλι κάνω μια γραμμή με μαρκαδόρο
Στην φώτο S4 688 1.45 X32 .NO.9
screenshot on pc
.RESPECT. .RESPECT.

Διάφανοι η ημιδιαφανοι κάλυκες και γράψιμο στο κυαθιο.
Δεν σβήνει ούτε σε 40 χρόνια!
Το έχω και αυτό υπόψιν μου το είχε πει ο κ. ΝίκοςΠ αλλά δεν ειναι τόσο ευδιάκριτο και επίσης δεν έχεις πολύ χώρο να γράψεις πάνω στο κυάθιο. Άσε που αρκετά τα γεμίζω με μισόταπες οπότε δεν έχουν κυάθιο και κάποια άλλα σε μη διαφανή κάλυκα. Οπότε δεν βολεύει αυτό.

Το έχω και αυτό υπόψιν μου το είχε πει ο κ. ΝίκοςΠ αλλά δεν ειναι τόσο ευδιάκριτο και επίσης δεν έχεις πολύ χώρο να γράψεις πάνω στο κυάθιο. Άσε που αρκετά τα γεμίζω με μισόταπες οπότε δεν έχουν κυάθιο και κάποια άλλα σε μη διαφανή κάλυκα. Οπότε δεν βολεύει αυτό.
Εσύ ξέρεις...🙂

Status
Not open for further replies.
Back