Αν μπουν πουλια την κάτσαμε την βάρκα ….. προσωπικα μηλαο το σκέφτομαι πολύ τι θα κανο με τα κυχλοφυσηγγα…
Λιάκο,κοντραρεις στα ίσα τον θείο Δημητράκη !!Αν μπουν πουλια την κάτσαμε την βάρκα ….. προσωπικα μηλαο το σκέφτομαι πολύ τι θα κανο με τα κυχλοφυσηγγα…
Ξεκινά από τώρα και φτιαχνε!Αν μπουν πουλια την κάτσαμε την βάρκα ….. προσωπικα μηλαο το σκέφτομαι πολύ τι θα κανο με τα κυχλοφυσηγγα…
Έχω στοκ καμία 25αρι κουτιά…Ξεκινά από τώρα και φτιαχνε!
Ποιος είναι ο Δημητράκης !!!!!Λιάκο,κοντραρεις στα ίσα τον θείο Δημητράκη !!
Δεν έχει πουλιά, γκρίνια!
Έχει πουλιά,γκρίνια!
Δεν σε πετυχαίνουμε!
Έλα είσαι σε καλό δρόμο!Έχω στοκ καμία 25αρι κουτιά…
Όπως τα λες Λιάκο την ήπιαμε κανονικά!! Για το 20αρι με αναγομωση πάντα με μβ36 πέρσι με το ζόρι στα 4,5 φέτος χαλαρά στα 7,5!Κοστολόγιο φυσηγγια με granular 32γρ..View attachment 68179εδώ με mb32 1,70*33View attachment 68180ΣΤΗ. ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
Ο μεσήλικας κυριουλης dim63!Ποιος είναι ο Δημητράκης !!!!!
Έλα ρε Λιάκο! Κανείς και εσύ κάτι ερώτησης! Πρώτα ήταν το μολύβι!" Παιδιά δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν βγαίνω " Τώρα έχει πέσει το μολύβι αλλά έχουν ανέβει όλα τα άλλα! " παιδιά! Δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν βγαίνω! Δεν βλέπετε! Ο πόλεμος! Όλα ανεβαίνουν!"" Και πληρωνε εσύ Λιάκο . . . . .Πέρα απ τα αστεία είναι παρακμή αυτές η τιμες που πήγαν τα υλικά δεν ξέρω τον λόγο που πήγαν εκει
Μετά τα 50 Βαράνε ανάπαυση ολλα τα όργανα!!!Ο μεσήλικας κυριουλης dim63!![]()
Ένα πρόχειρο λογαριασμό για την ημερήσια έξοδο 10€ πετραιλεο 10 € ένα κουτι κυχλοφυσηγγα =20€…* 7 μέρες140 € την εβδομάδα στην καλητερη περίπτωση 560€ τον μήνα για κυχλαΈλα ρε Λιάκο! Κανείς και εσύ κάτι ερώτησης! Πρώτα ήταν το μολύβι!" Παιδιά δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν βγαίνω " Τώρα έχει πέσει το μολύβι αλλά έχουν ανέβει όλα τα άλλα! " παιδιά! Δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν βγαίνω! Δεν βλέπετε! Ο πόλεμος! Όλα ανεβαίνουν!"" Και πληρωνε εσύ Λιάκο . . . . .
Εγω ουτως η αλλως, στην τσιχλα πεφτει αναγομωση...Αν μπουν πουλια την κάτσαμε την βάρκα ….. προσωπικα μηλαο το σκέφτομαι πολύ τι θα κανο με τα κυχλοφυσηγγα…
Μας την έκαναν πολύ πουστικα.Πέρα απ τα αστεία είναι παρακμή αυτές η τιμες που πήγαν τα υλικά δεν ξέρω τον λόγο που πήγαν εκει
Κωστη κοιτα....Μια (ακόμα) ερώτηση για όσους έχουν υπομονή να απαντήσουν.
Μπορούμε να γεμίσουμε σε ριγμένο κάλυκα που είχε πρίν αστεροειδές κλείσιμο με απλό ρέλι;
Θα "στρώσει" ομαλά το χείλος του ή θέλει μόνο αστεροειδές ξανά;
Μιλάμε για μηχανή χειρός - την πιό φτηνή και "πρωτόγονη" που υπάρχει.
Δεν στρώνει θέλει πάλι αστέρι, που είχα δοκιμάσει να τα ξαναγεμισο από αστέρι σε ρελι δεν γινόταν ήταν χάλια, τα έκλεισα πάλι αστέρι.Μια (ακόμα) ερώτηση για όσους έχουν υπομονή να απαντήσουν.
Μπορούμε να γεμίσουμε σε ριγμένο κάλυκα που είχε πρίν αστεροειδές κλείσιμο με απλό ρέλι;
Θα "στρώσει" ομαλά το χείλος του ή θέλει μόνο αστεροειδές ξανά;
Μιλάμε για μηχανή χειρός - την πιό φτηνή και "πρωτόγονη" που υπάρχει.
Φίλε το κυνήγι κάποτε το έκαναν με 5-6 φυσίγγια και το διάλεγαν το θήραμα, θηράματα είχαμε έλεγαν οι παλιοί φυσίγγια δεν είχαμε.Ένα πρόχειρο λογαριασμό για την ημερήσια έξοδο 10€ πετραιλεο 10 € ένα κουτι κυχλοφυσηγγα =20€…* 7 μέρες140 € την εβδομάδα στην καλητερη περίπτωση 560€ τον μήνα για κυχλα