ότι έχει σχέση με ούρα δεν τα πιάνω στα χέρια μου
https://www.car.gr/xyma/view/332082378-karabina-benelli-urika
Ο καθε ενας το δικο του σεταπ, το οποιο να δουλευει σε ολους τους αυλούς;;;Πρεπει να κατσουμε να φτιαξουμε ενα φυσιγγιο....που να εχει ''μεταβλητο'' αποτελεσμα....αναλογα την
καννη και τον αυλο που θα το ριχνει...απο 18,3 μεχρι 18,8 αυλο.
Σαν στανταρ τα 36,5 μετρα....και οι αποκλισεις σε συγκεντρωση να μην ειναι μεγαλυτερες του 3% .
Ειχα ''κεφια'' σημερα...και εστησα μερικα...μενει να τα βρω και οπλα με διευρημενο αυλο να τα δοκιμασω!!!
Αισιοδοξος ειμαι....αλλα και να μην μου ''κατσει''....δεν θα χαλασει η καρδια μου !!!
Αλλα εαν μου ''κατσει''....''ε' ρε γλεντια'' που θα εχουμε !!!!
ΥΓ. Το ''μεταβλητο'' το ονομασα ετσι γιατι θα ταιριαζει σε ολες τις καννες...και αυλους.
''Ορματε'' παλικαρια ιδιογομωτες....να ξεφυγουμε απο το ''κατεστημενο'' και το στανταρ φυσιγγιο !!!![]()
![]()
![]()
Ο καθε ενας το δικο του σεταπ, το οποιο να δουλευει σε ολους τους αυλούς;;;
Στην ουσια Νικο ψαχνεις ποιος συγγεντρωτηρας δουλευει καλα σε πολους αυλουςΝαι βρε Κωστη μου !!! Ενα σεταπ πχ με 40 γραμμαρια σκαγια....για ολα τα οπλα και αυλους!!!
Δεν κανουμε διαγωνισμο....απλα το σκεφτηκα...και εστησα 3-4 φυσιγγια ολα με 40 γραμμαρια Ν5 αλλα
με διαφορετικα στησιματα...να δω ποιο στησιμο θα δουλεψει σε ολους τους αυλους.
Στην ουσια Νικο ψαχνεις ποιος συγγεντρωτηρας δουλευει καλα σε πολους αυλους
Οκ...ενδιαφερον εχει...Ναι βρε Κωστη μου !!! Ενα σεταπ πχ με 40 γραμμαρια σκαγια....για ολα τα οπλα και αυλους!!!
Δεν κανουμε διαγωνισμο....απλα το σκεφτηκα...και εστησα 3-4 φυσιγγια ολα με 40 γραμμαρια Ν5 αλλα
με διαφορετικα στησιματα...να δω ποιο στησιμο θα δουλεψει σε ολους τους αυλους.
Νωμιζω οτι τα βυσματα με μεγαλη βαθια φουστα θα δουλεψουν σχεδον σε ολλα το ιδιο ! Ιδιος οι μεσοταπες που εχουν τετοιες φουστες οι free shot ιδιος που εχει και την πιο μαλακηΑς το πουμε και ετσι....γενικοτερα στησιμο ψαχνω που να δουλευει απο 18,3 αυλο μεχρι και 18,8..
και μην εχει το φυσιγγιο μεγαλυτερη αποκλιση στην συγκεντρωση απο 3% με οτι καννη η αυλο πεσει !!!
Δεν με νοιαζει εαν ειναι με βυσμα - μαλλινη ή με αποσπωμενο πατο....Το αποτελεσμα με ενδιαφερει Μητσο !!!
Μακάρι να βρεις κάτι τέτοιο,αν και το θεωρώ απίθανο,θα ήταν πολύ μεγάλη και καινοτομία και παράλληλα επιτυχία στην ιδιογομωσης.......Ας το πουμε και ετσι....γενικοτερα στησιμο ψαχνω που να δουλευει απο 18,3 αυλο μεχρι και 18,8..
και μην εχει το φυσιγγιο μεγαλυτερη αποκλιση στην συγκεντρωση απο 3% με οτι καννη η αυλο πεσει !!!
Δεν με νοιαζει εαν ειναι με βυσμα - μαλλινη ή με αποσπωμενο πατο....Το αποτελεσμα με ενδιαφερει Μητσο !!!
Φτιάξε απλά ένα καλό φυσίγγι.Ας το πουμε και ετσι....γενικοτερα στησιμο ψαχνω που να δουλευει απο 18,3 αυλο μεχρι και 18,8..
Αλαξε σολινα,βγενη οσες ιντζες θεςΟκ...ενδιαφερον εχει...
18.3 αυλο εχω...
18.4 αυλο εχω...
18.5 αυλο εχω...
ΔΕΝ εχω 18.8......
Αααα....και 18.2...δεν έχω αλλα μπορω να δανιστώ...εεεε @Aristos ???
Μετα τσοκ ομως τη γινεται;;; Οτι εχουν πανω τα οπλα..(κυριως σταθερα εχω).
Οκ...ενδιαφερον εχει...
18.3 αυλο εχω...
18.4 αυλο εχω...
18.5 αυλο εχω...
ΔΕΝ εχω 18.8......
Αααα....και 18.2...δεν έχω αλλα μπορω να δανιστώ...εεεε @Aristos ???
Μετα τσοκ ομως τη γινεται;;; Οτι εχουν πανω τα οπλα..(κυριως σταθερα εχω).
Νωμιζω οτι τα βυσματα με μεγαλη βαθια φουστα θα δουλεψουν σχεδον σε ολλα το ιδιο ! Ιδιος οι μεσοταπες που εχουν τετοιες φουστες οι free shot ιδιος που εχει και την πιο μαλακη
Έτσι είναι.Νωμιζω οτι τα βυσματα με μεγαλη βαθια φουστα θα δουλεψουν σχεδον σε ολλα το ιδιο
Mάλλινη ξέχασε το .Ας το πουμε και ετσι....γενικοτερα στησιμο ψαχνω που να δουλευει απο 18,3 αυλο μεχρι και 18,8..