Θα τις ανεβάσω. Απλά είπα να ανέβουν πρώτα αυτές που έχουν περισσότερο ενδιαφέρον. Δώσε μου λίγο χρόνο, αύριο το πρωί, θα τις δεις.Mb32 , Mb36, M92S , csb1 και psb1. Βασικά δεν τα ανεβάζεις όλα να τελειώνεις?
Θα τις ανεβάσω. Απλά είπα να ανέβουν πρώτα αυτές που έχουν περισσότερο ενδιαφέρον. Δώσε μου λίγο χρόνο, αύριο το πρωί, θα τις δεις.Mb32 , Mb36, M92S , csb1 και psb1. Βασικά δεν τα ανεβάζεις όλα να τελειώνεις?
Βασίλη πιέσεις δεν θα έπρεπε να γράφουν ?Mb32 , Mb36, M92S , csb1 και psb1.
Κάτι αντίστοιχο με τιυ Gualandi είναι Βασίλη. Ούτε εκεί αναγράφονται πιέσεις.Βασίλη πιέσεις δεν θα έπρεπε να γράφουν ?
Η βυσμάτωση κάνει την διαφορά.Βασικά, για να ονομαστεί συνταγή (set-up), πρέπει να γράφει βυσμάτωση. Χωρίς βυσμάτωση δεν είναι συνταγή. Αυτές είναι κάτι σαν προδιαγραφές των εταιρειών για τις πυρίτιδες που βγάζουν.
Bέβαια .Η βυσμάτωση κάνει την διαφορά.
Βασικά, για να ονομαστεί συνταγή (set-up), πρέπει να γράφει βυσμάτωση. Χωρίς βυσμάτωση δεν είναι συνταγή. Αυτές είναι κάτι σαν προδιαγραφές των εταιρειών για τις πυρίτιδες που βγάζουν.
Και αναρωτιέμαι, αφού οι εταιρείες βγάζουν επίσημα τις προδιαγραφές τους, σε τί χρειάζεται το βιβλίο του Χατζιώτη;
Γιατί και αυτός τα ίδια γράφει, πυρίτιδα, δόση, γραμμάρια καψύλι, κλείσιμο. Πουθενά λόγος για βυσμάτωση. Δεν υπάρχει ούτε μία συνταγή στο βιβλίο του.
Δεν αρκεί αυτό για να χαρακτηριστεί συνταγή Νικόλα. Ποιανού κατασκευαστή συγκεντρωτήρα πλαστικό, και τί νούμερο;
Σε ένα βιβλίο όλα μα όλα δεν χωράνε πιάνου ο συγκεντρωτηρας και όλα τα μεγέθη.. πιστεύω το βγάζουν χοντρικά.Δεν αρκεί αυτό για να χαρακτηριστεί συνταγή Νικόλα. Ποιανού κατασκευαστή συγκεντρωτήρα πλαστικό, και τί νούμερο;
Σε αυτό που πωλείται τώρα, που έχει γραφτεί πριν σχεδόν 10 χρόνια, λέει εφαρμόζουμε πίεση 2,5 με 3 κιλά. Επίσης οι δόσεις της πυρίτιδας σχεδόν πάντα είναι του τύπου 1,37γρ (όχι 1,40).
Αν καθίσουν και συλλέξουν τις συνταγές που έχουν δοθεί εδώ στο φόρουμ σε αυτό και κυρίως το παλιότερο νήμα θα μπορούσε να γραφτεί ένα βιβλίο πολύ πιο χρήσιμο από αυτό του Χαντζιώτη και να εκδοθεί από το φόρουμ. Εγώ σίγουρα θα το αγόραζα. Επίσης θα είχε περιθώριο το φόρουμ να το πουλήσει σε καλή τιμή, δεδομένου ότι του Χατζιώτη πωλείται γύρω στα 27 ευρώ στα μαγαζιά, αν και μπορείς να το βρεις και φτηνότερα στο ιντερνετ.Σε ένα βιβλίο όλα μα όλα δεν χωράνε πιάνου ο συγκεντρωτηρας και όλα τα μεγέθη.. πιστεύω το βγάζουν χοντρικά.
Απ' τη στιγμή που το κάθε λοτ είναι κ διαφορετικό θα πρέπει να είσαι έμπειροςΑν καθίσουν και συλλέξουν τις συνταγές που έχουν δοθεί εδώ στο φόρουμ σε αυτό και κυρίως το παλιότερο νήμα θα μπορούσε να γραφτεί ένα βιβλίο πολύ πιο χρήσιμο από αυτό του Χαντζιώτη και να εκδοθεί από το φόρουμ. Εγώ σίγουρα θα το αγόραζα. Επίσης θα είχε περιθώριο το φόρουμ να το πουλήσει σε καλή τιμή, δεδομένου ότι του Χατζιώτη πωλείται γύρω στα 27 ευρώ στα μαγαζιά, αν και μπορείς να το βρεις και φτηνότερα στο ιντερνετ.
Καλή η ιδέα σου αλλά όλα αυτά παλι δεν χωράνε σε ένα βιβλίο...Αν καθίσουν και συλλέξουν τις συνταγές που έχουν δοθεί εδώ στο φόρουμ σε αυτό και κυρίως το παλιότερο νήμα θα μπορούσε να γραφτεί ένα βιβλίο πολύ πιο χρήσιμο από αυτό του Χαντζιώτη και να εκδοθεί από το φόρουμ. Εγώ σίγουρα θα το αγόραζα. Επίσης θα είχε περιθώριο το φόρουμ να το πουλήσει σε καλή τιμή, δεδομένου ότι του Χατζιώτη πωλείται γύρω στα 27 ευρώ στα μαγαζιά, αν και μπορείς να το βρεις και φτηνότερα στο ιντερνετ.
Φαντάζομαι ,διότι παλεύει να φτιάξει φυσιγγι με υλικά υποδεέστερα κ πυρίτιδες που αλλάζουν κάθε τρεις κ λιγοΣημείωση: Αναφερόταν φυσικά στον Αμερικάνο ιδιογωμωτή και όχι στον κακομοίρη Ευρωπαίο.
Καλησπερα Λευτερη !!!! Γιατι θεωρεις τον Ευρωπαιο ιδιογομωτη κακομοιρη ??
Κανονικά ο εισαγωγέας πρέπει να φέρνει από τις εταιρείες ένα βιβλίο εγχειρίδιο με τα προβλεπόμενα κάθε χρονιάς..Απ' τη στιγμή που το κάθε λοτ είναι κ διαφορετικό θα πρέπει να είσαι έμπειρος![]()
Δεν αρκεί αυτό για να χαρακτηριστεί συνταγή Νικόλα. Ποιανού κατασκευαστή συγκεντρωτήρα πλαστικό, και τί νούμερο;
Σε αυτό που πωλείται τώρα, που έχει γραφτεί πριν σχεδόν 10 χρόνια, λέει εφαρμόζουμε πίεση 2,5 με 3 κιλά. Επίσης οι δόσεις της πυρίτιδας σχεδόν πάντα είναι του τύπου 1,37γρ (όχι 1,40).
Φαντάζομαι ,διότι παλεύει να φτιάξει φυσιγγι με υλικά υποδεέστερα κ πυρίτιδες που αλλάζουν κάθε τρεις κ λιγοάσχετα αν το καταφέρνει εν τελει
Mb32 , Mb36, M92S , csb1 και psb1.
Έτσι είναιΑρχοντας ειναι εαν με υποδεεστερα υλικα και πυριτιδες καταφερνει και βγαζει καλο φυσιγγιο...
Ετσι το βλεπω εγω φιλε !!
Βασιλη , ποιας χρονολογιας ειναι οι πινακες και οι δοσολογιες....Μηπως το γνωριζεις φιλε ??