Κάθεσαι να σου την ανάψω στα 70?Δεν νομιζω να εχουν ευθυβολια....στα 40 μετρα ουτε γαιδαρο φορτωμενο με κλαρες δεν πετυχαινεις...
Κάθεσαι να σου την ανάψω στα 70?Δεν νομιζω να εχουν ευθυβολια....στα 40 μετρα ουτε γαιδαρο φορτωμενο με κλαρες δεν πετυχαινεις...
Ναι έχει μπάσιμο ζόμπια τούτο το καιρό, γύρισε βοριάς!Είναι οι Αμερικανοί μανούλα σε αυτά.Βλεπε dragon breath κτλ.
Ότι πάρει στα 50 μέτρα το θερίζει.Είναι οι Αμερικανοί μανούλα σε αυτά.Βλεπε dragon breath κτλ.
Κάθεσαι να σου την ανάψω στα 70?
Αν δεν κανω λαθος, φαινονται επικινδυνα για καραμπινα γιατι προεξεχει το βολι.
Μην αρχίζεις τις πιρουετες είμαι άσχετος από μπαλέτο.Οταν ανέβεις με το καλό θα σε στήσω στα 70 με κορδέλα.Ριξε στα 40 μετρα σε στοχο...και δεις τι αποκλειση εχουν απο το κεντρο...
Για να με πετυχεις στα 70 μονο μονο με μια κολωνα της Δεη σκοπευση απο εμενα...
Εγώ στην θέση του θα πηγενα για ψαρεμαΌλο το σκ με τρέλανε στα μυνήματα ο χομπίστας...
Τελικά από εκεί το πήγε, από εδώ το έφερε, τροποποίηση στην τροποποίηση, δοκιμή κ πάλι δοκιμή... Άλλαζε συγκέντρωτηρες, άλλαζε κάψουλια, τα στροφεία το ένα πίσω από το άλλο, έκοβε σκάγια, έβαζε σκάγια... τα κατάφερε κ έφτιαξε το φετινό φυσίγγι της φερμας...
Καλά θα πάει κ φέτος
![]()
τωρα θα σου πω εγω!θα σου πεταξει καμμια φωτογραφια με μπεκατσες ,περδικες ,λαγο ,γουρουνι και ενα αρνι να δω μετα τι θα πεις!Εγώ στην θέση του θα πηγενα για ψαρεμα….. παρά να ρουφάει καφέδες από της μπεκάτσες!!!!!
Καλά αν ειναι έτσι ας πάει τρούφες!!!!!! Πρέπει να έχει πολλές εκεί πανό;;;τωρα θα σου πω εγω!θα σου πεταξει καμμια φωτογραφια με μπεκατσες ,περδικες ,λαγο ,γουρουνι και ενα αρνι να δω μετα τι θα πεις!
Ξέχασε να ζωγραφίσει σκάγια πάνω στο πουλί ή είναι κολλημένο από πάνω ;Δεν ξερω που κυκλοφορησε αυτη η φωτο....Αλλα εμενα μου την εστειλαν εχθες το βραδυ στο βαιπερ
και με ρωταγαν εαν ειναι καλο το σεταπ !!!![]()
View attachment 70127
Αυτές με τι καψουλι θα την κάψεις; ;;; στα πόσα χιλιοστα; ;; για 2 γραμμάρια δεν αξίζει το ρίσκο 2€ έχει ένα φυσίγγι ρεμινκτον.Ειχα κόψει πριν κάνα 2 χρόνια ένα ρεμινγκτον 42γραμμαρια. Δεν θυμάμαι τι ήθελα να δω.....ποια ειναι η πυριτιδα?
Δεν εχω τα σκαγια του. Να φτιαξω με αυτη αλλο στα 40 γραμμαρια? Ή να την πεταξω? Τι λετε?
View attachment 70184View attachment 70185View attachment 70186
Αυτός τι συγκεντρωτήρας είναι; Υπάρχει στο εμπόριο;Ειχα κόψει πριν κάνα 2 χρόνια ένα ρεμινγκτον 42γραμμαρια. Δεν θυμάμαι τι ήθελα να δω.....ποια ειναι η πυριτιδα?
Δεν εχω τα σκαγια του. Να φτιαξω με αυτη αλλο στα 40 γραμμαρια? Ή να την πεταξω? Τι λετε?
View attachment 70184View attachment 70185View attachment 70186
Έχω το καψουλι το remington. Στην ουσια σκαγια δικα μου θα βαλω μονο. Μπορει να αλλαξω και συγγεντρωτηρα. Οποτε δεν νομιζω να ρισκαρω κατι.Αυτές με τι καψουλι θα την κάψεις; ;;; στα πόσα χιλιοστα; ;; για 2 γραμμάρια δεν αξίζει το ρίσκο 2€ έχει ένα φυσίγγι ρεμινκτον.