Πιστεύω το 90% των ιδιογομωτων ξεκινήσαμε με Α1 και Aquilla.Την ξεχάσαμε την Α1 είναι πολύ καλό υλικό και πρέπει να την βάλουμε πάλι στην ιδιογωμοτικη ζωή μας. Και έχει ελαστικότητα μαζεύει και καμία βλακεία
Last edited:
Πιστεύω το 90% των ιδιογομωτων ξεκινήσαμε με Α1 και Aquilla.Την ξεχάσαμε την Α1 είναι πολύ καλό υλικό και πρέπει να την βάλουμε πάλι στην ιδιογωμοτικη ζωή μας. Και έχει ελαστικότητα μαζεύει και καμία βλακεία
Εγώ είμαι ένας από αυτούς (με Α1). Μου αρέσει η ελαστικότητά της γιατί δεν είμαι πολύ της "ακρίβειας" (ζύγιση υλικών, ύψος κάλυκα κ.τ.λ.), γι' αυτό και συνεχίζω με αυτήνΠιστεύω το 90% των ιδιογομοτων ξεκινήσαμε με Α1 και Aquilla.
A1 δεν εχω δοκιμαση με Aquilla. που ειχα παρει δεν τα βρηκα ποτε , και στο τελος την χαρισα , αντιθετα με την Aquilla sv μου αρεσε πολυ και βρηκα σε ολα μου τα οπλα σεταπ με 24 γραμμαρια , ακομα και με ρελιΠιστεύω το 90% των ιδιογομωτων ξεκινήσαμε με Α1 και Aquilla.
Ο φωτογράφος τράβαγε πιο γρήγορα κ από τον ίσκιο του να ξέρετε...Χαρά στο κουράγιο σου....καλα καπνίσματα.
Γιαννη στο σαιτ τις βεκταν εχει πολες γομωσεις για ραυδοτα μπες και θα βρεις οτι ψαχνειςΕροτηση οπιος ξερει.η sp2 που εναι κλασικη για ραβδωτα ξερει κανης ποσα γρ μπενει σε σφερα 7,62?? Και ο λογος.με πυριτηδα μακαρονη που επεσε στα χερια μου ειδια ακρηβος με ραβδωτου εχει μεσα 4,50 γρ.θελο ληπον να υπολογισο ποσο περιπου θα στησο το 36ρη να παρο εναν μπουσουλα.μιας και sp2 μπενη στο 36ρη 0,70χ19
1,10 με 1,15 θέλει με 19 για να αποδώσει καλάΕροτηση οπιος ξερει.η sp2 που εναι κλασικη για ραβδωτα ξερει κανης ποσα γρ μπενει σε σφερα 7,62?? Και ο λογος.με πυριτηδα μακαρονη που επεσε στα χερια μου ειδια ακρηβος με ραβδωτου εχει μεσα 4,50 γρ.θελο ληπον να υπολογισο ποσο περιπου θα στησο το 36ρη να παρο εναν μπουσουλα.μιας και sp2 μπενη στο 36ρη 0,70χ19
Την SP2 δεν την έχειΓιαννη στο σαιτ τις βεκταν εχει πολες γομωσεις για ραυδοτα μπες και θα βρεις οτι ψαχνεις
Στις γομωσεις για ραβδωταΤην SP2 δεν την έχει
λογικο αφου προοριζεται για πιστολια !!!απλα θα παρει μια ιδεαΣτις γομωσεις για ραβδωτα
Ωρεος1,10 με 1,15 θέλει με 19 για να αποδώσει καλά
Να αρχησο απο 1 γρ χ17 σε magnum ας πουμε???Η sp2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με πολύ ελαφριά βλήματα όπως 110 grains ,σε διαμετρήματα 7,62 πολύ μικρής χωρητικότητας όπως 7,62x39 ή .300 whisper, για 7,62 x51 ( 308win), είναι ακατάλληλη. Η δόση σε ραβδωτό δύσκολα θα μας δώσει μία ιδέα για χρήση σε λειόκαννο, γιατί διαφέρει πολύ ο χρονισμός που ακολουθούν οι καμπύλες καύσης, που στην περίπτωση των ραβδωτων ορίζουν ελάχιστη και μέγιστη δόση με γνώμονα την αποφυγή δευτερευουσας pmax, ενώ στα λειοκανα γεμίζουμε με ταβάνι μέγιστης επιθυμητης pmax και ελάχιστη δόση όση θέλουμε ( σε λογικά πλαίσια) αρκεί να καίγεται έστω και οριακά η πυρίτιδα.
Νασε καλα ευχαρηστοοοΣτο. 410 αυτή η γόμωση μου φαίνεται καλή, ίσως λίγο ασθενική, δεν έχω κάποια δεδομένα μπροστά μου αλλά νομίζω 1x18. ,1x19 μπορεί να γίνει άνετα.