Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δεν ξέρω ακριβώς πια είναι αν μπορείς να καταλάβεις από τις φωτό.
Αυτή δείχνει να είναι.
Το 34-36 που είναι σημειωμένο,δεν σημαίνει ότι αυτή η πυρίτιδα ειναι καταλληλη μόνο γι'αυτα τα φορτία.
Έχω ρίξει παααρα πολλά φυσιγια μ'αυτην στα σωθικά τους, με φορτία από 30 έως 36 γρμ.
Όπου και να την έβαζα, έβγαζε φυσιγγαρες!(για τα γούστα μου)

CX2000,giovani 20,1.80x34,68.5-57.5,βάθος ρελιού 1.7mm.
U686,giovani 18,1.85x36,68.5-57.7,ίδιο βάθος.
Μιλαμε για jk6B.
Αυτή δείχνει να είναι.
Το 34-36 που είναι σημειωμένο,δεν σημαίνει ότι αυτή η πυρίτιδα ειναι καταλληλη μόνο γι'αυτα τα φορτία.
Έχω ρίξει παααρα πολλά φυσιγια μ'αυτην στα σωθικά τους, με φορτία από 30 έως 36 γρμ.
Αυτή δείχνει να είναι.
Δεν την ξέρω, ήρθε στα χέρια μου από τον πεθερό φίλου μου που γέμιζε παλιά. Έχεις σετάπ για πεντασταδιακό ?

Δεν την ξέρω, ήρθε στα χέρια μου από τον πεθερό φίλου μου που γέμιζε παλιά. Έχεις σετάπ για πεντασταδιακό ?
Εγώ σε πέντε στάδια τη γεμίζω ένα τακ πιο χαμηλά.1.70x33-1.75x34-1.80x36 i2s στα 57,με ο,τι βύσμα μου αφήσει 13μμ ελεύθερο χώρο.Νομιζω κάπου πιο πάνω είχα και μια τουφεκιά στον πίνακα στα 36.5 με ν3.Αν τη βρω θα την ξαναβάλω.

Εγώ σε πέντε στάδια τη γεμίζω ένα τακ πιο χαμηλά.1.70x33-1.75x34-1.80x36 i2s στα 57,με ο,τι βύσμα μου αφήσει 13μμ ελεύθερο χώρο.Νομιζω κάπου πιο πάνω είχα και μια τουφεκιά στον πίνακα στα 36.5 με ν3.Αν τη βρω θα την ξαναβάλω

Status
Not open for further replies.
Back