Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Cx2000 1,40x28 spark αστερη.αν θες πιο ανηκτο ληγο κηκλο βαλε rex
Έχω και καρδαρα 26 και ακουιλα 26 και σπαρκ θα δω πως βγει γιαννη λίγα θα φτιάξω γιατί δεν μπορώ να τα δοκιμασο αν δεν ανηξει το κυνηγι μας το απαγορεύουν αυστηρα

Αν έχεις από την προτελευταία σύνθεση εγώ θα σου πρότεινα να την κανεις διασποράς για τις μαύρες. Αν έχεις την τελευταία σύνθεση ή την παλιά γνωστή καλή τότε κάνε ότι σου προτείνουν οι πιο έμπειροι Ηλία!

Τα πρώτα για φέτος από τα χεράκια του καπετάνιου.

View attachment 76782View attachment 76783

Για δες και άλλη μια φωτό Ηλία να μου πεις το γνώμη σου. Πολύ δεν έχει πατηθεί πάντως.

View attachment 76795

Το πρωτο πολυ πατημενο...
Το δευτερο οκ ...
Εχει δικιο ο Ηλιας !!
Αυτο που δεν καταλαβα...στο ιδιο σεταπ ειναι αυτα τα πατηματα...και ναι ,,,γιατι αυτες οι διαφορές
Βασιλη ???
Απ'οτι ξερω εχεις πολυ καλη 5σταδιακη μηχανη !!!

Αν έχεις από την προτελευταία σύνθεση εγώ θα σου πρότεινα να την κανεις διασποράς για τις μαύρες. Αν έχεις την τελευταία σύνθεση ή την παλιά γνωστή καλή τότε κάνε ότι σου προτείνουν οι πιο έμπειροι Ηλία!
Λιγη έχω 150 γραμμαρια… δεν με ενδιαφερη για της μαύρες βασιλη έχω φυσηγγια για αυτές!!!! Για κανένα τριγωνάκι της πολύ ζεστές ώρες την θελω να την κάψω να Πάει στο καλό και μακριά και αγαπημένη!!!!

Το πρωτο πολυ πατημενο...
Το δευτερο οκ ...
Εχει δικιο ο Ηλιας !!
Αυτο που δεν καταλαβα...στο ιδιο σεταπ ειναι αυτα τα πατηματα...και ναι ,,,γιατι αυτες οι διαφορές
Βασιλη ???
Απ'οτι ξερω εχεις πολυ καλη 5σταδιακη μηχανη !!!
Είναι ακριβώς το ίδιο φυσίγγι κυρ Νίκο. Η φωτό ξεγελάει.

Τόσο πολύ!!! για μετρησε το φυσηγγι και από την μερια που φενεται πατημένο
Δεν κατάλαβα τι μου είπες Ηλία. Ένα φυσίγγι έβαλα φωτό τραβηγμένο από διάφορες γωνιές. Όλα είναι κλεισμένα στα 58χιλ. μετρημένα. :)

Δεν κατάλαβα τι μου είπες Ηλία. Ένα φυσίγγι έβαλα φωτό τραβηγμένο από διάφορες γωνιές. Όλα είναι κλεισμένα στα 58χιλ. μετρημένα. :)
Στην φωτ.. φενεται η Στεφανή να είναι πατημένη πιο πολύ …τέλος παντον αφού σου αρεση εσένα δεν μου πέφτει λόγος …. Καλό ριχτά να είναι

Gm3 στα 28 γρ κανένα σεταπ έχουμε για να φύγει 1,40η 45 για ζεστές το θέλω στην έναρξη ….δεν μπορώ να δοκιμασο τωρα !!!
2 Στάδια.
Καλυκας Cheddite T2
Cx2000 Gm3 1.50×28 Spark 26 ή Αquila 26 Νο8 ως 10 (6*) 57.50mm
V 1.5 375 m/s...
ΚΑΡΑ-δοκιμασμένο σε καρακάξα κ τσίχλα στα μπασίματα με αρκετη υγρασία....πολύ μαλακό κ ξεκούραστο setup.
686 ακουιλα 28 φελος 2χιλ καλ 20 8αστερο.
Δεν βγαίνει αυτή η ογκομετρία συνάδελφε.

γιατι δεν βγενει συναδερφε χαραγμα πατημα ?θα πατήσεις πολύ το βύσμα?
Ποσα χιλιοστα κενο χωρο σου αφηνει με Αquila 28 + 2mm επιπλεον φελλό...;;;
Σίγουρα σου αφηνει 9mm K.X
(ισως κ λιγο λιγοτερο) διοτι εχεις ψηλα τη στηλη σκαγιων...ποσο το κλεινεις τελικο υψος;;

Ποσα χιλιοστα κενο χωρο σου αφηνει με Αquila 28 + 2mm επιπλεον φελλό...;;;
Σίγουρα σου αφηνει 9mm K.X
(ισως κ λιγο λιγοτερο) διοτι εχεις ψηλα τη στηλη σκαγιων...ποσο το κλεινεις τελικο υψος;;
Κώστα δεν το εχω μετρήσει αλλα μια φορα που έτυχε 1 μισοκιλο στα χερια μου με 28 το εριξα.

Κώστα δεν το εχω μετρήσει αλλα μια φορα που έτυχε 1 μισοκιλο στα χερια μου με 28 το εριξα.
Kαλα του εκανες....το ιδιο ακριβως ειχα κανει κι εγω, οταν ο φιλος μου ο @Aris μου χάρισε 500gr GM3....ολο ×28 το εκλεισα κ το ευχαριστείθηκα ΜΟΝΟ στα μπασίματα τσίχλας σε Νο9 & 9½ με 2* & 1* κ spark με Aquila 26....πολυ ωραια σκοτώματα με ξερά κ πεντακάθαρα πουλιά...
Φιλαω ακομη 4 κουτακια εναπομείναντα, στην τουλάπα απο το 2019......big smile.

20211021_153448.jpg

Kαλα του εκανες....το ιδιο ακριβως ειχα κανει κι εγω, οταν ο φιλος μου ο @Aris μου χάρισε 500gr GM3....ολο ×28 το εκλεισα κ το ευχαριστείθηκα ΜΟΝΟ στα μπασίματα τσίχλας σε Νο9 & 9½ με 2* & 1* κ spark με Aquila 26....πολυ ωραια σκοτώματα με ξερά κ πεντακάθαρα πουλιά...

View attachment 76874
Ωραία φώτο!!!

View attachment 76874
ΠΟΛΥ ωραία φωτό!🙂

Status
Not open for further replies.
Back