ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ωραία φώτο!!ΠΟΛΥ ωραία φωτό!![]()
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ωραία φώτο!!ΠΟΛΥ ωραία φωτό!![]()
Την καλύτερη ντουφεκιά του το GM3 την δίνει στα 31γρ χωρίς βέβαια καί οι υπόλοιπες γομώσεις να
λέω ότιδέν είναι καλές .
Έχει μια δοκιμή ο κ.Νίκος Π νομίζω με 688 στο 1.50 Χ 31 με LB6 6* σουρωτήρι .
Αυτό το set up πέρυσι σε ν.6 θέρισε φάσσες - τρυγόνια (71/5) εδώ .Ρίχνεται όλη μέρα Αύγουστο -Σεπτέβρη .
Καινούργιος κάλυκας η once firedΔώσε όλο το σετ:
1 μάρκα
2. Κάλυκα
3. Καψουλι
4. Υψος Lb
5 Φελος η ταπακι ????
6.Κλεισιμο;;; 5 σταδιακό
Τάχει όλα χαρτί κ καλαμάρι ο κ.Νίκος Π.Καινούργιος κάλυκας η once fired
Τάχει όλα χαρτί κ καλαμάρι ο κ.Νίκος Π.
688 1.50 Χ31 LB6 34 χίλ (4 πέταλα 5-6 χιλ) φελλός cal 20 14 mm μέσα 6*57.80 σε καινούριο .
Aν την βρείς την δοκιμή βάλτην σε παρακαλώ για την φυλάξω κι'εγώΦακελωμενο με εχεις φιλαρα μου !!!!![]()
![]()
Aν την βρείς την δοκιμή βάλτην σε παρακαλώ για την φυλάξω κι'εγώ
Πάνω από τη μηχανή το τσιγάρο ε; Να ζεις στο έπακρο τη ζωή σου κυρ ΝίκοΘα ψαξω να την βρω Λαμπη μου....Αυριο πρωτα ο Θεος....Γεμιζω...και εκανα διαλειμμα για τσιγαρο φιλε !!!
Το έστησα με καρδαρα 26 καμία 10αρι φυσηγγια για δοκιμή σε 3 σταδια ..Την καλύτερη ντουφεκιά του το GM3 την δίνει στα 31γρ χωρίς βέβαια καί οι υπόλοιπες γομώσεις να
λέω ότιδέν είναι καλές .
Αυτό το set up πέρυσι σε ν.6 θέρισε φάσσες - τρυγόνια (71/5) εδώ .Ρίχνεται όλη μέρα Αύγουστο -Σεπτέβρη .
Για πολλά χρόνια αυτή την συνταγή έριχνα με διαφορετικό κυαθιο. Θυμάμαι από τότε μου είχες πει για αυτή τη συνταγή αλλά με την αλλαγή στη σύνθεση η gm3 δεν ήταν ούτε για τα πανηγύρια!Την καλύτερη ντουφεκιά του το GM3 την δίνει στα 31γρ χωρίς βέβαια καί οι υπόλοιπες γομώσεις να
λέω ότιδέν είναι καλές .
Δέν πιστεύω Βασίλη σε πυρίτιδες για τα πανηγύρια .Για πολλά χρόνια αυτή την συνταγή έριχνα με διαφορετικό κυαθιο. Θυμάμαι από τότε μου είχες πει για αυτή τη συνταγή αλλά με την αλλαγή στη σύνθεση η gm3 δεν ήταν ούτε για τα πανηγύρια!
Και αυτή που έχω εγώ για τα πανηγύρια είναι την έχω στήσει σε ότι σεταπ μπορις να φαντάστης…τελευταία δοκιμή και αν απότυχει πάει στο τζάκιΓια πολλά χρόνια αυτή την συνταγή έριχνα με διαφορετικό κυαθιο. Θυμάμαι από τότε μου είχες πει για αυτή τη συνταγή αλλά με την αλλαγή στη σύνθεση η gm3 δεν ήταν ούτε για τα πανηγύρια!
Εγώ στη συγκεκριμένη μόνο το πιστεύω. Μετά από λίγο καιρό η ίδια η εταιρεία την άλλαξε πάλι. Οι συνταγές που έδιναν οι ίδιοι δεν δούλευαν. Τεσπα εγώ αυτό είδα.Δέν πιστεύω Βασίλη σε πυρίτιδες για τα πανηγύρια .
Πρίν να πάρω τον Chrony επάνω στον θυμό της αποτυχίας χάρισα βαζάκια GM3 & Tecna .
H GM3 αφορούσε νέο λοτ πιό δυνατό και η Tecna αφορούσε την ματαιότητα της προσπάθειας
να φτιάξω αξιοπρεπή φυσίγγια μ'αυτήν με δύο στάδια .
Με τον Chrony κι'ένα κατάλογο για διάτρηση με μια Α4 μπροστά μέσα σ'αυτόν έχεις ξεκάθαρη εικόνα
του νέου lot συγκριτικά με το παλαιότερο που είχες δεδομένου ότι κρατάς βλητικά δεδομένα γι'αυτό .
Εγώ στη συγκεκριμένη μόνο το πιστεύω. Μετά από λίγο καιρό η ίδια η εταιρεία την άλλαξε πάλι. Οι συνταγές που έδιναν οι ίδιοι δεν δούλευαν. Τεσπα εγώ αυτό είδα.
αι ρε λιακο!!!!686 1,55 +32 ,κενταιΚαι αυτή που έχω εγώ για τα πανηγύρια είναι την έχω στήσει σε ότι σεταπ μπορις να φαντάστης…τελευταία δοκιμή και αν απότυχει πάει στο τζάκι