Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Cheditte T2 68.5 +-10 (χρησιμοποιημένος 1 φορά ) 1.45 X 28 N10 Spark57.8

Καινούργιος 1.40 Χ 28 N10 Spark 58.00 Cortini 2

Τρυγόνι και τσίχλα η ταχύτητα του όπως λέει ο Κώστας είναι πολύ καλή για αυτό το νούμερο σκαγιων.
Το έριχνα παρά πολλά χρόνια από 20 Αυγούστου ανοιχτό 5 και όσο περνούσε ο καιρός το χειμώνα έσφιγκα έως 3 τσοκ

Την καλύτερη ντουφεκιά του το GM3 την δίνει στα 31γρ χωρίς βέβαια καί οι υπόλοιπες γομώσεις να
λέω ότιδέν είναι καλές .
Έχει μια δοκιμή ο κ.Νίκος Π νομίζω με 688 στο 1.50 Χ 31 με LB6 6* σουρωτήρι .
Αυτό το set up πέρυσι σε ν.6 θέρισε φάσσες - τρυγόνια (71/5) εδώ .Ρίχνεται όλη μέρα Αύγουστο -Σεπτέβρη .

Την καλύτερη ντουφεκιά του το GM3 την δίνει στα 31γρ χωρίς βέβαια καί οι υπόλοιπες γομώσεις να
λέω ότιδέν είναι καλές .
Αυτό το set up πέρυσι σε ν.6 θέρισε φάσσες - τρυγόνια (71/5) εδώ .Ρίχνεται όλη μέρα Αύγουστο -Σεπτέβρη .

Δώσε όλο το σετ:
1 μάρκα
2. Κάλυκα
3. Καψουλι
4. Υψος Lb
5 Φελος η ταπακι ????
6.Κλεισιμο;;; 5 σταδιακό

λέω ότιδέν είναι καλές .
Το έστησα με καρδαρα 26 καμία 10αρι φυσηγγια για δοκιμή σε 3 σταδια ..

λέω ότιδέν είναι καλές .
Για πολλά χρόνια αυτή την συνταγή έριχνα με διαφορετικό κυαθιο. Θυμάμαι από τότε μου είχες πει για αυτή τη συνταγή αλλά με την αλλαγή στη σύνθεση η gm3 δεν ήταν ούτε για τα πανηγύρια!

Για πολλά χρόνια αυτή την συνταγή έριχνα με διαφορετικό κυαθιο. Θυμάμαι από τότε μου είχες πει για αυτή τη συνταγή αλλά με την αλλαγή στη σύνθεση η gm3 δεν ήταν ούτε για τα πανηγύρια!
Δέν πιστεύω Βασίλη σε πυρίτιδες για τα πανηγύρια .
Πρίν να πάρω τον Chrony επάνω στον θυμό της αποτυχίας χάρισα βαζάκια GM3 & Tecna .
H GM3 αφορούσε νέο λοτ πιό δυνατό και η Tecna αφορούσε την ματαιότητα της προσπάθειας
να φτιάξω αξιοπρεπή φυσίγγια μ'αυτήν με δύο στάδια .
Με τον Chrony κι'ένα κατάλογο για διάτρηση με μια Α4 μπροστά μέσα σ'αυτόν έχεις ξεκάθαρη εικόνα
του νέου lot συγκριτικά με το παλαιότερο που είχες δεδομένου ότι κρατάς βλητικά δεδομένα γι'αυτό .

Και αυτή που έχω εγώ για τα πανηγύρια είναι την έχω στήσει σε ότι σεταπ μπορις να φαντάστης…τελευταία δοκιμή και αν απότυχει πάει στο τζάκι

Δέν πιστεύω Βασίλη σε πυρίτιδες για τα πανηγύρια .
Πρίν να πάρω τον Chrony επάνω στον θυμό της αποτυχίας χάρισα βαζάκια GM3 & Tecna .
H GM3 αφορούσε νέο λοτ πιό δυνατό και η Tecna αφορούσε την ματαιότητα της προσπάθειας
να φτιάξω αξιοπρεπή φυσίγγια μ'αυτήν με δύο στάδια .
Με τον Chrony κι'ένα κατάλογο για διάτρηση με μια Α4 μπροστά μέσα σ'αυτόν έχεις ξεκάθαρη εικόνα
του νέου lot συγκριτικά με το παλαιότερο που είχες δεδομένου ότι κρατάς βλητικά δεδομένα γι'αυτό .
Εγώ στη συγκεκριμένη μόνο το πιστεύω. Μετά από λίγο καιρό η ίδια η εταιρεία την άλλαξε πάλι. Οι συνταγές που έδιναν οι ίδιοι δεν δούλευαν. Τεσπα εγώ αυτό είδα.

Εγώ στη συγκεκριμένη μόνο το πιστεύω. Μετά από λίγο καιρό η ίδια η εταιρεία την άλλαξε πάλι. Οι συνταγές που έδιναν οι ίδιοι δεν δούλευαν. Τεσπα εγώ αυτό είδα.

Δεν υπαρχει κακη πυριτιδα Βασιλη μου !!!!
Κακο σεταπ σεταπ σε δοσολογια και στησιμο υπαρχει...
Αυτο ειναι δεδομενο...την ιδια εντυπωση ειχα για την PSB2 σπεσιαλ...ειχα πει μεχρι για τα 35 μετρα
ειναι αυτη πυριτιδα...ΛΑΘΟΣ....Το σεταπ του Βασιλη Vmak...Και τα δικα μου....την εκαναν και ζωγραφισε
στα 50 μετρα....
Επιμονη και ψαξιμο θελουν οι πυριτιδες....απο τα λαθος σεταπ μαθαινεις φιλε μου !!!

Status
Not open for further replies.
Back