Όπως απέναντι στον νόμο είμαστε όλοι ίσοι, μόνο που κάποιοι είναι περισσότερο ίσοι.
Ε, ναι βρε Λευτέρη. Μιλάς σαν να μην ξέρεις.Όπως απέναντι στον νόμο είμαστε όλοι ίσοι, μόνο που κάποιοι είναι περισσότερο ίσοι.
Με 688 καί LB6 στο 1.55 Χ32 πιάνει ίδιες επιδόσεις NSI classica .αι ρε λιακο!!!!686 1,55 +32 ,κενται
Αν δεν υπάρχει κακή πυρίτιδα τότε δεν υπάρχει ούτε καλή.
Ακυρο!! Το έχει δοκημαση!!! Να φανταστης ο ντόπιος βιοτέχνης εδώ την έβαλε 1,65 * 32 με Μαυροπούλου!!και δούλευε πολύ καλάαι ρε λιακο!!!!686 1,55 +32 ,κενται
Παλιό μυαλό...της παλιάς σχολής Νίκο...Βρίσκω πολύ καλό απλά και λιτά
Το τζαμακι αυτό,τι λέει Σπύρο; Συγκριτικά με το γκουαλαντι....Παρότι η εργασία διακόπηκε από δύο δρομολόγια οικογένειακης φύσεως που έπρεπε να βγούν...τα κατάφερα και τα έκλεισα.View attachment 77419..
Πιο λεπτό από του Γκουαλαντι...γύρω στα 1,2 χιλ βγαίνει αν θυμάμαι καλά...Το τζαμακι αυτό,τι λέει Σπύρο; Συγκριτικά με το γκουαλαντι....
Κλασσικά εργαλεία βλέπω και γουστάρω.Μιας και δεν μπόρεσα φέτος να βγω για έναρξη...είπα να κάτσω να γεμίσω κάνα φυσιγγακι...
Έτσι για το καλό και μη τυχόν και κάτσει και κάνω κάνα κυνήγι μεσοβδόμαδα...
View attachment 77389
Για να βγάζω τη ψώρα μου Βασίλη και να στήνω κάνα φυσιγγακι να εξυπήρετω τα κυνήγια μου καλά είναι...Κλασσικά εργαλεία βλέπω και γουστάρω.
ΑμεεεΝα ρωτήσω κάτι.... Υπάρχει μηχανή, τύπου πρεσάκι, 3 σταδίων (για 2 ξέρω...)που να ρελιάζει με μανέλα και να έχει φυσικά δικό του μοχλικό?
Δε συζητάμε τίποτα με ρεύμα!
Μια παλιά διαφήμιση της DRUM έλεγε: the best thinks in life are still made by hand...Με φόντο μια καρέκλα μπαμπού χειροποίητη!