Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Παρότι η εργασία διακόπηκε από δύο δρομολόγια οικογένειακης φύσεως που έπρεπε να βγούν...τα κατάφερα και τα έκλεισα.View attachment 77419..
Το τζαμακι αυτό,τι λέει Σπύρο; Συγκριτικά με το γκουαλαντι....

Το τζαμακι αυτό,τι λέει Σπύρο; Συγκριτικά με το γκουαλαντι....
Πιο λεπτό από του Γκουαλαντι...γύρω στα 1,2 χιλ βγαίνει αν θυμάμαι καλά...
Στα θετικά θρυμματιζεται πάντα κατά την εκπυρσοκρότηση...
Στα αρνητικά...πιο εύθραυστο από του Γκουαλαντι...ραγιζει... αν ζοριστεί από το στροφείο ή αν πέσει κάτω το γεμάτο φυσίγγι...

Μιας και δεν μπόρεσα φέτος να βγω για έναρξη...είπα να κάτσω να γεμίσω κάνα φυσιγγακι...
Έτσι για το καλό και μη τυχόν και κάτσει και κάνω κάνα κυνήγι μεσοβδόμαδα...
View attachment 77389
Κλασσικά εργαλεία βλέπω και γουστάρω.

Κλασσικά εργαλεία βλέπω και γουστάρω.
Για να βγάζω τη ψώρα μου Βασίλη και να στήνω κάνα φυσιγγακι να εξυπήρετω τα κυνήγια μου καλά είναι...
Και τα σύγχρονα μηχάνηματα βέβαια σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη αλλά τώρα έχουμε άλλες υποχρεώσεις...

Μια μηχανουλα LEE μόνο ψάχνω να βρω σε καλη, λειτουργική κατάσταση...

Last edited:
Να ρωτήσω κάτι.... Υπάρχει μηχανή, τύπου πρεσάκι, 3 σταδίων (για 2 ξέρω...)που να ρελιάζει με μανέλα και να έχει φυσικά δικό του μοχλικό?
Δε συζητάμε τίποτα με ρεύμα!
Μια παλιά διαφήμιση της DRUM έλεγε: the best thinks in life are still made by hand...Με φόντο μια καρέκλα μπαμπού χειροποίητη!

Last edited:
Να ρωτήσω κάτι.... Υπάρχει μηχανή, τύπου πρεσάκι, 3 σταδίων (για 2 ξέρω...)που να ρελιάζει με μανέλα και να έχει φυσικά δικό του μοχλικό?
Δε συζητάμε τίποτα με ρεύμα!
Μια παλιά διαφήμιση της DRUM έλεγε: the best thinks in life are still made by hand...Με φόντο μια καρέκλα μπαμπού χειροποίητη!
Αμεεε

Status
Not open for further replies.
Back