Σπυρο προσεχε....εχει +2 διαφορετικες πυριτιδες μεσα...
Σπυρο προσεχε....εχει +2 διαφορετικες πυριτιδες μεσα...
Ναι εισαγογη μπουσουλας ειναι τα φηληδια.για χονδρα την εχω δουλεψη με μαλινο και χαρτακι σε καληκα 68,50 με 615 ρελιαστο υψος βησματοσης δεν θυμαμε ταχο γραψη θα ψαξο να τα βρο.κενος χωρος 6χηλ αυστιρα δεν θελη πατιμα αυτη σκορπαει ρελη 63 1,90χ34 2χ36 σε νο 4,5.Το κουτι αυτο το ξεγραφω το δευτερο εμενα μου φαινεται να ειναι καλο μπορεις να διακρινεις γιαννη; Η χρωματικη διαφορα που φαινεται ειναι λογω σκιας, αμα την μετακινω φαινεται ιδια View attachment 77485
Σε παραδεχομαι ρε κουζουλε εγκυκλοπαιδεια εισαι!Ναι εισαγογη μπουσουλας ειναι τα φηληδια.για χονδρα την εχω δουλεψη με μαλινο και χαρτακι σε καληκα 68,50 με 615 ρελιαστο υψος βησματοσης δεν θυμαμε ταχο γραψη θα ψαξο να τα βρο.κενος χωρος 6χηλ αυστιρα δεν θελη πατιμα αυτη σκορπαει ρελη 63 1,90χ34 2χ36 σε νο 4,5.
Ώπαααα....Μη πεταξεις τιποτα...περιμενε ρεεε...Εφυγε για καδο αυτο το κουτι οπως ειναι, δεν ρισκαρω τετοια
Ωρεα τα αστρια κληστα ρελιαστα 65 καληκα ρελι στα 60,με κιαθιο η μαλινο με πλαστικο εμφρακτιρα.με χαρτακι πανο στην μπαρουτη ανεβα στης δοσης 0,05 πανο στην μπαρουτη πανταΜε συγχωρεις γιαννη αλλα δεν εχω τροπο να κλεισω αστερι ακομα
Ελα ντε....τι το περασαμε..λίπασμα...;;;χε χε.Στασου μιγδαλα![]()
![]()
ΧαχαχαχαχχαχαχαχαχαΣτασου μιγδαλα![]()
![]()
Ακρηβος ολες η παλιες ειναι κατασκευασμενες για χαμηλης υσχιος καψηλια τηπου 6,45 5,45 και νεροξιν.πλην της ρωσηκες σοκολολ που δουλευουν και με 2000ρα λογο οτη το σοβιετικο φερμε ειναι δηνατης υσχιος και μονο αυτο δουλεβαν οι ρωσοι απο παλιαΣε παλιά μπαρουτια το ενδεδειγμένο "νέο"καψουλι είναι το 615.
Ηρθε στα χερια μου και αυτο το ουρανιο τοξοView attachment 77506
Κυρ Νικο αυτο θα εκανα μιας και ειναι πολλα διαφορετικα καψουλια και οχι σε σημαντικη ποσοτητα, θα τα κρατησω για ενθυμιο.Αρμεγε λαγους....και κουρευε χελωνες...Αυτα Σπυρο βαλτα στην βιρτινα εαν εχεις συλλογη...
Εαν δεν εχεις συλλογη...χαρησε τα σε καποιον που εχει....
Μην τα δουλεψεις.....Απο την μια δεν θα βγαλεις ακρη με την ισχυ τους...απο την αλλη μπορει να βγει
φυσιγγιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...
Μην το ρισκαρεις φιλε !!!![]()
![]()