Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Σε λιγα χρονια φυσιγγια θα αγοραζετε απο 3 ατομα σε ολη την Ελλαδα . Σκεφτειτε ποιοι ειναι οι αντιπρόσωποι για πυριτιδες στην Ελλαδα και ετοιμαστείτε
Αυτό θα γίνει σε 7χρονια που θα επιτρέπονται μόνο τα ατσάλινα θα μείνουν μόνο 2.

Για όσους δουλεύουν την καινούργια psb1 δοκιμάστε αν θέλετε σε κάλυκα cheddite 12/70/12 1,80*33 με Μαυροπούλου 20 πατημα 57,8 της δυο τελευταίες μέρες μου έχει δόση εξερετικα σκωτοματα σε επιβλαβη με υγρασια 80% και θερμοκρασία 18 βαφμους είναι λίγο βάρη σαν σεταπ πηστευω στα μπασηματα θα είναι εξερετικο .. είναι αντιγραφή του παλιού νέο βελοξ

Μην την διαφημίζεις ρε Ηλία, από τις 32αρες που μείνανε διαθέσιμες μόνο αυτήν θέλω να αγοράσω τον Οκτώβριο και φοβάμαι μην εξαντληθεί.
Μα καλά και εσυ τον Οκτώβριο περίμενες να την αγοράσεις; Εκτός αν έχεις πληροφορία για εκπτώσεις

Με εξέπληξε πολύ θετικά η psb1 καινούργια κοπής μικρότερη σαν όγκος αλλά ποιο γκαζιαρα με αποτέλεσμα στην υγρασια να δουλευει πολύ καλά
Οι σπανιόλες όταν βρείς τα κουμπιά τους βγάζουν πολύ ωραία πράγματα .
Ευκολοδούλευτες ,σχετικά φθηνότερες καί συγχωρούν μικρολάθη .
Με την CSB1 καί PSB2 Ηλία άρχισα να πιστεύω στον εαυτό μου ότι μπορώ να
πετύχω πράγματα σαν ιδιογομωτής .

Λαμπη απο την εμπειρια σου εχεις δει οτι μειονεκτουν καπου οι Ισπανικες σε σχεση με αλλες μονοβασικες π.χ Ιταλικες?

Ναι μωρέ.. και εγώ δεν τις γουστάρω τις παλιό ΜΒ....αλλά τις παίρνω επειδή μου αρέσει το μπουκάλι. 🤠🤠
Τωρα μου δηχνης οτη δεν εχεις γουστο.παρε μια psb2 την ρωζουλα,και βαλτη σε ενα μπουκαλη τζακ ντανιελς να δεις μπιπελο που θα γενη,ασε που θα σκωτονη τρελα μετα .sarcastic.

Με τη csb1 δεν τα βρηκα μαζη της την psb1 την ξέρω από παλιά με ξέρω καιρούς γ@@@@ είχε θέματα στην μούχλα και υγρασια η καινούργια είναι διαφορετική θα δουμε και ποιο μετά να πεση η θερμοκρασια και αλλο

Status
Not open for further replies.
Back