Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Θα πω την τελευταια μου παρατηριση !! Στις ισπανικες μην δουλευετε καθολου το cx2000 δεν το γουσταρουνε καθολου!!!! Με το 616 και το 688 κατι γινεται !!! Το καταληλοτερο ειναι το uee (αλλα που θα το βρουμε !! ) ελπιζω να βγαλουνε και καψουλια οι μαλακες οι Ιταλοι που την αγορασανε ! Ηταν το πιο σταθερο καψουλι που εχω δουλεψει !

Θα πω την τελευταια μου παρατηριση !! Στις ισπανικες μην δουλευετε καθολου το cx2000 δεν το γουσταρουνε καθολου!!!! Με το 616 και το 688 κατι γινεται !!! Το καταληλοτερο ειναι το uee (αλλα που θα το βρουμε !! ) ελπιζω να βγαλουνε και καψουλια οι μαλακες οι Ιταλοι που την αγορασανε ! Ηταν το πιο σταθερο καψουλι που εχω δουλεψει !
Ένα για όλα

Εγώ ξέρω ότι την psb1 την πήρε η nsi και την έκανε μπαρουταρα… δεν μασάει πουθενά .. της πάει πολύ το 616 στο 1,65*32 κυνηγάς με ολλους τους καιρούς τα τσιχλια
Η psb1 παντα μπαρουταρα ηταν το rotweill το ελληνικο! με αυτην ηταν και δουλευε με ολλους τους καιρους, με φουλ ομιχλες και με μειων θερμοκρασιες !!

Η psb1 παντα μπαρουταρα ηταν το rotweill το ελληνικο! με αυτην ηταν και δουλευε με ολλους τους καιρους, με φουλ ομιχλες και με μειων θερμοκρασιες !!
Καμία σχεσει η παλιά με την καινούργια την παλιά την είχα δούλεψη πολύ και ξερό καλά τι ήταν… ήθελε πολύ φόρτωμα …

Καμία σχεσει η παλιά με την καινούργια την παλιά την είχα δούλεψη πολύ και ξερό καλά τι ήταν… ήθελε πολύ φόρτωμα …
Για να δω εκλεισα δυο σετ απ με δραμια να δοκιμασω αφου την πενεψες τοσο ! 1,65χ 32 δουλευες και την παλια ; Ο γκαλαντι την εχει στους πινακες του 1,7χ32-33 την παλια και 2 με το μονοβολο το 32 αρι !

Για να δω εκλεισα δυο σετ απ με δραμια να δοκιμασω αφου την πενεψες τοσο ! 1,65χ 32 δουλευες και την παλια ; Ο γκαλαντι την εχει στους πινακες του 1,7χ32-33 την παλια και 2 με το μονοβολο το 32 αρι !
Μονοβολο η δραμια δεν φτιάχνω και δεν ξέρω να σου πω… την παλιά την δούλευα 1,70*33 και 1.80*34 και τα δυο σεταπ αυτά με την παλιά έκλαναν μέντες σε συνθηκες υγρασίας … μόνο με ξερό καιρό δουλευαν( στα οπλα μου)

Last edited:
Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά........
Έστησαν και δοκίμασα σε χαρτόνι το εξής φυσίγγι:
Fiocchi t5 12/76 615 m92s 2,30x 8βολια 12/0 bior 18 + 2,30 gr bufer 6* 64,00mm
Στα 36,50 μέτρα έβγαλε μια ωραία κατανομή βάζοντας τα 8 βόλια σε 45 εκατοστά κύκλο με 3* τσοκ..........
Έχει μετρήσει κάποιος ταχύτητα σε κάτι παρόμοιο??????
Εγώ το υπολογίζω στα 430 m/sec αλλά μπορεί να κάνω και λάθος........

Status
Not open for further replies.
Back