Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Η Sipe εχει αλλαξει range....καπου διαβασα για 1.60×32....οι ιντερνετικοι, ας το ψαξουν λιγο κ να μας ενημερωσουν.
Ναι πολη πιο ελαστική.1,60χ32 1,65χ34 1,70χ35,36 1,80χ38.απο 32 και κάτο cx2000 από εκεί μεχρει 36 686 και 38 615

Ναι πολη πιο ελαστική.1,60χ32 1,65χ34 1,70χ35,36 1,80χ38.απο 32 και κάτο cx2000 από εκεί μεχρει 36 686 και 38 615
Οι Ιταλοί, σε 76αρη κάλυκα την έχουν ανεβάσει και στα 42 γραμ.

Αλλά αυτοί έχουν πρόσβαση σε βλητικό σταθμό και στο φυσίγγι που βγάζουν, δοκιμάζουν καθε φορά, τα lot των απάρτιων υλικών του...
Ειδικά καψούλι και μπαρούτη...

Εμείς...ας κινούμαστε λίγο ταπεινά γιατί ο διαολος έχει πολλά ποδάρια...

Νομίζω για τη Sipe, το ταβάνι πρέπει να είναι τα 36 γραμμάρια με μεσαίο καψούλι και σκάγια από Νο 6 και κάτω...
Ρελιαστό...ακόμα καλύτερα...

Υπαρχει καποιο βυσμα που να βγαζει ογκομετρια σχεδον ιδια με τον biorientabile 18? Κλεινω ρελιαστα στα 31 γρ ν9 με την μισοταπα αυτη. Τι αλλο βυσμα θα μπορουσα να δουλεψω με 65αρι (και ας ανεβαινα και λιγα γρ πχ 32-33) παλι με ψιλα σκαγια.

Υπαρχει καποιο βυσμα που να βγαζει ογκομετρια σχεδον ιδια με τον biorientabile 18? Κλεινω ρελιαστα στα 31 γρ ν9 με την μισοταπα αυτη. Τι αλλο βυσμα θα μπορουσα να δουλεψω με 65αρι (και ας ανεβαινα και λιγα γρ πχ 32-33) παλι με ψιλα σκαγια.
Με ποια πυριτιδα Σπυρο?

Παράδοσιακό 100%...;)
Πραγματι αλλα λογω παλιας ρελιαστρας ο 65αρις μου κλεινει πολυ πιο ευκολα. Ποιο βυσμα θα προτεινες να δοκιμασω που να δινει μεχρι και λιγο παραπανω ελευθερο χωρο απο τον biorientabile 18;

Πραγματι αλλα λογω παλιας ρελιαστρας ο 65αρις μου κλεινει πολυ πιο ευκολα. Ποιο βυσμα θα προτεινες να δοκιμασω που να δινει μεχρι και λιγο παραπανω ελευθερο χωρο απο τον biorientabile 18;
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος
ο gualandi S G 22 πρέπει να έχει την ίδια ογκομετρία για τα 31γρ.ν9 που το θέλεις.

Παρόμοιο ισως κ λιγο παραπανω Ε.Κ.Χ. δινουν οι μισοταπες Τασκώφ...κι επιδη τις δουλευω σε κανα 2 σεταπ, βγαινει κ σε υψος 18mm θα σου πρώτεινα να τη δοκιμασεις Σπύρο....εξαίρετο βυσμα οπου μπορεις ανετα να βασηστείς σε αυτη τη μισοταπα....

Παρόμοιο ισως κ λιγο παραπανω Ε.Κ.Χ. δινουν οι μισοταπες Τασκώφ...κι επιδη τις δουλευω σε κανα 2 σεταπ, βγαινει κ σε υψος 18mm θα σου πρώτεινα να τη δοκιμασεις Σπύρο....εξαίρετο βυσμα οπου μπορεις ανετα να βασηστείς σε αυτη τη μισοταπα....
Θα τις δοκιμασω. Σε κλειστο κυαθιο υπαρχει κατι για πιο μακρινες;

Θα τις δοκιμασω. Σε κλειστο κυαθιο υπαρχει κατι για πιο μακρινες;
Για να ειμαι ειλικρινεις, τα βυσματα ειναι αλλο κεφαλαιο....εξαρτωνται απο πολλους παραγοντες...αυλος καννης, στήσιμο φυσιγγίου, εμφραξη βυσματος κ.α.
Με τι οπλο κυνηγας κ τη αυλο εχει;;;

Για να ειμαι ειλικρινεις, τα βυσματα ειναι αλλο κεφαλαιο....εξαρτωνται απο πολλους παραγοντες...αυλος καννης, στήσιμο φυσιγγίου, εμφραξη βυσματος κ.α.
Με τι οπλο κυνηγας κ τη αυλο εχει;;;
Κυριως με ενα ποζε με 18.6 1-3* (ειναι απο τα made in saint ettiene που κυκλοφορουν με διαφορα ονοματα απο οτι καταλαβαινω απο φωτο ποιοτητα κατσκευης κτλ)

Κυριως με ενα ποζε με 18.6 1-3* (ειναι απο τα made in saint ettiene που κυκλοφορουν με διαφορα ονοματα απο οτι καταλαβαινω απο φωτο ποιοτητα κατσκευης κτλ)
Τελειος αυλος...
Συνηθως οι 18.6 αυλοί, αγαπούν τα βύσματα της Β&P (z2m & diamante) όπως επισης και τους Drago...εξερετο βυσμα ο Drago οποιος σουδινει, εμφραξη,ταχυτητες κ πολυ καλες πιο κλειστες κατανομες απο αλλα κοινα βυσματα....

Καλησπέρα παιδιά μου εδωσε ο κουμπάρος μου από 150 γραμμάρια psb1 psb02 sp τις δουλεύει κάποιος έχουμε κανένα σεταπ για αυτες??

Status
Not open for further replies.
Back