Ναι πολη πιο ελαστική.1,60χ32 1,65χ34 1,70χ35,36 1,80χ38.απο 32 και κάτο cx2000 από εκεί μεχρει 36 686 και 38 615Η Sipe εχει αλλαξει range....καπου διαβασα για 1.60×32....οι ιντερνετικοι, ας το ψαξουν λιγο κ να μας ενημερωσουν.
Ναι πολη πιο ελαστική.1,60χ32 1,65χ34 1,70χ35,36 1,80χ38.απο 32 και κάτο cx2000 από εκεί μεχρει 36 686 και 38 615Η Sipe εχει αλλαξει range....καπου διαβασα για 1.60×32....οι ιντερνετικοι, ας το ψαξουν λιγο κ να μας ενημερωσουν.
ΣΙΠΕ καπούτ και μάλλον για πάντα.Η Sipe εχει αλλαξει range....καπου διαβασα για 1.60×32....οι ιντερνετικοι, ας το ψαξουν λιγο κ να μας ενημερωσουν.
Μην το λεςΣΙΠΕ καπούτ και μάλλον για πάντα.
Τί ασχολούμαστε δεν καταλαβαίνω.
Για οτι απομηναρια εχουν μηνει στα δοχεια μας....ΣΙΠΕ καπούτ και μάλλον για πάντα.
@Thalis μου θύμισες στίχο του Πιλαλί...ΣΙΠΕ καπούτ και μάλλον για πάντα.
Οι Ιταλοί, σε 76αρη κάλυκα την έχουν ανεβάσει και στα 42 γραμ.Ναι πολη πιο ελαστική.1,60χ32 1,65χ34 1,70χ35,36 1,80χ38.απο 32 και κάτο cx2000 από εκεί μεχρει 36 686 και 38 615
Με ποια πυριτιδα Σπυρο?Υπαρχει καποιο βυσμα που να βγαζει ογκομετρια σχεδον ιδια με τον biorientabile 18? Κλεινω ρελιαστα στα 31 γρ ν9 με την μισοταπα αυτη. Τι αλλο βυσμα θα μπορουσα να δουλεψω με 65αρι (και ας ανεβαινα και λιγα γρ πχ 32-33) παλι με ψιλα σκαγια.
Ιντεαλ σπεσιαλ (ειναι παλια πυριτιδα) γενικα δεν ειναι νευρικη και το κλωτσιμα ειναι πολυ μαλακο μεχρι και τα 34 που την εχω γεμισειΜε ποια πυριτιδα Σπυρο?
Παράδοσιακό 100%...Να σημειωσω οτι 34 γραμμ ηταν με ακοπο καλυκα φυσικα και τζαμακι
Πραγματι αλλα λογω παλιας ρελιαστρας ο 65αρις μου κλεινει πολυ πιο ευκολα. Ποιο βυσμα θα προτεινες να δοκιμασω που να δινει μεχρι και λιγο παραπανω ελευθερο χωρο απο τον biorientabile 18;Παράδοσιακό 100%...![]()
Υπαρχει καποιο βυσμα που να βγαζει ογκομετρια σχεδον ιδια με τον biorientabile 18? Κλεινω ρελιαστα στα 31 γρ ν9 με την μισοταπα αυτη. Τι αλλο βυσμα θα μπορουσα να δουλεψω με 65αρι (και ας ανεβαινα και λιγα γρ πχ 32-33) παλι με ψιλα σκαγια.
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουροςΠραγματι αλλα λογω παλιας ρελιαστρας ο 65αρις μου κλεινει πολυ πιο ευκολα. Ποιο βυσμα θα προτεινες να δοκιμασω που να δινει μεχρι και λιγο παραπανω ελευθερο χωρο απο τον biorientabile 18;
Παρόμοιο ισως κ λιγο παραπανω Ε.Κ.Χ. δινουν οι μισοταπες Τασκώφ...κι επιδη τις δουλευω σε κανα 2 σεταπ, βγαινει κ σε υψος 18mm θα σου πρώτεινα να τη δοκιμασεις Σπύρο....εξαίρετο βυσμα οπου μπορεις ανετα να βασηστείς σε αυτη τη μισοταπα....Πραγματι αλλα λογω παλιας ρελιαστρας ο 65αρις μου κλεινει πολυ πιο ευκολα. Ποιο βυσμα θα προτεινες να δοκιμασω που να δινει μεχρι και λιγο παραπανω ελευθερο χωρο απο τον biorientabile 18;
Θα τις δοκιμασω. Σε κλειστο κυαθιο υπαρχει κατι για πιο μακρινες;Παρόμοιο ισως κ λιγο παραπανω Ε.Κ.Χ. δινουν οι μισοταπες Τασκώφ...κι επιδη τις δουλευω σε κανα 2 σεταπ, βγαινει κ σε υψος 18mm θα σου πρώτεινα να τη δοκιμασεις Σπύρο....εξαίρετο βυσμα οπου μπορεις ανετα να βασηστείς σε αυτη τη μισοταπα....
Για να ειμαι ειλικρινεις, τα βυσματα ειναι αλλο κεφαλαιο....εξαρτωνται απο πολλους παραγοντες...αυλος καννης, στήσιμο φυσιγγίου, εμφραξη βυσματος κ.α.Θα τις δοκιμασω. Σε κλειστο κυαθιο υπαρχει κατι για πιο μακρινες;
Κυριως με ενα ποζε με 18.6 1-3* (ειναι απο τα made in saint ettiene που κυκλοφορουν με διαφορα ονοματα απο οτι καταλαβαινω απο φωτο ποιοτητα κατσκευης κτλ)Για να ειμαι ειλικρινεις, τα βυσματα ειναι αλλο κεφαλαιο....εξαρτωνται απο πολλους παραγοντες...αυλος καννης, στήσιμο φυσιγγίου, εμφραξη βυσματος κ.α.
Με τι οπλο κυνηγας κ τη αυλο εχει;;;
Τελειος αυλος...Κυριως με ενα ποζε με 18.6 1-3* (ειναι απο τα made in saint ettiene που κυκλοφορουν με διαφορα ονοματα απο οτι καταλαβαινω απο φωτο ποιοτητα κατσκευης κτλ)