Όλα καλά μόνο όταν βάζεις το καψύλι μην το κάνεις με τόση ταχύτητα όπως στο βίντεο.
Θα κανουν δουλειά αυτα?
Τι λετε?
Αφιερωμένο στον γέροντα που μου τα εκανε δώρο!
Όλα καλά μόνο όταν βάζεις το καψύλι μην το κάνεις με τόση ταχύτητα όπως στο βίντεο.
Θα κανουν δουλειά αυτα?
Τι λετε?
Αφιερωμένο στον γέροντα που μου τα εκανε δώρο!
Αυτή η ντουφεκιά είναι από νοέμβρη και μετά και θα είναι μια χαρά.Μου ειπανε πως αυτη η πυριτιδα ειναι για μαλλινη ταπα και πως με αυτην που εβαλα σε αυτα τα γραμμαρια θα κλωτσαει πολυ και θα ανοιγει η ντουφεκια...
Ισχύει ?
Θα ανοίξεις και τσοκ φιλαράκι??Δεν έχω ρίξει ποτέ πιο ψιλό σκάγι από νούμερο 10 κ μπήκα στον πειρασμό από περιέργεια κ έφτιαξα ένα κουτάκι νούμερο 12... Θέλω να δω πώς δουλεύουν...
Η συνταγή γνωστή κ θερίζει κυριολεκτικά psb1 616 1,65-30 pistonskeet23 57,9. Ιδανικά θα την έστηνα σε πιο λίγα γραμμάρια απλά το συγκρότημα 30αρι έχει σκοτώσει πολύ τσίχλα κ ορτύκι, ξέρω τι κάνει κ ήθελα να έχω καλύτερα άποψη συγκριτικά...
Το έχει δουλέψει κανένας το νούμερο 12?
![]()
Με Seminole spreader θα βληθουνΘα ανοίξεις και τσοκ φιλαράκι??
Μήπως έχουμε τίποτα δυσκοιλιότητες?![]()
Maaalista, maaalista....Με Seminole spreader θα βληθουν![]()
Δεν έχω ρίξει ποτέ πιο ψιλό σκάγι από νούμερο 10 κ μπήκα στον πειρασμό από περιέργεια κ έφτιαξα ένα κουτάκι νούμερο 12... Θέλω να δω πώς δουλεύουν...
Η συνταγή γνωστή κ θερίζει κυριολεκτικά psb1 616 1,65-30 pistonskeet23 57,9. Ιδανικά θα την έστηνα σε πιο λίγα γραμμάρια απλά το συγκρότημα 30αρι έχει σκοτώσει πολύ τσίχλα κ ορτύκι, ξέρω τι κάνει κ ήθελα να έχω καλύτερα άποψη συγκριτικά...
Το έχει δουλέψει κανένας το νούμερο 12?
![]()
Αυτός είναι ένας ενδοιασμος μου... Έχεις ρίξει? Αν δεν δοκιμάσεις ωστόσο δεν μπορείς ποτέ να έχεις δική σου άποψη οπότε αξίζει μια προσπάθεια....
Όχι.Αστειεύομαι.Αυτός είναι ένας ενδοιασμος μου... Έχεις ρίξει? Αν δεν δοκιμάσεις ωστόσο δεν μπορείς ποτέ να έχεις δική σου άποψη οπότε αξίζει μια προσπάθεια....
Εκεί θα είναι η πρώτη δοκιμή ναι αλλά αν δω ότι τα χαλάει θα πάνε για αργότερα στις τσίχλες...Όχι.Αστειεύομαι.
Υποθέτω, για τα ορτύκια, τα θέλεις.
Οι τσίχλες δεν χαλάνε?Εκεί θα είναι η πρώτη δοκιμή ναι αλλά αν δω ότι τα χαλάει θα πάνε για αργότερα στις τσίχλες...
Είναι εξαιρετικό στις νυχτερίδες.Το έχει δουλέψει κανένας το νούμερο 12?
Το ορτυκι χαλάει πιο εύκολα... Βέβαια εμένα ο κύλινδρος στη μ2 ρίχνει για φουλ λόγω κώνουΟι τσίχλες δεν χαλάνε?![]()
Έχεις ρίξει δάσκαλε?Είναι εξαιρετικό στις νυχτερίδες.
Βάζε το φουλ να τα σκορπάει!Το ορτυκι χαλάει πιο εύκολα... Βέβαια εμένα ο κύλινδρος στη μ2 ρίχνει για φουλ λόγω κώνου![]()
Εεεε,έχει ρίξει...Έχεις ρίξει δάσκαλε?