Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μου ειπανε πως αυτη η πυριτιδα ειναι για μαλλινη ταπα και πως με αυτην που εβαλα σε αυτα τα γραμμαρια θα κλωτσαει πολυ και θα ανοιγει η ντουφεκια...
Ισχύει ?
Αυτή η ντουφεκιά είναι από νοέμβρη και μετά και θα είναι μια χαρά.

Δεν έχω ρίξει ποτέ πιο ψιλό σκάγι από νούμερο 10 κ μπήκα στον πειρασμό από περιέργεια κ έφτιαξα ένα κουτάκι νούμερο 12... Θέλω να δω πώς δουλεύουν...
Η συνταγή γνωστή κ θερίζει κυριολεκτικά psb1 616 1,65-30 pistonskeet23 57,9. Ιδανικά θα την έστηνα σε πιο λίγα γραμμάρια απλά το συγκρότημα 30αρι έχει σκοτώσει πολύ τσίχλα κ ορτύκι, ξέρω τι κάνει κ ήθελα να έχω καλύτερα άποψη συγκριτικά...
Το έχει δουλέψει κανένας το νούμερο 12?

Δεν έχω ρίξει ποτέ πιο ψιλό σκάγι από νούμερο 10 κ μπήκα στον πειρασμό από περιέργεια κ έφτιαξα ένα κουτάκι νούμερο 12... Θέλω να δω πώς δουλεύουν...
Η συνταγή γνωστή κ θερίζει κυριολεκτικά psb1 616 1,65-30 pistonskeet23 57,9. Ιδανικά θα την έστηνα σε πιο λίγα γραμμάρια απλά το συγκρότημα 30αρι έχει σκοτώσει πολύ τσίχλα κ ορτύκι, ξέρω τι κάνει κ ήθελα να έχω καλύτερα άποψη συγκριτικά...

Θα ανοίξεις και τσοκ φιλαράκι??
Μήπως έχουμε τίποτα δυσκοιλιότητες? 😎

αρχείο λήψης.jpeg

Αυτός είναι ένας ενδοιασμος μου... Έχεις ρίξει? Αν δεν δοκιμάσεις ωστόσο δεν μπορείς ποτέ να έχεις δική σου άποψη οπότε αξίζει μια προσπάθεια....
Όχι.Αστειεύομαι.
Υποθέτω, για τα ορτύκια, τα θέλεις.

Νο 12 μόνο του δεν έχω δουλέψει αλλά έχω ρίξει αρκετά NSI 10/12 ανάμικτα σε απογευματινά στις τσίχλες. Κοντά ήταν σκούπα, σήκωνα το όπλο και έριχνα χωρίς να σημαδεψω. Κράταγε και πιο μακριά αλλά ίσως ήταν τα 10αρια που ευθύνονταν.

11αρια που έχω ρίξει ήταν επίσης εντυπωσιακά κοντά αλλά πάνω από τα 20, άντε 25 μέτρα δεν.

Status
Not open for further replies.
Back