Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Γενικά η πυρίτιδα πρέπει να επιταχύνει τα σκάγια στην ταχύτητα που επιθυμούμε και αυτό να το κάνει αναπτύσσοντας τις μικρότερες δυνατές Pmax για δεδομένη γόμωση.
Εδώ τελειώνει και η δουλειά της.
Επίσης να επηρρεάζεται ελάχιστα από την θερμοκρασία και να απορροφά την ελάχιστη δυνατή υγρασία κατά την μη σωστή αποθήκευση.
Σωστό ή λάθος ?

Άσχετο αλλά σχετικό ... και στα Ελληνικά ...
https://e-about.gr/ti-kserete-gia-tis-akapnes-pyritides/

Γενικά η πυρίτιδα πρέπει να επιταχύνει τα σκάγια στην ταχύτητα που επιθυμούμε και αυτό να το κάνει αναπτύσσοντας τις μικρότερες δυνατές Pmax για δεδομένη γόμωση.
Εδώ τελειώνει και η δουλειά της.
Επίσης να επηρρεάζεται ελάχιστα από την θερμοκρασία και να απορροφά την ελάχιστη δυνατή υγρασία κατά την μη σωστή αποθήκευση.
Σωστό ή λάθος ?

Άσχετο αλλά σχετικό ... και στα Ελληνικά ...
https://e-about.gr/ti-kserete-gia-tis-akapnes-pyritides/
Σωστοτατος.ειδες τη ειχε παθη ο νικολας με την σιπε και την υγρασεια???

Ήθελα να σε ρωτήσω τις πραολες για το στήσιμο που εκανες στην ισπανιδα με το 686 και τον 76 εκτος απο έναρξη που φαντάζομαι οτι το έστησες μέχρι τι καιρό και θερμοκρασία σου δουλεύει?δουλευει σε υγρασία? δεν την εχω δοκιμάσει και έλεγα να πάρω αν φέρουν
δεν ξερω ακομα την ψαχνω ειναι διαφορετικη απο την ιδια πυριτηδα του 2016 αυτη ειναι του 2014 εχει αλλη προοδευτικοτητα και μου σκορπαει και προσπαθω να την σημαζεψω!!!!τωρα εστησα αλλα 4 διαφορετικα στησιματα να δοκιμασω, μεχρι και με tubo !!

Εχω δουλεψη πολη παλιες μπαρουτες που ειχαν υγρασεια μεσα.ξερετε ποσο της φορτονα με σκαγια και δοση παραπανο για να δουλεψουν??? 3γρ σκαγια παραπανο απο την πρωοδευτικοτητα που ειχαν,και 0,020 πυριτηδα

Εχω δουλεψη πολη παλιες μπαρουτες που ειχαν υγρασεια μεσα.ξερετε ποσο της φορτονα με σκαγια και δοση παραπανο για να δουλεψουν??? 3γρ σκαγια παραπανο απο την πρωοδευτικοτητα που ειχαν,και 0,020 πυριτηδα
2 εκατοστά του γραμμαρίου είναι στα όρια του αποδεκτού λάθους ενός καλού ογκομετρικού

Ήθελα να σε ρωτήσω τις πραολες για το στήσιμο που εκανες στην ισπανιδα με το 686 και τον 76 εκτος απο έναρξη που φαντάζομαι οτι το έστησες μέχρι τι καιρό και θερμοκρασία σου δουλεύει?δουλευει σε υγρασία? δεν την εχω δοκιμάσει και έλεγα να πάρω αν φέρουν
του 2016 που δουλεψα περισι δεν μου εδειξε να εχει προβλημα στα κρυα και τις υγρασιες ,αλλα θα ηταν και τελειως αστοχο απο την εταιρια να βγαλει πυριτηδα για ατσαλινα σκαγια επηρεπης σε τετοιες καιρικες συνθηκες, αφου στην ουσια για αυτες προοριζεται , εκτως και αν οι Ισπανοι ειναι εντελως χαζοι !!!

ειδες τη ειχε παθη ο νικολας με την σιπε και την υγρασεια???
Εμμμ αν την ποτίζεις τι να κάνει η καημένη ?
Γι αυτό λέγαμε παλιότερα για αεροστεγή κλεισίματα κτλ.

ps
κάτσε παραλαμβάνω κάτι φυσίγγια από courier και τα ξαναλέμε :cool:

Ειδα οτι την δίνει για ατσαλι και φορτομενο σε σκάγια για αυτο ρωτήσα για το δικο σου με τον ζ2μ και το686 φαντάζομαι ειναι με μολύβι πως συμπεριφερεται.οπως και ναχει ευχαριστώ.
του 2016 που δουλεψα περισι δεν μου εδειξε να εχει προβλημα στα κρυα και τις υγρασιες ,αλλα θα ηταν και τελειως αστοχο απο την εταιρια να βγαλει πυριτηδα για ατσαλινα σκαγια επηρεπης σε τετοιες καιρικες συνθηκες, αφου στην ουσια για αυτες προοριζεται , εκτως και αν οι Ισπανοι ειναι εντελως χαζοι !

Ας μοστράρω το εμπόρευμα

IMG_20220829_141054~3.jpg

Απ όλους πήρα, να μην μείνει κανένας παραπονεμένος.
Όλα σε #8.
Οικονομία στην διάμετρο θα κάνουμε ;;;
Όπως λέει και ο ξάδερφος ... "ένα και στον Άγιο Πέτρο".
.big smile.
Νομίζω ότι παλιμπαιδίζω στα γεράματα.

topic.

Last edited:
Έχει αλλάξει η χημική τους σύσταση. Οι τέκνα,σιπε ,ς4 παράγονται πλέον στη lovex στην Τσεχία και φτιάχνονται πλέον με μικρότερη αναλογία νιτρογλυκερίνης πράγμα που της καθιστά πιο προοδευτικές....... Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.......
άρα δεν είναι τεκνα σιπε ς4 αλλά ΑΛΛΕΣ μπαρούτες
μόνο το όνομα μένει

όταν σας λέω: ΚΑΝΤΕ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ κάτι ξέρω

άρα δεν είναι τεκνα σιπε ς4 αλλά ΑΛΛΕΣ μπαρούτες
μόνο το όνομα μένει

όταν σας λέω: ΚΑΝΤΕ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ κάτι ξέρω
Θα προσαρμοστούμε στα νέα υλικά......... Άλλωστε αυτό γίνεται πάντοτε......

Status
Not open for further replies.
Back