Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ψήνομαι να φτιάξω κανένα τέτοιο πιο παραδοσιακό. Με τι λέτε να τα γεμίσω? Με καμια mb32, s4 ?View attachment 54498
Για αρχή στις καρακάξες θα τα ρίξω και αν πάνε καλά γιατι οχι και σε κανένα τρυγόνι, ορτύκι.

Έχετε να προτείνετε κάτι?
Καλυκας από χαρτόνι
Καψουλι 686
Mb32 1,75x32 No8
Κουβετ για χαρτόνι (πράσινο)
2 μαλλίνες η diana η συνδιασμός αυτών
11χιλιοστα + 16χιλιοστα
Κλείσιμο με τζάμακι η χάρτινο δισκάκι στα 64,50 χιλιοστα

Δεν ειναι ''κακος'' Βασιλη...ασχετα με τις καποιες διαφορες με τον πινακα του Gualandi !!!
Απλα θελει δοκιμες και αυτος...
δειτε και τον πινακα της Α0 να δειτε τι ενωουμε οτι ανεβαζει πιεσεις για πλακα κατι 900 αρια μπαρ που εχει !!!και οτι δεν ειναι "γκαζιαρα" αλλα γιαυτο σκοτωνει και στα "ζορια"

Νίκο, χωρίς να παίρνω όρκο, νομίζω ότι είναι πιο πρόσφατος απο του Gualandi. Εντύπωση μου κάνει, που δεν προτείνει καθόλου το καψούλι 686, εν αντιθέσει με τον Gualandi και προτείνει 684 ανεβάζοντας την δόση στην πυρίτιδα. Επίσης εκεί που ο Gualandi προτείνει 616/cx2000, η NSI προτείνει 688 και πάλι ανεβάζει την δόση της πυρίτιδας. Έχει αλλάξει κάπως η σύνθεση ή κάνω λάθος;

Δεν ξερω....και εαν δεν δοκιμασω αυτα που δινει....δεν μπορω να πω τιποτα!!
Αλλωστε....ποιας χρονολογιας ειναι ?? Και σε ποια ΛΟΤ αναφερεται ??
Εγω ακομα γεμιζω με βαση τον πινακα του Gualandi σε σεταπ δικα μου λιγο τροποποιημενα και ειμαι
πολυ ευχαριστημενος...
Ακομα εχω ΤΕΚΝΑ με ΛΟΤ 3/19....ΚΑΙ τωρα που μιλαμε εχουμε 2022.
Με λιγα λογια....εγω εαν δοκιμασω δεν εχω αποψη....Αλλωστε προειπα...χρειαζονται δοκιμες Βασιλη!!!
Εκτος και αν θελεις να βγαινεις στο βουνο....και μην ξερεις τι εχεις στην θαλαμη σου...
Πραγμα αδιανοητο για μενα φιλε !!

εικόνα_Viber_2022-08-29_12-48-17-630.jpg

δειτε και τον πινακα της Α0 να δειτε τι ενωουμε οτι ανεβαζει πιεσεις για πλακα κατι 900 αρια μπαρ που εχει !!!και οτι δεν ειναι "γκαζιαρα" αλλα γιαυτο σκοτωνει και στα "ζορια"
Σκοτωνει στα ζορια γιατι κρατάει πιεσεις η επειδή δεν βγαζει ταχύτητες ?

Ο πίνακας της NSI είναι έγκυρος. Αναφέρεται στη σημερινή τέκνα. Ο gualandi στην τέκνα μέχρι το 2013. Τότε η τέκνα γεμίζονταν 686 1,75x36 και σήμερα 688 1,90x36. Το ίδιο συμβαίνει με sipe και s4
Σιγά-σιγά τις κάνουν μεγαλύτερου όγκου και αυξάνεται η τιμή τους.
Δηλαδή και πιο ακριβά κοστίζει το κιλό, και περισσότερη χρειάζεσαι για την ίδια γόμωση.

Δεν ξερω....και εαν δεν δοκιμασω αυτα που δινει....δεν μπορω να πω τιποτα!!
Αλλωστε....ποιας χρονολογιας ειναι ?? Και σε ποια ΛΟΤ αναφερεται ??
Εγω ακομα γεμιζω με βαση τον πινακα του Gualandi σε σεταπ δικα μου λιγο τροποποιημενα και ειμαι
πολυ ευχαριστημενος...
Ακομα εχω ΤΕΚΝΑ με ΛΟΤ 3/19....ΚΑΙ τωρα που μιλαμε εχουμε 2022.
Με λιγα λογια....εγω εαν δοκιμασω δεν εχω αποψη....Αλλωστε προειπα...χρειαζονται δοκιμες Βασιλη!!!
Εκτος και αν θελεις να βγαινεις στο βουνο....και μην ξερεις τι εχεις στην θαλαμη σου...
Πραγμα αδιανοητο για μενα φιλε !!

View attachment 54509
Έχω του 11 τέκνα με -4 ολικό παγετό βαραγα στο 1,90 *36 με cx2000

Σιγά-σιγά τις κάνουν μεγαλύτερου όγκου και αυξάνεται η τιμή τους.
Δηλαδή και πιο ακριβά κοστίζει το κιλό, και περισσότερη χρειάζεσαι για την ίδια γόμωση.

Εγω πιστευω οτι αλλαζουν και αλλα ''πραγματα'' .....αλλιω δεν δικαιογηται το 688!!!
Την Τεκνα την γεμιζαμε απο 615 και cx1000....686 - cx2000 Kαι τωρα στο ξαφνικο 688....κατι δεν παει καλα...!!!

Εγω πιστευω οτι αλλαζουν και αλλα ''πραγματα'' .....αλλιω δεν δικαιογηται το 688!!!
Την Τεκνα την γεμιζαμε απο 615 και cx1000....686 - cx2000 Kαι τωρα στο ξαφνικο 688....κατι δεν παει καλα...!!!
Το ότι χρειάζεται ισχυρότερο καψούλι για να καεί, σημαίνει ότι έγινε πιο προοδευτική;

γιατι εχει υψηλες πιεσεις !!!
Ήθελα να σε ρωτήσω τις πραολες για το στήσιμο που εκανες στην ισπανιδα με το 686 και τον 76 εκτος απο έναρξη που φαντάζομαι οτι το έστησες μέχρι τι καιρό και θερμοκρασία σου δουλεύει?δουλευει σε υγρασία? δεν την εχω δοκιμάσει και έλεγα να πάρω αν φέρουν

Σκοτωνει στα ζορια γιατι κρατάει πιεσεις η επειδή δεν βγαζει ταχύτητες ?
Το ότι χρειάζεται ισχυρότερο καψούλι για να καεί, σημαίνει ότι έγινε πιο προοδευτική;
Έχει αλλάξει η χημική τους σύσταση. Οι τέκνα,σιπε ,ς4 παράγονται πλέον στη lovex στην Τσεχία και φτιάχνονται πλέον με μικρότερη αναλογία νιτρογλυκερίνης πράγμα που της καθιστά πιο προοδευτικές....... Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.......

Γιάννη, αυτό είναι καλό ή κακό; Εννοώ τι αλλάζει στην συμπεριφορά της, με την μείωση της νιτρογλυκερίνης;
Ασφαλος και κακο.μιονης την χρονο καυσης,και επηρεαζετε πιο πολη στης καιρικες μεταβολες.με ληγα λογια παει να γεινη σαν τροποποιημενη μονοβασηκη

Παλια γεμηζαμε και την sipe 1,50χ32 ας πουμε.καλοκερι χειμονα τραβουσε αψογα,το καλοκερι ειχες ληγο περισοτερο κλοτσο αλα κατανομες σχεδον ειδιες.τωρα πλεον πας 1,65χ32 για να δουλεψη και τον χειμονα μπορει και 1,70χ33.αν την γεμηζες παλια ετσει θα ψαχναμε τα κληστρα.αρχηζουν και της σκαρτεβουν και αυτες.η σιπε τωρα γεμηζετε ανετα στα 38γρ που παλια ακομα και τα 36 ειταν ταβανη με πολααα μπαρ

Status
Not open for further replies.
Back