Χαλάει η αίσθηση στο τέλος με τα πολλά.Το λίγο παραπάνω πάτημα δεν έκανε δουλειά;
Χαλάει η αίσθηση στο τέλος με τα πολλά.Το λίγο παραπάνω πάτημα δεν έκανε δουλειά;
Να κάναμε πειράματα κόντρα δόσεις κτλ να δούμε κατάλοιπα αλλά στα στάνταρτ πού δίνει ο κατασκευαστής τόσα πολλά δεν είναι σωστό.PSB 1 του 23 Λοτ. Εχει κατάλοιπα η κάννη, με όλα τα καψουλια το ίδιο, έμεινα στο 1,70 *32 6αρια με 401 μ/ς στην πράξη έχουν καθαρά σκοτωματα. Και δεν ξανά ασχολούμαι με τα κατάλοιπα, γιατί πάρα μου τα έκαναν τσουρέκια.![]()
Mούλεγε ένας βιοτέχνης πούχει την συνήθεια να ανεμίζει την πτρίτιδα πάνω απο το βαρέλιΕγώ δεν μπορώ.
Εκανα αρκετές δοκιμές.
Από 1.62 μέχρι 1.80 και από 32γρ μέχρι 35 νομίζω, με UEE.
Κατέληξα στο 1,75 με 34γρ με μισοβρωμικη την κάνη ίσα για να την χρησιμοποιήσω δηλαδή.
ειναι αυτο που ειπα πριν , χαμηλης ποιοτητας , χωρις σωστη επεξεργασιαMούλεγε ένας βιοτέχνης πούχει την συνήθεια να ανεμίζει την πτρίτιδα πάνω απο το βαρέλι
όπως ανέμιζαν παλιά το στάρι ότι αυτές οι νέες πυρίτιδες έχουν πολλή σκόνη !
Σοφό αυτό που λες....ισχύει πρακτικα για το σιταρι...αλλα γιατι οχι κ στην πυριτιδα......Mούλεγε ένας βιοτέχνης πούχει την συνήθεια να ανεμίζει την πτρίτιδα πάνω απο το βαρέλι
όπως ανέμιζαν παλιά το στάρι ότι αυτές οι νέες πυρίτιδες έχουν πολλή σκόνη !
Είναι όπως το γραφει ποιο πάνω ο triantafilos . Ένα άσπρο πράγμα που λιώνει όταν το πιάνεις.Ίσως να είναι γραφίτης. Βελτιώνει τη ρεολογία της πυρίτιδας.
Αν με δικό σού φυσιγγι στοιχίζει και 20% παραπάνω θα σου βάλω εγώ αλλά η ευχαρίστηση είναι 100% παραπάνω τότε έλα και πες μού αν κοστίζειΜην ρωτάτε δεν συμφέρει, για την τρέλα ρε γαμωτο.
Για το BERETTA ρε γαμωτο.
Ξαναριχμένους βλέπω, είναι δυνατόν να μην συμφέρει;Μην ρωτάτε δεν συμφέρει, για την τρέλα ρε γαμωτο.
κανεις λαθος Νικολα , περιμενε λιγο να ξεστοκαρουν τα μαγαζια απο τα ετοιμα φυσιγγια , και τοτε να δεις ποσο θα πανε οι τιμες στα ετοιμα φυσιγγιαΤα καψούλια είδες που έχουν πάει και που θα πάνε ακόμα, άσε που δεν υπάρχουν αυτά που θέλω, αλλά είπαμε γουστάρω πολύ την διαδικασία της ανάγωμοσης. Αυτή την φορά δούλεψα τα εργαλεία του λαναρα, ωραία φάση.
Με καινούριους κάλυκες κοστίζει περίπου 22-25 ευρώ παραπάνω από ένα καλό ακριβό σκοπευτικό στα 300 τεμ. Έτσι για την ιστορία.
Η γνώμη μου είναι ότι για το σκοπευτήριο συγκεκριμένα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, ειδικά για προπόνηση, αλλά ο καθένας όπως την βρίσκει.Μην ρωτάτε δεν συμφέρει, για την τρέλα ρε γαμωτο.
?κανεις λαθος Νικολα , περιμενε λιγο να ξεστοκαρουν τα μαγαζια απο τα ετοιμα φυσιγγια , και τοτε να δεις ποσο θα πανε οι τιμες στα ετοιμα φυσιγγια
Εκτος κ φτιαχνεις ενα κουτακι, εδαφους αερος, για κανα μακρινό πιάτο....μόνο ετσι.Η γνώμη μου είναι ότι για το σκοπευτήριο συγκεκριμένα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, ειδικά για προπόνηση, αλλά ο καθένας όπως την βρίσκει.