εχει και ωραιες σαλατες.Μέσα και εγώ παιδιά! Προτείνω εκ νέου τη Μυρτιά, στη Ν. Σμύρνη.
εχει και ωραιες σαλατες.Μέσα και εγώ παιδιά! Προτείνω εκ νέου τη Μυρτιά, στη Ν. Σμύρνη.
Γκιόσα έχει?εχει και ωραιες σαλατες.
Μμμμμ.....ρε ούστ...εχει και ωραιες σαλατες.
Ευτυχώς που έχεις δοκιμάσει εσύ, γιατί εγώ δεν έχω πάρει ποτέ σαλάτα εκεί!εχει και ωραιες σαλατες.
Το ΠΑΣΟΚ λογικά...Καλοκαιρινές διακοπές ?...τι μου θυμίζει
Για πρατινα δεν λέγατε??Μεσα κι εγω για την συναντηση. Οποιο μαγαζι επιθυμειτε και οποια ημερομηνια επισης, εκτος απροοπτου βεβαια.
Προσωπικα, προτεινω το "Ψαρονεφρι", στην λεωφορο Κυμης, στο Νεο Ηρακλειο. Παλιο μαγαζι, γνωστο για το ψαρονεφρι, αλλα
μπορουμε να παραγγειλουμε οτι θελουμε. Ανετο παρκιγκ και σχετικα ευκολη προσβαση. Ομως για καποιους φιλους ενδεχεται να ειναι
μακρυα η" και πολυ μακρυα, οποτε καθε προταση δεκτη. Οπως και να'χει, καλο ειναι να βρισκομαστε...
Ναι αν το μαγαζί δεν μυρίζει βαρβατιλα δεν λέει ...Για πρατινα δεν λέγατε??
Κανε δουλειά σουΓια πρατινα δεν λέγατε??
Γιατί με αποπαιρνεις θείο?Κανε δουλειά σου
Θέλει να πάει στο εξοχικό,ζεστενεταιΓιατί με αποπαιρνεις θείο?
Γιάννη πρέπει να μάθουν την γκιόσα. Οργάνωσε τους και ελάτε κάτω.Για πρατινα δεν λέγατε??
Που να ξερουν ρε Γιωργη τη Γκιόσα κ τη Λάγια.....Γιάννη πρέπει να μάθουν την γκιόσα. Οργάνωσε τους και ελάτε κάτω.
Αι ρε γατάκιΠου να ξερουν ρε Γιωργη τη Γκιόσα κ τη Λάγια.....
Τρομερό μέρος το Ψαρονέφρι, με άνετο πάρκινγκ, οικονομικό και πολύ καλό φαγητό! Ειδικά το ψαρονέφρι του επάνω σε ντομάτα είναι απίστευτο!!Μολις ενημερωθηκα οτι μπορουμε να φαμε και προβατινα.
Αρα η επιλογη τελει υπο την εγκριση σας!!!
Αυτό μετράει και για σαλάτα?ψαρονέφρι του επάνω σε ντομάτα
χαχαχα ως εκεί ναι καλά είμαστε! Σαλάτα με ζουμί ψαρονέφρι!!Αυτό μετράει και για σαλάτα?
Γιατι ρε συ;;;Αι ρε γατάκι