καλοριχτα Μυρο να τα χαρεις !
Πολυ super extended
καλοριχτα Μυρο να τα χαρεις !
Καλοτουφεκα φιλαρακι
Βίκτωρα μην το σκέφτεσαι πάρε απο την teague. Σε 7 ημέρες θα τα έχεις στα Χανιά με την courrier.Καλοριχτα φιλαρακι. Μου χουν κλεισει και μενα το ματι, καιρο τωρα, αλλα δεν το αποφασιζω ακομα
Από κει τα πήρα Παναγιώτη!Νομίζω έχει φέρει και ο 24ωρος teague στα Χανιά
Το σκεφτομαι σοβαρα, αν και τα Muller προς το παρον μου κανουν τα χατηρια. Το μαμουνι ομως υπαρχει. Δυστυχως το σπειρωμα που θελω ειναι περιεργοΚαλορίζικα με πολλές επιτυχίες!!
Βίκτωρα μην το σκέφτεσαι πάρε απο την teague. Σε 7 ημέρες θα τα έχεις στα Χανιά με την courrier.
Νομίζω έχει φέρει και ο 24ωρος teague στα Χανιά
Anaconda short 18.54 mmΞέρουμε την σύσφιξη στομιου σε pm code black duck και anaconda short?
Σε όλων των κατασκευαστών όπλων το ίδιο ?Anaconda short 18.54 mm
Ε ναι , το short ειναι 0,730.Σε όλων των κατασκευαστών όπλων το ίδιο ?
Αν είναι το ίδιο τότε στην Remington με τον κλασικό αυλό για 12άρι : 0,729 της ίντσας = 18,51 χιλιοστά (νομίζω το διατηρεί και στην V3 όπως του Ηλία που ψάχνεται )
Τότε η σύσφιξη του Short είναι, έστω λίγο, αρνητική (ανοίγει ελαφρά σαν καμπάνα)
Το εχω απο το 2014 και η αληθεια ειναι πως δεν του ειχα δωσει ευκαιρίες. Ομως το δοκίμασα ρισκάροντας κατα κάποιο τρόπο στη Σαγιάδα το 2017 σε έναρξηΤο δουλευει κάποιος φίλος να μας πει εντυπώσεις! Το skeet μου πραγματικα με εντυπωσίασε με τα μέτρα που κρατουσε και το ποσο γεμάτα έδινε καταβολές!
Γιατί δεν το ξαναριξες ρε πατριδα?Το εχω απο το 2014 και η αληθεια ειναι πως δεν του ειχα δωσει ευκαιρίες. Ομως το δοκίμασα ρισκάροντας κατα κάποιο τρόπο στη Σαγιάδα το 2017 σε έναρξη
Το πρωι ειλικρινά με εντυπωσίασε. Οτι ντουφέκαγα μεχρι 30,35 μ σε συνδιασμό με το f2 ,απλα ντουμανιαζε.
Από κει και μετά πίστεψέ με ότι δεν ξανάχρησιμοποιήθηκε Το τσοκ.
Φιλε για ανακοντα μιλας παει καλα στα μπερεττα???Είναι σχετικά αυστηρό σκοπευτικα σε σχέση με τα μαμα αλλά τα σκότωματα του είναι αλλού. Έπρεπε να δεις κλάμα και κλαμπανισμα πέρυσι από εμένα που ειχα πάρει το long range. Tο mid πάντως το ευχαριστήθηκα!!!
Το mid το ευχαριστήθηκα.. Μου έδινε απόδοση σχεδόν 3.5 αστρων με πολύ δυνατά σκότωματα. Με το long δν ταιριαξαμε αφού δν μπόρεσα να το βρω ποτέ και του έδωσα. Για 'μακριά' έχω το kicks LF που ταιριαξαμε κατευθείαν χωρίς να με δυσκολέψει καθολουΦιλε για ανακοντα μιλας παει καλα στα μπερεττα???