Έτσι πιστεύω και εγώ!, ότι νάνε, θα στείλω μειλ κάποια στιγμή στην Ιταλία και θα μάθω!.Άσε τι λέει ο κυργιας
Τα τσοκ φρενου δουλεύουν καλά τα ανοιχτά τσοκ, μέχρι 3* στα στενά μια η άλλη με τα μαμά, δηλαδή όταν ρίχνεις με 3* φρένατο είναι σαν να ρίχνεις με 1* μαμά, εάν ριξεις με 1* φρενατο έχει μικρή διαφορά από το 3* φρενατο!Εχθές στα περάσματα, τουφέκισα δύο θεό τσίχλες, οι φίλοι μου είπαν να μην ρίξω γιατί ήταν στο Θεό και μακρυά μου. Λοιπόν, και τα δύο πουλιά ξερά, επευφησμοί από παντού!. Τα φυσίγγια ήταν 21γρ, Νο 7,1/2, 8,1/2, 9,1/2 συνταγή φίλου μου ιδιογομωτή φτιαγμένα σε γνωστό κατασκευαστή!. Το τσόκ ήταν Kicks Smoke 0,703 (0,20”) 3* άστρα και η κάνη power bore 71cm. Τώρα το πιστέψτε δεν το πιστέψετε (για το ύψος και τα γραμμάρια εννοώ), αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα μάλλον την Κυριακή θα ρίξω σε χαρτόνι να δώ τι γίνεται, για το τσόκ εννοώ!.
Καλά εγώ έτσι κι αλλιώς εγώ κουφός είμαι από τις τουφεκιές , δηλαδή Κώστα το 0,10 (,713) που το δίνει η Kicks για τεσσάρι τι μπορεί να είναι αντίστοιχο με το μαμά? Εννοείται ότι μιλάμε για φρένου. Όσο ζώ μαθαίνω!Τα τσοκ φρενου δουλεύουν καλά τα ανοιχτά τσοκ, μέχρι 3* στα στενά μια η άλλη με τα μαμά, δηλαδή όταν ρίχνεις με 3* φρένατο είναι σαν να ρίχνεις με 1* μαμά, εάν ριξεις με 1* φρενατο έχει μικρή διαφορά από το 3* φρενατο!
Οπότε για εμενα οι διαφορές τις τάξεως μέχρι 10% είναι άνευ ουσίας στο κυνήγι, ασε που κουφενεσαι με τα τρύπητα τσοκ!
Σίγουρα τριάρι, ίσως κ δυο!Καλά εγώ έτσι κι αλλιώς εγώ κουφός είμαι από τις τουφεκιές , δηλαδή Κώστα το 0,10 (,713) που το δίνει η Kicks για τεσσάρι τι μπορεί να είναι αντίστοιχο με το μαμά? Εννοείται ότι μιλάμε για φρένου. Όσο ζώ μαθαίνω!
Μια απ τα ίδια κι εγώ, το έχω λατρέψει. Δεν μου πάει η καρδιά να το βγάλω για να δοκιμάσω και άλλα δυο που έχω πάρει.Μετά από αρκετές τουφεκιές με το carlsons cremator MR έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα από πολύ Ωραια κάπνισματα και σε μεγαλύτερες αποστάσεις από της αναφερόμενες του τσοκ σε όλα τα θηράματα και με όλα τα φυσίγγια και όλα τα νούμερα που δούλεψα. Ευτυχώς δεν το έδωσα γιατί στην αρχή με είχε απογοητέψει.
Στην φιλοσοφία του anaconda είναι.Είδα σε παλιότερο πόστ ότι τα αναφέρεις φρένου Παναγιώτη, νομίζω δεν δουλεύουν σαν φρένου, με την όλη σημασία της φιλοσοφίας αυτής. Δηλαδή δεν σταματάνε στιγμιαία το κυάθιο με εγκοπές, τρύπες, αλλά με ένα κωνικό τμήμα 3 σταδίων διαμορφώνουν τα σκάγια μέχρι αυτά να φτάσουν στο τελικό στένωμα.
Aυτό έχω καταλάβει εγώ απ τις περιγραφές της carlsons, αν όχι πάω πάσο είμαι λάθος
Σε benelli black eagle την καινουρια. Εσυ σε τι σύσφιξη το έχεις;Μια απ τα ίδια κι εγώ, το έχω λατρέψει. Δεν μου πάει η καρδιά να το βγάλω για να δοκιμάσω και άλλα δυο που έχω πάρει.
Ειδικά πέρυσι που το πήρα, το δούλεψα τον τελευταίο μήνα στις τσίχλες, είχε τρομερά σκοτώματα σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις.
Το είχα γράψει και πέρυσι, θα ψάξω να το βρω
Σε τι όπλο το έχεις ?
Το είχα ψάξει και θεωρείτε φρένου απλά με διαφορετική τεχνολογία κάθε μια έχει τον δικό της σχεδιασμό. Και μάλλον για αυτό έχει και κάποιος περιορισμούς δεν πρέπει να ρίχνεις κανένα μονοβολο με το LR και MR μόνο με το CR μπορείς να ρίξεις μονοβολο.Είδα σε παλιότερο πόστ ότι τα αναφέρεις φρένου Παναγιώτη, νομίζω δεν δουλεύουν σαν φρένου, με την όλη σημασία της φιλοσοφίας αυτής. Δηλαδή δεν σταματάνε στιγμιαία το κυάθιο με εγκοπές, τρύπες, αλλά με ένα κωνικό τμήμα 3 σταδίων διαμορφώνουν τα σκάγια μέχρι αυτά να φτάσουν στο τελικό στένωμα.
Aυτό έχω καταλάβει εγώ απ τις περιγραφές της carlsons, αν όχι πάω πάσο είμαι λάθος
Σε diamond, medium δούλεψα. Πήρα φέτος και το long , αλλα ακόμα δεν το ρίξειΣε benelli black eagle την καινουρια. Εσυ σε τι σύσφιξη το έχεις;
Στην φιλοσοφία του anaconda είναι.
Αντί για σπείρα έχει 3 κύκλους (εσοχές).
Οποιοδήποτε βραδυπορει το κυαθιο,λογίζεται φρένου.
Το πήγα μάλλον με το «Ολίγων έγκυος»Το είχα ψάξει και θεωρείτε φρένου απλά με διαφορετική τεχνολογία κάθε μια έχει τον δικό της σχεδιασμό. Και μάλλον για αυτό έχει και κάποιος περιορισμούς δεν πρέπει να ρίχνεις κανένα μονοβολο με το LR και MR μόνο με το CR μπορείς να ρίξεις μονοβολο.
Με porting το έχεις η το απλό ; Και από που το πήρες γιατί εδώ δεν τα έχω βρει ;Σε diamond, medium δούλεψα. Πήρα φέτος και το long , αλλα ακόμα δεν το ρίξει
Το Μ με porting ,το L χωρίςΜε porting το έχεις η το απλό ; Και από που το πήρες γιατί εδώ δεν τα έχω βρει ;
Ετσι είναι και εμένα το MR αλλά στο site του καλκα δεν βλέπω να έχει για crio plus μόνο mobile έχειΤο Μ με porting ,το L χωρίς
Και τα δυο τα έχω πάρει από καλκατζακο
Δεν είχε L με porting και το πήρα χωρίς
Δεν έχει ενημερώσει το σάιτ ,τηλέφωνο πήρα και ήταν διαθεσιμα όλα τα χωρίς porting ,ελλείψεις έχει στα porting αλλα μου είχε πει ότι φέρνει τώρα Οκτώβρη ΝοέμβρηΕτσι είναι και εμένα το MR αλλά στο site του καλκα δεν βλέπω να έχει για crio plus μόνο mobile έχει
Σε cremator η απλά ; Και τι τιμή τα είχε τα crio plus ;Δεν έχει ενημερώσει το σάιτ ,τηλέφωνο πήρα και ήταν διαθεσιμα όλα τα χωρίς porting ,ελλείψεις έχει στα porting αλλα μου είχε πει ότι φέρνει τώρα Οκτώβρη Νοέμβρη
Cremator , το μη porting αν θυμάμαι καλά 70κατιΣε cremator η απλά ; Και τι τιμή τα είχε τα crio plus ;