Tolis SBE1
Banned
Ρε συ χαβαλε κανω τι να χει το τανκς γι αυτο λεω για τα δυσκωλαΜια χαρά είναι τα όπλα γιατί τι έχει το baikal
Ρε συ χαβαλε κανω τι να χει το τανκς γι αυτο λεω για τα δυσκωλαΜια χαρά είναι τα όπλα γιατί τι έχει το baikal
Τι να σου πω και οι δύο που έχω είναι συνθετικές και δεν είχα κανένα θέμα ποτέ και η ν3 και η μ1Ρε συ χαβαλε κανω τι να χει το τανκς γι αυτο λεω για τα δυσκωλα
Με τα χταποδια πως τα πας???Τι να σου πω και οι δύο που έχω είναι συνθετικές και δεν είχα κανένα θέμα ποτέ και η ν3 και η μ1
???Με τα χταποδια πως τα πας???
Θελω να πω ρε φιλε οτι μια χαρα ειναι το μπαικαλ τι δε καταλαβεςΠες ρε φίλε τι θες να πεις
Όλα μια χαρά είναι ειδικά με την ν3 που είπες στην αρχή εγώ δεν έχω κανένα παράπονο και δεν θα έλεγα ότι είναι και η σούπερ εμφανηση για βιτριναΘελω να πω ρε φιλε οτι μια χαρα ειναι το μπαικαλ τι δε καταλαβες
Γιαωτην v3 ειπα θεαμα!!! δλδ μακρυνα σκωτοματαΌλα μια χαρά είναι ειδικά με την ν3 που είπες στην αρχή εγώ δεν έχω κανένα παράπονο και δεν θα έλεγα ότι είναι και η σούπερ εμφανηση για βιτρινα
Α την έχεις κι εσύ φίλε? Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενοςΓιαωτην v3 ειπα θεαμα!!! δλδ μακρυνα σκωτοματα
Δεν την εχω φιλε αλλα οπιος την εχει λεει καλα λογια οποτε ετσι ειναιΑ την έχεις κι εσύ φίλε? Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος
Έχεις ακούσει κανένα να λέει ότι τον έχει μικρό;Δεν την εχω φιλε αλλα οπιος την εχει λεει καλα λογια οποτε ετσι ειναι
Κι ομως φιλε εχω ενα γνωστο μαλιστα το παραπονιετε συνεχεια αχαχαχααχαχαχαΈχεις ακούσει κανένα να λέει ότι τον έχει μικρό;
Θα χει μπενελι γι αυτό.Κι ομως φιλε εχω ενα γνωστο μαλιστα το παραπονιετε συνεχεια αχαχαχααχαχαχα
Α μάλισταΔεν την εχω φιλε αλλα οπιος την εχει λεει καλα λογια οποτε ετσι ειναι
Μπενελλι δεν εχει αλλα ξερει τιβεργαλεια ειναι αχαχααχαχΘα χει μπενελι γι αυτό.
Τι???? Την εχω μικρη τωρα δηλαδη ???αχαχαχαχαχαχαχαΑ μάλιστα
Την έχω 71Τι???? Την εχω μικρη τωρα δηλαδη ???αχαχαχαχαχαχαχα
Μονο 81 φουλ φαρμακι αλλα δυσευρετεςΤι???? Την εχω μικρη τωρα δηλαδη ???αχαχαχαχαχαχαχα
Χμ χμ χμ... Είχα και την εδοσα 500 και πήρα την ν3. Θεριζε φυσικά μόνο για καρτέρι, ακόμα και τα διασποράς τα πήγαινε μπάλα στις αποστάσεις που πρέπει. Βαρύ όπλο και ήθελε +1 ξυλάκι για να καθαρή σεις την κάννη.Μονο 81 φουλ φαρμακι αλλα δυσευρετες