Ένα μικρό θέλω kubota με Κούβα και καταστροφέα και ποιο μετά θα του Πάρο και φρεζα…sorry για το of topic!!!Τι μάρκα ;
Ένα μικρό θέλω kubota με Κούβα και καταστροφέα και ποιο μετά θα του Πάρο και φρεζα…sorry για το of topic!!!Τι μάρκα ;
Μήπως κληρώθηκαν απέξω ρε?Εγώ είχα διαβάσει ότι έκλεισε, δεν γνωρίζω εάν άλλαξε κάτι
Eγω δεν τα θελω καθολου .Ειχα aya ,arietta ,zabala ,saragoyeta ,ολα κουνηθηκαν τα κλειδια .Εχω ενα με ολοκληρες φωτιες σκαλιστο ,αν δεν ηταν δωρο θα ειχε φυγει νυχταΓενικά μου φαίνεται πως επιβιώνουν όσες εταιρείες πάνε καλά στην Αμερική
Όπως τα Ugartechea που κρατήθηκαν
Έχω διαβάσει ότι είναι από τα αγαπημένα πλάγια των Αμερικανών
Ναι ρε κληρώθηκαν απέξωΜήπως κληρώθηκαν απέξω ρε?
Ζabala classic century από το 2008 έχει ρίξει 40.000+ φυσίγγια και δεν έχει κάνει κιχ.Eγω δεν τα θελω καθολου .Ειχα aya ,arietta ,zabala ,saragoyeta ,ολα κουνηθηκαν τα κλειδια .Εχω ενα με ολοκληρες φωτιες σκαλιστο ,αν δεν ηταν δωρο θα ειχε φυγει νυχτα
Δώστο στον κρητικό να στο βγάλει BLR σε χρόνο dt.Ζabala classic century από το 2008 έχει ρίξει 40.000+ φυσίγγια και δεν έχει κάνει κιχ.
τα δικα μου ηταν παλια .Τα εφαγε η sipeΖabala classic century από το 2008 έχει ρίξει 40.000+ φυσίγγια και δεν έχει κάνει κιχ.
Πρέπει να το παράκανες για να κουνήσουν τέσσερα όπλατα δικα μου ηταν παλια .Τα εφαγε η sipe
Είχα επωμιση ένα μια φορά, καινούργιο και αλειθωρισα!Ζabala classic century από το 2008 έχει ρίξει 40.000+ φυσίγγια και δεν έχει κάνει κιχ.
Εδώ κουνιέσαι εσύ που έχεις να ρίξεις φυσίγγι 5 χρόνια.Πρέπει να το παράκανες για να κουνήσουν τέσσερα όπλα
Γιατί?Είχα επωμιση ένα μια φορά, καινούργιο και αλειθωρισα!
Σίγουρα δεν ήσουν πιωμένος ?Είχα επωμιση ένα μια φορά, καινούργιο και αλειθωρισα!
Την ώρα που επωμιζω και κοιτάω Ρίγα αυτή έκανε σαν το νούμερο 7 ,τώρα που το σκέφτομαι αυτό το όπλο για τον χομπιστα θα έκανε, στο 7 που κάνει η μπεκατσα θα παταγε και θα την κτυπαγε μόνο του!Γιατί?
Οποία βγαίνει ελλατωματικη την πασάρει στη μπενελι.......Και ποιός φτιάχνει τις κάνες των Benelli, αν όχι όλες, τις περισσότερες ?
Μα φυσικά η μαμά Beretta
Σας έλεγα ότι είναι ίδιες και δεν με πιστεύατε ...
Άμα δεν είναι πετσικη η ρίγα δεν λέει...Την ώρα που επωμιζω και κοιτάω Ρίγα αυτή έκανε σαν το νούμερο 7
Γιουνοραμιν?Άμα δεν είναι πετσικη η ρίγα δεν λέει...
Ναι φουρνελα .SUPER BALISTITEΠρέπει να το παράκανες για να κουνήσουν τέσσερα όπλα
Τουλάχιστον αν και κουνηστός δεν έριξα 40000+ φυσίγγια σε δεκαπέντε χρόνια για να βαρέσω είκοσι τσίχλεςΕδώ κουνιέσαι εσύ που έχεις να ρίξεις φυσίγγι 5 χρόνια.
Είσαι ψεύτης!!! . . . . . . . . . 21μια!Τουλάχιστον αν και κουνηστός δεν έριξα 40000+ φυσίγγια σε δεκαπέντε χρόνια για να βαρέσω είκοσι τσίχλες
Αν και ήταν τραυματισμένη από άλλον νωρίτερα, δεν γαμιεται άς την μετρήσουμε, είκοσι μία τότε.....Είσαι ψεύτης!!! . . . . . . . . . 21μια!