0,75 ή 2*. Με την προϋπόθεση ότι ο αυλός του όπλου, είναι 18,55.Καλημέρα παιδιά..Πρόσφατα ένας φιλος αγόρασε μία remington του είχε ένα επιπλέον τσόκ από αυτόν που την πήρε..Το μετρήσαμε με το παχυμετρο και είναι 17,80 αυτό τι συσφηξει έχει 4*??
0,75 ή 2*. Με την προϋπόθεση ότι ο αυλός του όπλου, είναι 18,55.Καλημέρα παιδιά..Πρόσφατα ένας φιλος αγόρασε μία remington του είχε ένα επιπλέον τσόκ από αυτόν που την πήρε..Το μετρήσαμε με το παχυμετρο και είναι 17,80 αυτό τι συσφηξει έχει 4*??
Το τσοκ αυτό είναι brain και μετρήσαμε και το 4* της μάνα της και είναι 17,78 αν μου τα πε καλά ο φίλος είναι παρόμοια?0,75 ή 2*. Με την προϋπόθεση ότι ο αυλός του όπλου, είναι 18,55.
Τα brain είναι σχεδιασμένα με διαφορετική φιλοσοφία. Δεν ξέρω τι αντιστοίχιση έχουν με τα συμβατικά. Αυτά που σου έγραψα παραπάνω, ισχύουν για συμβατικά τσοκ.Το τσοκ αυτό είναι brain και μετρήσαμε και το 4* της μάνα της και είναι 17,78 αν μου τα πε καλά ο φίλος είναι παρόμοια?
Το brain δεν μπορείς να το υπολογίζεις έτσι έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει δύο τσοκ το κάθε ένα τουλάχιστον αυτό που αναφέρεις είναι καθαρό 2*Το τσοκ αυτό είναι brain και μετρήσαμε και το 4* της μάνα της και είναι 17,78 αν μου τα πε καλά ο φίλος είναι παρόμοια?
Τα brain είναι σχεδιασμένα με διαφορετική φιλοσοφία. Δεν ξέρω τι αντιστοίχιση έχουν με τα συμβατικά. Αυτά που σου έγραψα παραπάνω, ισχύουν για συμβατικά τσοκ.
Ευχαριστώ παιδιά!!!Το brain δεν μπορείς να το υπολογίζεις έτσι έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει δύο τσοκ το κάθε ένα τουλάχιστον αυτό που αναφέρεις είναι καθαρό 2*
Αν μέτρησε κ το μαμά 4 κ το βρήκε 17,8 τότε η μετράει λάθος η έχουν κάνει λάθος στη σύσφιξη που έχουν γράψει στο τσοκ... Πιθανότητα συμβαίνει το πρώτοΤο τσοκ αυτό είναι brain και μετρήσαμε και το 4* της μάνα της και είναι 17,78 αν μου τα πε καλά ο φίλος είναι παρόμοια?
Δεν ξέρω Άρη τι μπορεί να έκανε μου το έστειλε και φώτο αλλά δεν τις έχω.. Θα το ρίξουμε σε στόχο να δούμε αν διαφέρουν τα δύο τουςΑν μέτρησε κ το μαμά 4 κ το βρήκε 17,8 τότε η μετράει λάθος η έχουν κάνει λάθος στη σύσφιξη που έχουν γράψει στο τσοκ... Πιθανότητα συμβαίνει το πρώτο
Καλοριχτο Ευριπίδη!Τσοκολατρεια μου αγάπη μια μου.αντε να το δοκιμάσουμε κι αυτό να δούμε τι ρόλο βαράει.να ευχαριστησω τον Βαγγέλη για ακόμα μια φορά View attachment 77170
Βρε τρελαμένε με κόλλησες και εμένα τσοκίτιδα.Τσοκολατρεια μου αγάπη μια μου.αντε να το δοκιμάσουμε κι αυτό να δούμε τι ρόλο βαράει.να ευχαριστησω τον Βαγγέλη για ακόμα μια φορά View attachment 77170
Μην χάσεις,τρελοτραμπαλα!!Τσοκολατρεια μου αγάπη μια μου.αντε να το δοκιμάσουμε κι αυτό να δούμε τι ρόλο βαράει.να ευχαριστησω τον Βαγγέλη για ακόμα μια φορά View attachment 77170
Όχι θα σ αφήσω να τα σηκώσεις όλα μουρλοτρελεΜην χάσεις,τρελοτραμπαλα!!
Θα το λαληκω το Σάββατο πρώτα ο Θεός επί πινακιΒρε τρελαμένε με κόλλησες και εμένα τσοκίτιδα.
Λάλα το να δούμε τι φτιάν
Ένα τσοκακι πήρα ο έρμος,μετά από 3μηνες και μου κρεμασες κουδούνια!Όχι θα σ αφήσω να τα σηκώσεις όλα μουρλοτρελε
Απολογουμαι γερονταΈνα τσοκακι πήρα ο έρμος,μετά από 3μηνες και μου κρεμάσεις κουδούνια!
Καλά,σε συγχωρώ!Απολογουμαι γεροντα
Και στα σπειρώματα ρεμινγκτον probore ανάποδα είναιΠολύ καλό το κείμενο και κατατοπιστικό για όλους.... Απλά να αναφέρω το εξής που παρατήρησα σε μια εταιρεία (δεν ξέρω εάν το εφαρμόζει άλλη) Στην στήλη ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ με τα άστρα δηλαδή, μέχρι τώρα στα όπλα που είχαν πέσει στα χέρια μου το Full ή * , είχε συνήθως και μια <<χαρακιά>> (ας μου επιτραπεί ο όρος) στην άκρη του, το ΙΜ ή ** , είχε συνήθως 2 χαρακιές.....έτσι τουλάχιστον είχα μάθει...σε Benelli, Beretta, Bettinsoli, Franchi κλπ κλπ....ψάχνω το Blaser μιας και με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο και βλέπω ...τα αντίθετα όσον αφορά τις....χαρακιές.....ήθελαν να διαφέρουν οι Γερμανοί μάλλον
View attachment 12017
Για ριξτο ρε τρελαρα και πες μου μέτρα και φυσιγγι,να δούμε τι ψάρια πιάνει η imitationαρα σου...Τσοκολατρεια μου αγάπη μια μου.αντε να το δοκιμάσουμε κι αυτό να δούμε τι ρόλο βαράει.να ευχαριστησω τον Βαγγέλη για ακόμα μια φορά View attachment 77170
Εμμμ ;;; Ρίξε Lambro εσύπολύ μπροστά οι Αμερικάνοι