Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το spreader ακόμα το ψαχνουνε πολλοι
Είχε γίνει χαμός στο e-artemis πριν 13 περίπου χρόνια, διθυραμβικά σχόλια για ένα τσοκ που ξεκινούσες για τσίχλες από μαύρες, συνεχιζες περπατητο και σκότωνε και τις ψηλωμενες στο απογευματινό καρτέρι.
Μέσα σε καμιά διετία περίπου πέρασε η μόδα κι αυτού.

Αυτά είναι site ενηλίκων! .big smile.
Τότε ότι θα είχες τελειώσει το δημοτικό! .yel. .yel. .yel.
Η αλήθεια είναι ότι στο artemis έμπαινα απ' όταν ήμουνα δημοτικό όντως, τότε είχαμε πάρει τον πρώτο μας σταθερό υπολογιστή Intel Pentium 4 με Windows XP (2003) και σύνδεση στο ίντερνετ με το τηλέφωνο που έκανε τον κλασικό ήχο όταν συνδεόταν και χρέωνε με την ώρα που ήσουν μέσα. Ταχύτητες kbps τότε, ωραία χρόνια μέχρι και το Google περίμενες να φορτώσει .big smile.
Τότε με τα Seminole τελείωνα το Γυμνάσιο πάντως.

Το εχω εγω σε σπειρωμα για Fabarm...

View attachment 77231
Το δινω οποιος το θελει στην συναδελφικη τιμη των 350 ευρω..
Συλλεκτικο κομματι ρε παιδια!
Τι να κανω?
Δεν βγαινω,δεν βγαινω!!
Δίνεις και την Fabarm μαζί ή σκέτο;

Λοιπόν Βασίλη όταν χρωματίσεις περίπου τα 600 σκακια σε ένα απλό φυσιγγακκι μας διαφορετικά χρώματα και ρίξεις στα 50 μέτρα σε βαλιστικι τζελ θα δεις την πραγματική διαφορά διατρήσεις της κάθε κάνης.Αφου έχει πρώτα ψμφωτογραφισρι τη ντουφεκιά μέχρι τα 20 μέτρα για να βλέπεις που βρίσκεται το κάθε ενα μέσα στην άτρακτο πριν φτάσει στο τελικό στόχο.Επειδη είναι κάτι που δεν προκειται ποτέ να γίνει .Εσύ θα πιστεύεις μόνο στο φυσίγγι και εγώ σε όλα φυσίγγι /μηχανισμό όπλου /εσωτερική διαμόρφωση κάνης και τσοκ .

Το εχω εγω σε σπειρωμα για Fabarm...

View attachment 77231
Το δινω οποιος το θελει στην συναδελφικη τιμη των 350 ευρω..
Συλλεκτικο κομματι ρε παιδια!
Τι να κανω?
Δεν βγαινω,δεν βγαινω!!
Να σου στείλω διεύθυνση;

Back