Τι μήκος κάννης έμεινε Βαγγέλη;Καννη benelli με εξωτ τσοκ,Ειχε ενα ατυχημα (σκασιμο,) την εκοψαν στο σημειο που εσκασε και προσαρμοσαν το μπροστινο κομματι που παιρνει τα εξωτ τσοκ.Το ολο εγχειρημα δεν πετυχε (εκεντρο) ,επισης ειχε ακομη ενα κομματι με διογκωση.Αναγκαστικα εφυγε ολο και προσαρμοστηκαν εσωτ τσοκ λεπτου τοιχωματος carlsonView attachment 83540View attachment 83541View attachment 83542
55cmΤι μήκος κάννης έμεινε Βαγγέλη;
To ποιο σοβαρο ηταν οτι υπηρχε ακομα ενα κομματι απο την διογκωση,εκει δεν ξερεις ποτε την συμπεριφορα της ζορισμενης καννης Οι βολτες απο τα εξωτ ειχαν χασει 1,5 δεκατο απο την σκουρια Το μονο θετικο ειναι οτι το εργαλειο κυνηγαει μπεκατσα διαφορετικα η καννη ηταν για πεταμαΤι μήκος κάννης έμεινε Βαγγέλη;
Μήπως ξέρετε τη τσοκακι φοράει το falconet, παραθέτω στη φωτογραφία το εργοστασιακό. Δεν είναι mobile . Έχει μήκος 7 εκατοστά. Θέλω να αγοράσω ένα τσοκακι διασποράς.View attachment 84081
Έχει αυλό 18.4, το mobile δε μπαίνει καν στη κάνη.Μάλλον το σύστημα αυτό είναι το πρώτο Beretta Optima 18,6 (ΟΧΙ το Optima HP!!!) ή το πρώτο Benelli Crio(18,3-18,4)Τι αυλό έχει?Ο αυλός που έχεις είναι 18,3-18,4 ή 18,6? Είναι σημαντικό αυτό! Εάν έχεις αυλούς 18,3-18,4 είναι τα choke της ΠΡΩΤΗΣ Benelli Crio 7cm!!! ΜΗΝ βάλεις Mobile!!! βιδώνουν αλλά αφήνουν κενό μέσα 2cm!
Κοίταξε εδώ: https://store.geminichokes.com/en/c...hoke-12-gauge#/38-size-d_dispersant_lead_only
Τότε είναι το πρώτο Crio 18,4 7cm στο link της Gemini.Ρώτησε και τον vagosbenelli για σιγουριά!Έχει αυλό 18.4, το mobile δε μπαίνει καν στη κάνη.
Το βγάζει και -0,30 πιο ανοικτό από το κύλινδρο.Μήπως ξέρετε τη τσοκακι φοράει το falconet, παραθέτω στη φωτογραφία το εργοστασιακό. Δεν είναι mobile . Έχει μήκος 7 εκατοστά. Θέλω να αγοράσω ένα τσοκακι διασποράς.View attachment 84081
Αυτό είναι τσοκαρα!!!Το βγάζει και -0,30 πιο ανοικτό από το κύλινδρο.
Βάλε σε ένα γυάλινο βάζο που κλείνει καλά Ασετόν ή Διαλυτικό Νίτρου(από χρωματοπωλείο) και βάλε τα τσόκ μέσα(μόνο για χρήση στα τσόκ).Σε εξωτερικό χώρο. Σε 10 λεπτά το πλαστικό έχει λιώσει! Προσοχή εύφλεκτα και τοξικά.Πρώτη φορά το βλέπω σε τσοκ τόσο έντονο
Παλεύω να βγάλω το λιωμένο και δεν μπορώ όμως ,έχω βάλει ότι σπρέι έχω
Super Cylinder, πιο ανοικτό από το True Cylinder!Αυτό είναι τσοκαρα!!!
Καλύτερο απο το Bell πιστεύεις;Αυτό είναι τσοκαρα!!!
Για μένα καλύτερο Ναι.Καλύτερο απο το Bell πιστεύεις;