Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα.........
Η "επιστήμη μίλησε" η απόφαση πάρθηκε ,όπως και δύο τσοκακια teague για beretta με ;View attachment 85149σπείρωμα mobille .
Το ένα έχει σύσφιξη 4* και το άλλο 2*
Ωραία καλοριχτα πες εντύπωσης όταν τα ρίξεις ενδιαφέρομε και εγώ για την 390 ένα 4αστρα

Η μπεκάτσα που τουφεκισα την Κυριακή και έπεσε ήταν απίστευτη τουφεκιά με το bell...
Στα 8-9 μέτρα μέσα στο πυκνό πουρναρι......δεν το πίστευα ότι αυτό το πουλί έπεσε και μάλιστα σεκο..... φυσηγγι Ζαραλης prince διασποράς..... τέλειος συνδυασμός για κοντινές τουφεκιες....

Η μπεκάτσα που τουφεκισα την Κυριακή και έπεσε ήταν απίστευτη τουφεκιά με το bell...
Στα 8-9 μέτρα μέσα στο πυκνό πουρναρι......δεν το πίστευα ότι αυτό το πουλί έπεσε και μάλιστα σεκο..... φυσηγγι Ζαραλης prince διασποράς..... τέλειος συνδυασμός για κοντινές τουφεκιες....
Σε τι όπλο το έχεις το bell??

Καλησπέρα παίδες.........
Προ ημερών αγόρασα δύο τσοκ μάρκας teague το ένα με σύσφιξη 4* και το άλλο με σύσφιξη 2*......... Δεν σας κρύβω ότι είχα υψηλές προσδοκίες από τα συγκεκριμένα "επώνυμα" τσοκ........ Τα δοκίμασα με δράμια 8 βολα 11/0 σε συγκεντρωτηρα,με 8βολα 12/0 και 6βολα 12/0.........
Αποτέλεσμα: άνθρακες ο θησαυρός........
Ντουφέκιες ανοιχτές χωρίς καλή κατανομή, χωρίς ομοιογένεια.........
Το 2* λίγο πιο κλειστή ντουφέκια από το 4*...... Μέχρι εκεί...........
Και κουβεντιάζοντας το πάθημα μου με την παρέα μου λέει ένας φίλος θα σου δώσω εγώ ένα τσοκακι καλό για μπάλες και μου δίνει ένα τσοκακι μπενελι 2* + 5 εκατοστά εσω-εξω..........
Για να μην του χαλάσω το χατίρι δοκιμάζω στην ίδια απόσταση,τα ίδια φυσίγγια και το αποτέλεσμα με εξέπληξε θετικά..........
Το 8βολο 12/0 κύκλος με άριστη κατανομή 45 εκατοστά και το 6 Βόλο κύκλο 33 εκατοστά διάμετρο..........
Το τσοκ φυσικά το "κατέσχεσα"...........
Απόσταση βολής 37 μέτρα......

Last edited:
'Όταν σου έγραφα βάλε ότι θέλεις κλείσε τα μάτια και ρίξε και θα πέσει, θα ανεβάσω βίντεο που ρίχνω αντίστοιχα σε βολή που λες έφυγε και η μπεκάτσα έχει πέσει, έχεις να δεις πολλά τέτοια ακόμη

Back