Θα μας βάλεις σε εξοδαΓια μένα καλύτερο Ναι.
Θα μας βάλεις σε εξοδαΓια μένα καλύτερο Ναι.
ΤΣΟΚ OPTIMA HP PORTED ****(IC) BERETTA
vs
BERETTA OPTIMA HP Choke Black edition +20mm
Μπορεί κάποιος να μου πει τις διάφορες (εκτός από τις εμφανείς) και ποιο θα προτιμούσε?
Σχεδόν καμία πιο σπαστικοτνα καθαρίζεις αυτό με τις τρύπες
Από πού τα πήρες?Καλησπέρα.........
Η "επιστήμη μίλησε" η απόφαση πάρθηκε ,όπως και δύο τσοκακια teague για beretta με ;View attachment 85149σπείρωμα mobille .
Το ένα έχει σύσφιξη 4* και το άλλο 2*
Από το car ......... Από ένα εξαιρετικό παιδί τον Νεκτάριο από τις Μουρνιές Χανίων......Από πού τα πήρες?
Επιβεβαιώνω για τον συγκεκριμένο κύριο. Και εγώ αγόρασα από τον ΝεκτάριοΑπό το car ......... Από ένα εξαιρετικό παιδί τον Νεκτάριο από τις Μουρνιές Χανίων......
Κύριος σε όλα του!!!!!
Καλόριχτα Βαγγέλη!Καλησπέρα.........
Η "επιστήμη μίλησε" η απόφαση πάρθηκε ,όπως και δύο τσοκακια teague για beretta με ;View attachment 85149σπείρωμα mobille .
Ευχαριστώ πολύ Μύρο!!!Καλόριχτα Βαγγέλη!
Ωραία καλοριχτα πες εντύπωσης όταν τα ρίξεις ενδιαφέρομε και εγώ για την 390 ένα 4αστραΚαλησπέρα.........
Εάν έχει mobille έχει ακόμη ένα ο Νεκτάριος.......Ωραία καλοριχτα πες εντύπωσης όταν τα ρίξεις ενδιαφέρομε και εγώ για την 390 ένα 4αστρα
Σε τι όπλο το έχεις το bell??Η μπεκάτσα που τουφεκισα την Κυριακή και έπεσε ήταν απίστευτη τουφεκιά με το bell...
Στα 8-9 μέτρα μέσα στο πυκνό πουρναρι......δεν το πίστευα ότι αυτό το πουλί έπεσε και μάλιστα σεκο..... φυσηγγι Ζαραλης prince διασποράς..... τέλειος συνδυασμός για κοντινές τουφεκιες....
Franchi falconetΣε τι όπλο το έχεις το bell??
'Όταν σου έγραφα βάλε ότι θέλεις κλείσε τα μάτια και ρίξε και θα πέσει, θα ανεβάσω βίντεο που ρίχνω αντίστοιχα σε βολή που λες έφυγε και η μπεκάτσα έχει πέσει, έχεις να δεις πολλά τέτοια ακόμηΗ μπεκάτσα που τουφεκισα την Κυριακή και έπεσε ήταν απίστευτη τουφεκιά με το bell...
Στα 8-9 μέτρα μέσα στο πυκνό πουρναρι......δεν το πίστευα ότι αυτό το πουλί έπεσε και μάλιστα σεκο..... φυσηγγι Ζαραλης prince διασποράς..... τέλειος συνδυασμός για κοντινές τουφεκιες....