Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημέρα γνωρίζει κανείς να μου πει τη μάρκα είναι τα συγκεκριμένα τσοκ γιατί δεν γράφουν επάνω και πρώτη φορά τα βλέπω με τέτοιο χρώμα View attachment 88069
Αν δεν γράφουν τίποτα πάνω είναι μάρκα ΜΟΥΦΕΞ.
Το χρώμα είναι με πινέλο δες το δεξιό πως έχει τρέξει το χρώμα.
Μην τα πάρεις με τίποτα.

Το ποιο πιθανόν είναι είτε κατασκευής είτε βαμμένα στο χέρι ότι τα έκαναν έτσι για να ξεχωρίζουν τις συφιξεις ευκολότερα .Τώρα τι σόι είναι μπορεί να το διαπιστώσεις βάζοντας μόνο στη κανη σου και ρίχνοντας .Και κάτι ακόμη που γράφουμε και συστήνουμε τις περισσότερες φορές όλοι.Καμια εταιρία τσοκ που κατασκευάζει μιλώ για αφτερ μάρκετ δεν αποδίδουν το ίδιο καλά σε όλες τις μάρκες όπλων .Δε βάζω μέσα του Σωτηροπούλου τα brain διότι έχουν μια ιδιαίτερη κατασκευή δεν κατείχα ποτέ, δεν τα ακούω πολύ στην Ελλάδα ασχέτως αν θα πάρω ένα πολύ σφιχτό προσεχώς braiin για μόνο μακρύνες βολές.Και θα δείξει τι γίνετε.Τα υπόλοιπα τσοκ επειδή πάει στην δική μου π.χ bereta καλά δε σημαίνει ότι θα πηγαίνει το ίδιο στην Frankie η οποιαδήποτε άλλη εκτός αν έχουμε το ίδιο όπλο.Γιαυτο υπάρχουν και τόσες εταιρίες τσοκ και αγοράζονται όλα .Και αυτό γιατί το κάθε ένα θα κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά η οποία όσο και να θέλουμε θα συνεχίσει από εκεί που έχει γίνει μια προηγούμενη .Η ντουφέκια πριν το τσοκ δεν είναι ίδια σε όλες τις κανες διότι έχει ήδη διαμόρφωθει μια κατάσταση λόγο της ίδιας της κάνης την οποία καλείται να διαχειριστεί το τσοκακι .Όσο ποιο πολύ του ταιριάζει αυτό που του εισάγεται τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα της εξαγωγής.Ιδου και στη δική μου τα τάδε τσοκ κάνει παπάδες και ο άλλος δεν θέλει να το βλέπει.Αυτο είναι ένας λόγος που ούτε τα ίδια τσοκ του όπλου δεν έχουν αντίστοιχη απόδοση το ένα με το άλλον βάση στατιστικών ,καλά σε αυτό ευθύνεται η εταιρία διότι δεν θα έπρεπε να έχουν ίσα μήκη αφού τους αλαζει τις γωνίες σύγκλισης προς τη συσφιξης για να τα κρατήσει σε σταθερό μήκος.

Ίδιο σχέδιο με briley
Το πιο πιθανό είναι να είναι τίποτα τούρκικα που κάποιος θέλει να τα πουλήσει στα Briley spectrum
Αλλά Briley spectrum δεν είναι σίγουρα
54034.jpg

Και για εμένα ούτε Briley γιατί θα έπρεπε να γράφουν κάτι πάνω στο σώμα
54073.jpg

Gemini δεν είναι με τίποτα.

Λοιπόν φέτος θα αυτοπροσδιοριστω κάπως...... Και εξηγούμαι. Από φέτος θα πηγαίνω καρτέρι με κλαρωτα πουκάμισα κόκκινη γόβα ,χαμηλοτακουνη βέβαια μην κολλήσουμε στην λάσπη, και κόκκινη ασορτι καπελαδουρα. Και μην τολμήσει κάποιος να με αμφισβητήσει και να πει αντίθετα καί αντίστροφα, γιατί θα αναποδιασω και θα ρίξω μπουρλότο. Γιώργος ακούει;;;;;;; Ξεφεύγει το πράμα Γιώργο!!!!!!!!!!

Καλημέρα τα τσοκ που έδειξα εχθές όντως ήταν μπογιά που έβαλε ο άνθρωπος για να τα ξεχωρίσει. Τώρα που τα καθάρισα Ανάν καταλαβαίνει κάποιος καλύτερα τη μάρκα μπορεί να είναιView attachment 88093
Μου έδωσε ένας φίλος ένα μαύρο τρυπητο Briley MOD ίδιο με τα τρυπητα αριστερά.
Τέτοια μου μοιάζουν και τα δικά σου,φαίνονται ποιοτικές κατασκευές και σε άριστη κατάσταση.

Τα τσοκ της briley έχουν χτυπημένο το logo της εταιρείας επάνω τους. Γίνεται να ξεθωριάσει αυτό; Δεν είναι γραμμένο με laser επάνω; Σαν και αυτό πρέπει να είναι.
https://www.briley.com/p-51924-benelli-crio-plus-ported-choke-12-gauge.aspx
Φίλος μου γνώστης του είδους μόλις του τα έστειλα να τα δει μου είπε ότι το κλειδί είναι σίγουρα τίς briley οπότε λογικά είναι τα τσοκ briley απλά είναι παλιάς κοπής

Φίλος μου γνώστης του είδους μόλις του τα έστειλα να τα δει μου είπε ότι το κλειδί είναι σίγουρα τίς briley οπότε λογικά είναι τα τσοκ briley απλά είναι παλιάς κοπής
Καλοτουφεκα να είναι Κώστα όμορφα τσοκακια είναι

Τα τσοκ της briley έχουν χτυπημένο το logo της εταιρείας επάνω τους. Γίνεται να ξεθωριάσει αυτό; Δεν είναι γραμμένο με laser επάνω; Σαν και αυτό πρέπει να είναι.
https://www.briley.com/p-51924-benelli-crio-plus-ported-choke-12-gauge.aspx
Καί τα δικά μου έχουν κτυπημένη την εταιρεία επάνω τους.
Αυτά ή τριφτηκαν με ατσαλομαλλο για γερο καθάρισμα ή προέρχονται από κάποιο όπλο στο οποίο τα βάζει η εταιρεία αλλά χωρίς λόγκο για να τα παίρνει φθηνότερα από πχ την Βriley. Αυτό μου φαίνεται πιθανότερο.

Μου έδωσε ένας φίλος ένα μαύρο τρυπητο Briley MOD ίδιο με τα τρυπητα αριστερά.
Τέτοια μου μοιάζουν και τα δικά σου,φαίνονται ποιοτικές κατασκευές και σε άριστη κατάσταση.
Αγορά του 2006

Attachments

• IMG_20240523_121649.jpg
    IMG_20240523_121649.jpg
    196,4 KB · Προβολές: 58
Back