Δεν γνωρίζω φίλε.Τα gemini δεν έχουν βγάλει αντίγραφα των briley? Νομίζω πως ναι...
Δεν γνωρίζω φίλε.Τα gemini δεν έχουν βγάλει αντίγραφα των briley? Νομίζω πως ναι...
Αν δεν γράφουν τίποτα πάνω είναι μάρκα ΜΟΥΦΕΞ.Καλημέρα γνωρίζει κανείς να μου πει τη μάρκα είναι τα συγκεκριμένα τσοκ γιατί δεν γράφουν επάνω και πρώτη φορά τα βλέπω με τέτοιο χρώμα View attachment 88069
Σαν να τα έχει βάψει 5χρονο κορίτσι μοιάζουνΚαλημέρα γνωρίζει κανείς να μου πει τη μάρκα είναι τα συγκεκριμένα τσοκ γιατί δεν γράφουν επάνω και πρώτη φορά τα βλέπω με τέτοιο χρώμα View attachment 88069
Δεν το σκέφτηκα και πολύ... Το έριξα μια παραγγελία...Φοβερο τσοκ .Παρτο και θα με θυμηθεις
τορα να σε πο τι ηνε;Καλημέρα γνωρίζει κανείς να μου πει τη μάρκα είναι τα συγκεκριμένα τσοκ γιατί δεν γράφουν επάνω και πρώτη φορά τα βλέπω με τέτοιο χρώμα View attachment 88069
παλη ομοφοβηκο σχολιο; γιατη ρε φιλοου τη σε φτενε οι λοατκι; καταπιεζμενη μιονοτητα ηνε εμης ημαστε καλιτερη δηλαδή; πιο φησιολογηκη;Είναι τσοκ λοατκι+ θα τα βλέπουν οι φασσες και θα γελάνε.
Μήπως είσαι τζέηςπαλη ομοφοβηκο σχολιο; γιατη ρε φιλοου τη σε φτενε οι λοατκι; καταπιεζμενη μιονοτητα ηνε εμης ημαστε καλιτερη δηλαδή; πιο φησιολογηκη;
Μου έδωσε ένας φίλος ένα μαύρο τρυπητο Briley MOD ίδιο με τα τρυπητα αριστερά.Καλημέρα τα τσοκ που έδειξα εχθές όντως ήταν μπογιά που έβαλε ο άνθρωπος για να τα ξεχωρίσει. Τώρα που τα καθάρισα Ανάν καταλαβαίνει κάποιος καλύτερα τη μάρκα μπορεί να είναιView attachment 88093
Φίλος μου γνώστης του είδους μόλις του τα έστειλα να τα δει μου είπε ότι το κλειδί είναι σίγουρα τίς briley οπότε λογικά είναι τα τσοκ briley απλά είναι παλιάς κοπήςΤα τσοκ της briley έχουν χτυπημένο το logo της εταιρείας επάνω τους. Γίνεται να ξεθωριάσει αυτό; Δεν είναι γραμμένο με laser επάνω; Σαν και αυτό πρέπει να είναι.
https://www.briley.com/p-51924-benelli-crio-plus-ported-choke-12-gauge.aspx
Καλοτουφεκα να είναι Κώστα όμορφα τσοκακια είναιΦίλος μου γνώστης του είδους μόλις του τα έστειλα να τα δει μου είπε ότι το κλειδί είναι σίγουρα τίς briley οπότε λογικά είναι τα τσοκ briley απλά είναι παλιάς κοπής
Καί τα δικά μου έχουν κτυπημένη την εταιρεία επάνω τους.Τα τσοκ της briley έχουν χτυπημένο το logo της εταιρείας επάνω τους. Γίνεται να ξεθωριάσει αυτό; Δεν είναι γραμμένο με laser επάνω; Σαν και αυτό πρέπει να είναι.
https://www.briley.com/p-51924-benelli-crio-plus-ported-choke-12-gauge.aspx
Αγορά του 2006Μου έδωσε ένας φίλος ένα μαύρο τρυπητο Briley MOD ίδιο με τα τρυπητα αριστερά.
Τέτοια μου μοιάζουν και τα δικά σου,φαίνονται ποιοτικές κατασκευές και σε άριστη κατάσταση.