Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν ξέρω με το KICKS που δοκίμασα σε σκοπευτήριο το MOD δεν με ενθουσίασε είχα και το BRAIN TM όπως και το Carlson cremator MR. Το Carson δεν τα βρήκαμε ποτέ δεν ξέρω τον λόγο αλλά το πάλεψα αρκετά, το TM πολύ καλό και μου έδωσε αρκετά πουλιά και σε αποστάσεις 35-40m. Τώρα έχω το patternmaster code black duck που δοκιμάζω και το έβαλα κατευθείαν στο κυνήγι γιατί ήταν κλειστά τα σκοπευτήρια μου κάθησε πολύ καλά από την πρώτη στιγμή μα καταβολές και κοντά και μακριά όταν λέω κοντά από 20 μέτρα και μετά περιμένω να το δω στα υδρόβια και στην φασσα στο τρυγόνι όμως με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Δεν ξέρω με το KICKS που δοκίμασα σε σκοπευτήριο το MOD δεν με ενθουσίασε είχα και το BRAIN TM όπως και το Carlson cremator MR. Το Carson δεν τα βρήκαμε ποτέ δεν ξέρω τον λόγο αλλά το πάλεψα αρκετά, το TM πολύ καλό και μου έδωσε αρκετά πουλιά και σε αποστάσεις 35-40m. Τώρα έχω το patternmaster code black duck που δοκιμάζω και το έβαλα κατευθείαν στο κυνήγι γιατί ήταν κλειστά τα σκοπευτήρια μου κάθησε πολύ καλά από την πρώτη στιγμή μα καταβολές και κοντά και μακριά όταν λέω κοντά από 20 μέτρα και μετά περιμένω να το δω στα υδρόβια και στην φασσα στο τρυγόνι όμως με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό.
Καλά λόγια ακούγονται για το black duck τ οποίο είναι διπλός τρίφτης.εκτος τις τρύπες έχει και δαχτυλίδι εσωτερικά.θα ήθελα κάποια στιγμή να το δοκιμασω

Καλά λόγια ακούγονται για το black duck τ οποίο είναι διπλός τρίφτης.εκτος τις τρύπες έχει και δαχτυλίδι εσωτερικά.θα ήθελα κάποια στιγμή να το δοκιμασω
Το είχα στην centro, πήρα πουλιά να σε πιάνει νευρικό γέλιο απο αμηχανία και έχασα τα άχαστα. Δεν θα ξεχάσω πριν 5-6 χρόνια σε κάμπο με τον αδελφό μου, παίζουν πουλιά έχουμε πάρει κάποια και ήρεμοι πλέον έχω πάει στο καρτέρι του για τσιγάρο ,στον ορίζοντα βλέπω μια ψηλομένη 6άδα πουλιά για να περάσει απο πάνω μας...
Του λέω Γιάννη έρχονται πάνω μας
Μου λέει είναι ψηλά
Φτάνουν πάνω μας και του λέω βάρα
Συνεχίζει μου λέει είναι ψηλά ρε, τι να βαρέσω ??
Ρε βάρα του λέω
Μου ξανά απαντά όχι και δεν σηκώνει όπλο
Ε και σηκώνω εγώ με τα πουλιά μόλις να μας έχουν προσπεράσει
Σηκώνω όπλο, ρίχνω μία τουφεκιά και βλέπω το ένα να μένει ξερό στο αέρα και να πέφτει αργά αργά σαν ελικοπτεράκι(το κοιτάγαμε ώρα :))
Διάλογος λίγων δευτερολέπτων που φάνηκε αιωνιότητα
Τουφεκιά που μας στιγμάτισε και τους δύο, δεν θα τολμήσω να πω μέτρα, αλλά το μάτι μου δεν έπεσε έξω(την έχω ξαναζήσει σε κάμπο) ήταν τουφεκιά που αν πετύχουν όλοι οι παράγοντες ,κυνηγός-φυσίγγι-τσοκ-τύχη υπάρχει κάρπωση
Σε βουνό δεν νομίζω να την επιχειρούσα, θα ήταν αδύνατο αν έπαιρνα κάποιο να το έβρισκα

Αυτό πως τα πάει τα αποσπασμένου πάτου;

Αυτό πως τα πάει τα αποσπασμένου πάτου;
Δώρο άδωρο λένε οι ειδικοί , το ένα αναιρεί τη δουλειά του άλλου.
Εγω όμως με black duck και anaconda έχω δει ωραία πράγματα με percorso σε φάσσα ,όπως καi της περιγραφής πιο πάνω
Νομίζω αυτή η δοκιμή θα δείξει πολλά σε πίνακα, αλλάζοντας εναλλάξ τσοκ και φυσίγγια

Back