Που τα βρίσκουμε τα gamebore;;Ποιο
Gamebore εριξες Δημητρη;
Που τα βρίσκουμε τα gamebore;;Ποιο
Gamebore εριξες Δημητρη;
δεν ξερω δεν το εχω δοκιμάσει τώρα το πείραΑυτό πως τα πάει τα αποσπασμένου πάτου;
Εσύ ξέρεις καλύτεραΣτα μολύβια έχει ίδια συμπεριφορά με τα *** στα ατσάλινα δουλεύει σαν full ,για να πάρεις το 100% όμως πρέπει η τάπα να έχει μακριά πτερύγια View attachment 90650
Μην ακούσεις τίποτα καινούριο να το πάρεις άμεσαΠου τα βρίσκουμε τα gamebore;;
Από πρώτο χέρι!!!Εσύ ξέρεις καλύτερα![]()
Έχεις καμιά 10αρια κουτιά να μου δώσεις να δοκιμάσω στις σταριθρες να δω αν μου κάνουνΜην ακούσεις τίποτα καινούριο να το πάρεις άμεσα![]()
To pigeon extreme Χρυσανθε. Δεν το εχω δοκιμασει σε χαρτι, αλλα πρεπει να ειναι πολυ συγκεντρωτικο.Ποιο
Gamebore εριξες Δημητρη;
Δεν αντιπροσωπευονται Ελλαδα. Μονο στο εξωτερικο ή στην Κύπρο θα τα βρεις. Μου έδωσε καποια περυσι, ενας γνωστος και απο αυτα εριξα. Τωρα κραταω τα υπολοιπα, σαν κορρη οφθαλμου! Αν και τα υπολοιπα φυσιγγια της Gamebore, ειναι της ιδιας ποιοτητας, που σιγουρα θα ειναι, τοτε ειναι πολυ κριμα, να μην μπορουμε να τα αγορασουμε εδω.Που τα βρίσκουμε τα gamebore;;
Ευχαριστώ...Δεν αντιπροσωπευονται Ελλαδα. Μονο στο εξωτερικο ή στην Κύπρο θα τα βρεις. Μου έδωσε καποια περυσι, ενας γνωστος και απο αυτα εριξα. Τωρα κραταω τα υπολοιπα, σαν κορρη οφθαλμου! Αν και τα υπολοιπα φυσιγγια της Gamebore, ειναι της ιδιας ποιοτητας, που σιγουρα θα ειναι, τοτε ειναι πολυ κριμα, να μην μπορουμε να τα αγορασουμε εδω.
Ειναι πολυ ποιοτικα αλλα σε συνθηκες καυσωνα και κοντινων αποστασεων δινουν ο οβερκιλΔεν αντιπροσωπευονται Ελλαδα. Μονο στο εξωτερικο ή στην Κύπρο θα τα βρεις. Μου έδωσε καποια περυσι, ενας γνωστος και απο αυτα εριξα. Τωρα κραταω τα υπολοιπα, σαν κορρη οφθαλμου! Αν και τα υπολοιπα φυσιγγια της Gamebore, ειναι της ιδιας ποιοτητας, που σιγουρα θα ειναι, τοτε ειναι πολυ κριμα, να μην μπορουμε να τα αγορασουμε εδω.
Νομίζω πως ναι. Δεν τα έχω δει ποτέ σε κατάστημα.Τα brain μόνο από την σελίδα της αντιπροσωπείας τα βρίσκεις;
Ευχαριστώ Χρύσανθε! Αν και έτσι όπως πάει ο καιρός, βλέπω να φτάνουμε Δεκέμβρη με 30άρια σε λίγα χρόνια!Ειναι πολυ ποιοτικα αλλα σε συνθηκες καυσωνα και κοντινων αποστασεων δινουν ο οβερκιλ
Δεν κανουν για θερμοκρασιες πανω απο 30 βαθμους σε βολες κατω των 25 μετρων ακριβως λογο τους σκαγιου τους )
(Δικο μου συμπερασμα - στα δικα μας δεδομενα)
Μου ειχαν δωσει μια φορα να δοκιμασω
Φερμαρει η σκυλα φευγει το πουλι βολη των 20-25 μετρων ολη η ντουφεκια πανω του το κανει ενα ματσο η ντουφεκια και κανει απορτ η σκυλα και εφερε το πουλι ναι μεν ανυμπορο να κινηθει ναι μεν ´´σπασμενό´´ αλλα ακομη ζωντανο(περδικα)
Ολα τα τραυματα ηταν διαμπερει
Εσεις εκει δεν εχετε τετοιες θερμοκρασιες τον Νοεμβριο και πιστευω θα δωσουν αριστα αποτελεσματα
εγω το ειχα πάρει απο κατάστημα. Αλλα δεν ειχε αλλαΤα brain μόνο από την σελίδα της αντιπροσωπείας τα βρίσκεις;
Δεν το βρήκα σε κανένα online κατάστημα. Μίλησα με την αντιπροσωπεία, μόνο με παραγγελία και κάνει 15-20 μέρες.εγω το ειχα πάρει απο κατάστημα. Αλλα δεν ειχε αλλα
Συνήθως κάνει ποιο γρήγορα και γενικά είναι πολύ εξυπηρετικος επαγγελματίας.Δεν το βρήκα σε κανένα online κατάστημα. Μίλησα με την αντιπροσωπεία, μόνο με παραγγελία και κάνει 15-20 μέρες.
Θα συμφωνήσω! Από το λίγο που μιλήσαμε στο τηλ αυτό κατάλαβα.Συνήθως κάνει ποιο γρήγορα και γενικά είναι πολύ εξυπηρετικος επαγγελματίας.
Μην το χτυπήσεις πολύ μόνο για να μην στραβώσει και έχεις άλλα μετά.Θα συμφωνήσω! Από το λίγο που μιλήσαμε στο τηλ αυτό κατάλαβα.
Ένα ΤΜ θα το χτυπήσω με αυτά που διαβάζω.
Εγώ έχω ένα LR και ένα TM από ανταλλαγή με τον @Panagiotis K. Το οποίο δεν το έχω ρίξει ακόμα.Θα συμφωνήσω! Από το λίγο που μιλήσαμε στο τηλ αυτό κατάλαβα.
Ένα ΤΜ θα το χτυπήσω με αυτά που διαβάζω.
Oχι όχι λίγο απαλά..Μην το χτυπήσεις πολύ μόνο για να μην στραβώσει και έχεις άλλα μετά.