18,3 αυλο m2Το πολύ Μ, για να μην πω LM. Εξαρτάται και από το όπλο βέβαια.
18,3 αυλο m2Το πολύ Μ, για να μην πω LM. Εξαρτάται και από το όπλο βέβαια.
SK USA = 1,25/10 σύσφιξη (4,5*)Ποια είναι η διαφορά μεταξύ τσοκ SK IT και SK USA
Το ένα είναι 5.5 αστρα δηλαδή λίγο πιο ανοιχτό από κύλινδρο τύπου καμπάνα και το άλλο 4.5 δηλαδή ελάχιστα πιο σφιχτό από κύλινδροΠοια είναι η διαφορά μεταξύ τσοκ SK IT και SK USA
Δηλ το 5.5 είναι αστράγαλος και το 4.5 επιγονατίδα?Το ένα είναι 5.5 αστράγαλο δηλαδή λίγο πιο ανοιχτό από κύλινδρο τύπου καμπάνα και το άλλο 4.5 δηλαδή ελάχιστα πιο σφιχτό από κύλινδρο
Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο brain bell crio plus για πούλημα?Βάλτε ένα brain Bel και ρίξτε 32 γρ κανονικό φυσίγγι ,μη δυσκολεύεται τη ζωή σας,με 28 γρ ήδη μια τουφεκιά μάτσο εκ φύσεως μη περιμένει κανείς θαύματα από κανένα τσοκ ,ούτε από τα ραβδωτά τσοκ ούτε από τα ασταθή διασποράς φυσίγγια ,ο διασποράς στα φυσίγγια θέλει 4* .Το καλύτερο είναι τσοκ ανάστροφο τύπου bell νορμάλ γρ όχι λίγα και κανονικό φυσίγγι με 9 νουμ σκάκια.Εχω σκοτώσει έτσι και τις σκιές των πουλιών όχι τις μαύρες μόνο.
Όχι άλλα κάποιος συνάδελφος πουλάει εδώ ένα diffusion brileyΓνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο brain bell crio plus για πούλημα?
Ναι το είδα αυτό ευχαριστώΌχι άλλα κάποιος συνάδελφος πουλάει εδώ ένα diffusion briley
Πωλούνται δύο έχω βρει αλλά δε σου ταιριάζουν είναι για browning.Ναι το είδα αυτό ευχαριστώ
Με ενδιαφέρει και.εμενα έστω και γνησιαΚαλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν after market τσοκ για Verney carron ;
Πρέπει να έχει GeminiΚαλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν after market τσοκ για Verney carron ;
Μόνο Verney carronΠρέπει να έχει Gemini
Τι γράφουν πάνω τα δικά σου
Αχιλλέα έσω εξω είναι αυτα;από πιο μοντέλο είναι;Μόνο Verney carron
Ναι έσω έξω είναι. Το όπλο το αγόρασα το 2004 μαζί με τα τσοκ.Αχιλλέα έσω εξω είναι αυτα;από πιο μοντέλο είναι;
Το sagittaire nt.Πιο μοντέλο έχεις εγώ έχω του super 9 iii και έχει εσωτερικά αλλά θα θελα αν υπαρχουν και κάποια άλλα ο Παπαδάκης εχει κλεισει
Αϊ καλάVerney Carron 12 gauge: interchanges with Trulock’s Hastings Type 2 style.
Αυτο δίνει ο τρουλοκ αν έχετε άκρη με αμερικα