Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Benelli κυλινδρο και διασποράς
Beretta υπερκυληνδρος και διασποράς
Και η τελευταία κυλινδρο browning
Με μάλλινη 34γρ 8
Ο ξα του λέω ρίξε η κάννη στα 15μετρα και πήγε 1 μέτρο πιο πίσω 🫠
Αυτη με μαλλινη Νο 8 και το D ειναι πολυ καλη........

Το κουμπώνεις (το ανοιχτό) μισή ώρα πριν τη δύση και κάνεις δουλειά σου
Στην περιοχή μου τουλάχιστον οι μαύρες είναι....μαύρες. Δηλαδή μισή ώρα πριν τη δύση πετάνε ακόμη ψηλά. Οι μαύρες εμφανίζονται 10 λεπτά πριν πάψεις να βλέπεις.

Αν ανεμίζει 21.σκαγια πριν τα 15 μέτρα θέλουμε αλεξίσφαιρο στον σκύλο.

Γενικά βλέπω μικροδιαφορες δεν κάνει κανένα τσόκ θαύματα

Στην μπενελι ανοίγει λίγο παραπάνω το ραβδοτο και στην μπερετα το σκτ2

Επιβεβαίωση στην θεωρία ότι Τίποτα δεν είναι στάνταρ στην βλητικη και πάντα θέλει δοκιμές

Στην περιοχή μου τουλάχιστον οι μαύρες είναι....μαύρες. Δηλαδή μισή ώρα πριν τη δύση πετάνε ακόμη ψηλά. Οι μαύρες εμφανίζονται 10 λεπτά πριν πάψεις να βλέπεις.
Γράψε λάθος! Εννοούσα μισή ώρα πριν νυχτώσει! Δηλαδή την ώρα της δύσης του ήλιου

Benelli κυλινδρο και διασποράς
Beretta υπερκυληνδρος και διασποράς
Και η τελευταία κυλινδρο browning
Με μάλλινη 34γρ 8
Ο ξα του λέω ρίξε η κάννη στα 15μετρα και πήγε 1 μέτρο πιο πίσω 🫠

Αυτή είναι στα 15μετρα της μάξους η τελευταία ήταν λαθος

Βάλτε ένα brain Bel και ρίξτε 32 γρ κανονικό φυσίγγι ,μη δυσκολεύεται τη ζωή σας,με 28 γρ ήδη μια τουφεκιά μάτσο εκ φύσεως μη περιμένει κανείς θαύματα από κανένα τσοκ ,ούτε από τα ραβδωτά τσοκ ούτε από τα ασταθή διασποράς φυσίγγια ,ο διασποράς στα φυσίγγια θέλει 4* .Το καλύτερο είναι τσοκ ανάστροφο τύπου bell νορμάλ γρ όχι λίγα και κανονικό φυσίγγι με 9 νουμ σκάκια.Εχω σκοτώσει έτσι και τις σκιές των πουλιών όχι τις μαύρες μόνο.

Βάλτε ένα brain Bel και ρίξτε 32 γρ κανονικό φυσίγγι ,μη δυσκολεύεται τη ζωή σας,με 28 γρ ήδη μια τουφεκιά μάτσο εκ φύσεως μη περιμένει κανείς θαύματα από κανένα τσοκ ,ούτε από τα ραβδωτά τσοκ ούτε από τα ασταθή διασποράς φυσίγγια ,ο διασποράς στα φυσίγγια θέλει 4* .Το καλύτερο είναι τσοκ ανάστροφο τύπου bell νορμάλ γρ όχι λίγα και κανονικό φυσίγγι με 9 νουμ σκάκια.Εχω σκοτώσει έτσι και τις σκιές των πουλιών όχι τις μαύρες μόνο.
Μπελ είχα δεν ανοίγει περισσότερο από κυλινδρο το καλύτερο από τα ανοιχτά τσοκ είναι το sk2 υπερκυληνδρο για εμένα

Το σεμινολ ότι ήρθε στα 20χιλ 😱😱😱
Έχω ακούσει ότι το σεμινολ είναι το καλύτερο τσοκ ,εξάλλου 3 σεμινολ έχει η δική μου 1*. 3*. Skeet ,και έχω δει ότι αποδίδουν πολύ καλά.Δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον αυτά τα τσοκ .Χειροποίητο τσοκ που είχα ξεκινούσε από 18.5 και κατέληγε σε 19.2 σε 10 εκ μήκος και έπειτα είχε 2 εκ παράλληλο τμήμα 12 εκ σύνολο το τσοκ σκοτώνες από 8 μετρα μέχρι 20 βαριά βαριά οπουδήποτε έριχνες ακόμη και δίπλα στο θήραμα.

Μπηκες στο χορο τις τσοκιτιδαs... να πεταξω μια σκεψη??
Kicks smokes negative:cool::cool::cool:
Sk2 optima-plus πάνω στο beretta
Και το Seminole πάνω στο μπενελι..
Είχα το sk2 και όταν ήθελα να πάρω το άλλο όπλο ξεβίδωμα βιδωμα..
Τώρα το ραβδωτο δεν ξέρω τι θα γίνει 😅🫠

Back